Boşanmakta olduğum kisi kartımdan alışveriş yapmiş

Allah alsın da sen de bi şeyler yap bence
Yaptım şikayet ettim parayı iade etti ama siakyetimi geri çekmeyecegim. Ben yanlışlıkla yaptığını düşünmüyorum.
Niye bankaya harcama itirazı yapmıyorsunuz, bu alışverişi ben yapmadım başka ilde ikamet eden birisi yapmış, savcılığa suç duyurusunda bulundum, bu harcamaları iptal edin diyemiyor musunuz? En azından banka araştırıyor bildiğim kadarıyla.

Kredi kartı hamilleri, gerçekleştirmiş oldukları işlemler karşısında iş yeri ile sorun yaşarsa veya kendisi tarafından gerçekleştirilmemiş işlemler olduğunu tespit ederlerse; bu işlemlerle ilgili olarak kartı veren bankaya harcama itirazı (chargeback) başvurusunda bulunma hakkına sahiptir. Bu işleme “ters ibraz” denir.

Avukatınız sizi başından savmış gibi geldi bana. Müvekkili maddi zarara uğratılmış, hem de boşanmakta olduğu eş tarafından ve sırf bunun için mahkemede ekstra tazminat talep edebileceklen boş ver bir şey çıkmaz bundan diyor.

Ayrıca hanımlar çok mu zor her defasında kart bilgilerinizi girmek, niye kartlarınızı kaydediyorsunuz alışveriş sitelerine? En son yem.k se...ti kaptırmıştı kişisel bilgileri diye hatırlıyorum. Hatta üstüne otomatik oturum aç da işaretliyorsanız böyle hırsızlıklar kaçınılmaz oluyor.

Son olarak acaba adam daha fark edemeden ödeme gerçekleşmiş olabilir mi, yani o daha ödeme ekranı gelecek diye devam devam tuşuna basmış ve bir anda ödeme gerçekleşmiş olabilir mi? Niye iptal etmedi diyeceksiniz belki fark etmedi kendi kartı sandı. Tabii bu çok düşük bir ihtimal, erkeklerin bazen ne kadar tiksindirirci şeyler yaptığını biliyorum.
Banka konusunda da birşeyler yapmak istiyorum cimer e yazmak gibi en azından. Kartımın onun hesabında kayıtlı olduğunu inanın bilmiyordum. Evliyken de bütün online alışverişleri kendim yaptığım için gerek ev için gerek kendimiz için. Onda kayıtlı olması bile beni extra şaşırttı.
Yanlışlıkla yapmış olabilir ama 4 gün insan bakar hesabımdan para eksildi mi eksilmedi mi? Eksilmediyse ne yaptım acaba. Ben şikayet etmesem belki de devamı gelecekti.
Bende ki de bahsettiğiniz erkeklerden olduğu için çok da.yanlislik gibi gelmedi. Evlilik sürecinde bile beni ayakta uyutup dolandıran birisi bu.

O karti iptal ettirip yeni kart isteyin. Ya da online alisverise karti kapatin sanal kart kullanin internet alisverislerinde. Trenyola girip profil ayatlarindan kart bilgilerinizi silin, trenyol giris sifrenizi degistirin. Karakola gidip sikayette bulunun, bunu da mahkemeye delil olarak sunun. Nasil bir adammis ya.
Ben boşanma davası açılır açılmaz Trendyol ve hesaplarını hep kapatıp yenilerini açtım adam zaten kendi hesabına benim kartımı kaydetmiş pislik.
Kartımı hatta kartlarımi sanal alışverişe kapattım korkudan. Bir hesabıma baktım daha öncesi yok çok.sukue ama diğerine bakamaidm.
Bu arada parayı iade etti. Karakoldan aradılar savcı ibanimi istemis. Verdim geri gönderdi ama şikayetimi geri çekmeyi dusunmuyorum. Çünkü yanlislikla yaptığını düşünmüyorum.ki.yanlislikla bile olsa bana neler yaptı ceza almasa da az keyfi kaçsın

adamlara size güvenip kartımı kaydettim saniyeler içinde bu kadar işlem yapılırken nasıl bir şey yapmadınız adamlar tüm bilgilerimi de değiştirmişler diyorum. güvenliğinizi sağlamak sizin sorumluluğunuzda bizimle ilgisi yok dediler
Aynı cevaplar. Bana diyorlar ki kart bilgilerinizi bildiğine göre siz kullandirttiniz.

