Boşanmalarına hiçbi sebep yokmuş

Beni biriyle tanıştırmak istedi bi tanıdık...Tabi ortam malum şu an korona vs, ilk bi telde konuştuk.Adamın 13 yaşında bir cocugu var ve boşanmış..Kamuda yönetici...İkinci konuşmada sohbet biraz daha detaylandığı için çok özel değilse neden ayrıldığını sormak istedim...

Adamın dediği şu: her şey cok iyiydi, hiçbi sorun yoktu, birgün pat diye boşanmak istediğini söyledi. Nedenini sormadın mı dedim, sordum yanlış karardı bu evlilik demiş sadece...Başka hiçbişi söylememiş..Kadın psikologa gidiyormuş ve oyşe karar almış.Dedim ki önceden hiçbi soğukluk hissetmedin mi veya hiçbişeyden şikayet etmedi mi? Hayır dedi...Geri dondureyim kararından diye yurtdısına goturmus gezmeğe, orda da hafif bi ısınma, konusma olsa bak bu geri donecegim anlamına gelmez, fikrim sabit diyormuş kadın..

Sonuçta sebep belirtmeden ayrılan ex eş...Sizce böyle bişi doğru olabilir mi? Sadece soğudum sebep yok diyerek yuva yıkan var mıdır
Benim bi akrabam da bu sekilde bosandi.Adam karisinin agzinin icine bakiyodu.Kadin aradigimi bulamadim diyip pat diye bosandi.Ama sizinki nasildir bilmem.Ornek istediginiz icin anlattim.

Uyap ya da protokolü getirsin. Sebep yazar mutlaka. Ya sacma ya bana oyle geldi. Birde bosanan erkekler kendine asla suç bulmaz. Yani onun kendine suc bulmasi demek gunesin batidan dogmasi demek bence. Hepsi mutlaka aldatilmistir. Hepsi sucsuzdur. Bir arkadas vardi is yerinde esim beni aldattu ondan bosadim derdi. Gercegi ise esini saclarindan surukluyo eve kapatiyoer. 3 ay evde iskence ediyor. Kizi suruklerken saclarinin bir kismi elinde kalio. Ailesine bicak cekmio. Aldatma falanda yok . Kadin bosanmadan sonra 3 sene sonra eski sevgiliyle evlenmis duydugum Yani ben hatasizim o zaten beni aldatmis kanitlayamadim diye kendi kafasibda kuruyor. Komsusu akrabam o anlatmisti banada.

Evet yaparlar...psikopatmış
Bana da inandırıcı gelmedi
Her seyi geçtim kadın psikologa gidiyor, sen her sey iyiydi diosun

Nedenini soylemedi mi?
Baskası falan?
Nedeni ne olacak benimle ilişkiye dahi girmekten kacıyor muhatap olmuyor eve sabaha karşı geliyor sevgisi bitmişti ama anlaşamıyoruz dedi. Yani tek bir neden sunup altından bin tane şey de cıkabilir. Tabi söylemeye yüzü varsa :)

Back
X