Boşanmaktan Çok Korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi egemn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi boşanmak istemiyorum diye zırlayan bir adam aynı sitede oturduğunuz boşanmayı boşanma saymayabilir. :KK43: Hayatınıza müdahale etme hakkını hala kendinde görebilir. :KK43:
Evet söylüyor zaten. Boşanırsak seni bir daha hiç görmemem lazım dayanamam diyor. Alıp başımı gitsem çocuklar nolacak? Uzağa gitsem de çocuklar için her zaman konuşup, görüşeceğiz. Bunu anlamak istemiyor.

Sitede oturduğunuzu söylemiştiniz. Mutlaka ki düzgün komşuluk yaptığınız, evinize alıp güvenebileceğiniz bir kadın arkadaşınız olmuştur. Çocuklar için yabancı olmayan biri olmalı, para karşılığında çocuklara siz gelene kadar evde bakmalı.
Biraz etrafınızı düşünün, bu anlamda aklınıza gelebilecek birileri çıkar diye düşünüyorum. Çocuklar ayrılık durumuna alışana kadar aynı sitede oturmanız çocuklar açısından iyi olur ama sizi ayrıldığı eşi olarak göremeyebilir eşiniz. Zamanla ev durumunuzu değiştirmeniz de isabetli karar olur bence.

Hayır sevmiyorum. Sevgim bitti, saygım bitti, arzum bitti.
durum vahim ev arkadaşı olmuşsunuz. terapi nasil olsun sevgi olmadığı yerde bilemicem. çocuklarınız ergen olmadan yolunuzu ayırın. ayrılmaya yaķlasmayan birisi gibi onun ailesiyle görüş bu konuyu bide

Çift terapisini basite almayın. Eşinizin bunu önermesi bile aslında değişime çabaladığının işareti. Anlıyorum yılların kırgınlığı üzüntüsü var üzerinizde yorgun ve tükenmiş hissediyorsunuz ama doğru insana çift terapisine giderseniz ve bunu sürdürürseniz eminim ki güzel olur. Şiddet, küfür, aşağılama, bel altı imalar vs olsa bunu asla söylemem. Bazen kendi kırgınlığımızla karşı tarafa ne hissettirdiğimizi anlayamıyoruz veya anlatamıyoruz o çift terapisinde inanın aaa buda böylemiymiş dediğiniz çok şey oluyor o çözülme gerçekleşiyor. Diyelim ki işe yaramadı buda olabilir o zaman da tayin alıp gitme durumunuz olabilir mi ailenizin veya kardeşlerinizin yakınına? Ailesiyle şuan aranız iyi ama boşandığınız takdirde çocuklar onların torunu ama siz yabancıları olacaksınız şuanki iyiliğiniz devam etmez zannetmiyorum açıkcası bu durumda sizde onlardan birşey bekleyip istemezsiniz. Ben olsam sanırım olabiliyorsa tayin alıp yeni bir hayat kurardım. Evin tamamı sizin olmayabilir herşey müşterek netice de.
Tayin işi çok zor, sağlam torpil lazım. Çakılı kadroyum maalesef. Evet şuan tam da tarif ettiğiniz gibi tükenmiş ve inancını kaybetmiş bir durumdayım. Altında lüx arabası var. Onu istemeyip, evdeki hakkını talep etmeyi düşünüyorum. Çok da zıtlaşmıyorum boşanma aşamasına gelirsek bana takmasından ve işi yokuşa sürmesinden de korkuyorum. Mümkün olduğunca az hasarla bitirmeyi hedefliyorum.

durum vahim ev arkadaşı olmuşsunuz. terapi nasil olsun sevgi olmadığı yerde bilemicem. çocuklarınız ergen olmadan yolunuzu ayırın. ayrılmaya yaķlasmayan birisi gibi onun ailesiyle görüş bu konuyu bide
Size katılıyorum. Çocuklar ergenlikte her türlü cephe alıyor, tecrübeyle sabit. Ya bir an önce harekete geçeceksiniz, yada bir arkadaşın yazdığı gibi 1,5 sene bekleyeceksiniz ama çocukların ergenliğine lütfen dikkat edin. Süreç çok daha fazla çetrefilli oluyor.