Yaptım şikayet ettim parayı iade etti ama siakyetimi geri çekmeyecegim. Ben yanlışlıkla yaptığını düşünmüyorum. Öyle demiş kendisi.
o size yalan yanlış beyanlarda bulunmuş boşanma davası için siz de bunu delil olarak koyun davaya şikayetinizi asla çekmeyin.

Ben de şikayetimi geri cekmeyip bunu dile getireceğim savcilikra
aynen öyle yapın.size yapılanları unutmayın.ben dava açmadığıma şu an çok pişmanım.yedi düvele rezil etmeliydim o firmayı oysa.o ara önemli bir hastalığım çıktı sitede bilenler bilir o yüzden uğraşmadım stres olmamayayım diye.

aynen öyle yapın.size yapılanları unutmayın.ben dava açmadığıma şu an çok pişmanım.yedi düvele rezil etmeliydim o firmayı oysa.o ara önemli bir hastalığım çıktı sitede bilenler bilir o yüzden uğraşmadım stres olmamayayım diye.
Geçmiş.olsun hayırdır 😔

Ben boşanma davası açılır açılmaz Trendyol ve hesaplarını hep kapatıp yenilerini açtım adam zaten kendi hesabına benim kartımı kaydetmiş pislik.
Kartımı hatta kartlarımi sanal alışverişe kapattım korkudan. Bir hesabıma baktım daha öncesi yok çok.sukue ama diğerine bakamaidm.
Bu arada parayı iade etti. Karakoldan aradılar savcı ibanimi istemis. Verdim geri gönderdi ama şikayetimi geri çekmeyi dusunmuyorum. Çünkü yanlislikla yaptığını düşünmüyorum.ki.yanlislikla bile olsa bana neler yaptı ceza almasa da az keyfi kaçsın
Yaptigi suc, sikayetini asla geri cekme.

Geri almasi daha ugrastirici olabilir ama gelecek icin onlemini alsin
Adamin yaptigi suç ve 300 tl icin ugrasmaya denmez deyip birakilmamasi lazim bence. Gelecekte daha buyuk meblağlar cekmesini beklemek yerine bence simdiden sikayette bulunulmasi daha mantikli. Bunu baskasina da yapmis olabilir.

Adamin yaptigi suç ve 300 tl icin ugrasmaya denmez deyip birakilmamasi lazim bence. Gelecekte daha buyuk meblağlar cekmesini beklemek yerine bence simdiden sikayette bulunulmasi daha mantikli. Bunu baskasina da yapmis olabilir.
Ama zaten postu yazan arkadas onlemini al yazmis, gelecek icin. Yoksa bana kalirsa ne kadar harcama yaptiysa hepsini alsin

Ama zaten postu yazan arkadas onlemini al yazmis, gelecek icin. Yoksa bana kalirsa ne kadar harcama yaptiysa hepsini alsin
Sanirim sunu demek istemis. 300 tl icin degmez adamdan sikayetci olmana, sikayetci olma ama kartini sifrelerini falan degistiretek onlemini al. Sanirim herkes de boyle anlamis.
Oysa suç suçtur. Simdiden onlemini almasi icin adami şikayet etmesi gerekir

Sanirim sunu demek istemis. 300 tl icin degmez adamdan sikayetci olmana, sikayetci olma ama kartini sifrelerini falan degistiretek onlemini al. Sanirim herkes de boyle anlamis.
Oysa suç suçtur. Simdiden onlemini almasi icin adami şikayet etmesi gerekir
Aynen. Hakim bir arkadaşım da öyle söyledi. Sonuç ne çıkar bilemem ama asla geri alma şikayetini. Zararını karşılaması onun suçu işlediğini değiştirmez. Suç unsuru ortadan kalkmaz. Üstelik istinafta lazım olabilir. Neden hala senin kartınin kaydı duruyor onda.

Back
X