Zaten hep detaylara takıldığımız için hiçbir yöne doğru adım atamıyoruz zamanında. Aynı durumdan ben de muzdaribim. Benim oğlum 15 yaşında üstelik. Siz evlatlarınızla yine yuva oluşturacaksınız ancak benim oğlum benimle bile gelmiyor. Eşinizin ailesinden yardım beklemeniz hoş olmaz, evet onların da torunu ama söz işitebilirsiniz, her ne kadar aranızda problem olmasa da. Bu durumda kendi ailenizden destek almanız daha doğru olur kanımca. Ailenizi bir süreye kadar seferber etmeniz doğru olur, örneğin anneniz bir süre sizinle kalabilir, yada ablanız. Devlet memurusunuz, iki çocuğunuzun da okuldan alınıp başlarında durması gereken yetişkin birine ihtiyacı var. Bu ancak ailenizden birilerinin göstereceği destekle olabilir bence.
Maalesef bu mümkün değil. Annem hasta bakabilecek durumda değil. Ablam ve kardeşim de çalışıyor, evli onların da çocukları var.

cok irdeleme bence işini zorlastirmasın görmezden gel onu alttan al zamani gelince işin kolay olsun.

Üçüncü çocuk ne alaka kadın boşanmak istiyor neden bitirmesin? Yardımcı olmayacak yorumları öylesine yazmayın bence

Çünkü böyle sürünceme evliliklerde bir de kurtarıcı cocuk yapıyorlar. Zaten 2 tane yapmış multu olmadığı halde

Evet söylüyor zaten. Boşanırsak seni bir daha hiç görmemem lazım dayanamam diyor. Alıp başımı gitsem çocuklar nolacak? Uzağa gitsem de çocuklar için her zaman konuşup, görüşeceğiz. Bunu anlamak istemiyor.
Ahhhhh kaliteli adam lazım kaliteli. Böyle her şeyi dramatize etmeyen. Boşansak bile anayız babayız diyen. Nerdeee ? Allah yardımcınız olsun.

Size katılıyorum. Çocuklar ergenlikte her türlü cephe alıyor, tecrübeyle sabit. Ya bir an önce harekete geçeceksiniz, yada bir arkadaşın yazdığı gibi 1,5 sene bekleyeceksiniz ama çocukların ergenliğine lütfen dikkat edin. Süreç çok daha fazla çetrefilli oluyor.
Ya da 1-1,5 yıl aynı sitede mümkün olduğunca karşılaşmamaya özen göstererek yaşasam. Çocuklar biraz daha büyüyünce de taşınsam. Onlara nasıl söyleyeceğim nasıl toparlayacağım bilemiyorum. Düşündükçe kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor.

Tayin işi çok zor, sağlam torpil lazım. Çakılı kadroyum maalesef. Evet şuan tam da tarif ettiğiniz gibi tükenmiş ve inancını kaybetmiş bir durumdayım. Altında lüx arabası var. Onu istemeyip, evdeki hakkını talep etmeyi düşünüyorum. Çok da zıtlaşmıyorum boşanma aşamasına gelirsek bana takmasından ve işi yokuşa sürmesinden de korkuyorum. Mümkün olduğunca az hasarla bitirmeyi hedefliyorum.
Araba ve ev kimin üzerine? Sizden boşanma sinyallerini aldığı için onları başkasına devredebilir. ikisine de tedbir koydurun. Önleminizi alın

Sizi bu hale o getirmiş. Umarım eserini görüp vicdan azabından, pişmanlıktan kıvranır. Neticede saydığınız nedenler de boşanmak için haklı nedenler. Umarım en iyi olanı seçer ve mutlu olursunuz
Çok teşekkür ederim.

Back
X