Bosanmali mi yoksa cabalamali mi

Benim esimin de cabuk geciyor ama ben artik dayanamiyorum.surekli sinirlenmeye hazir bi adam hem beni hem cocuklarimi cok yoruyor.ama bu dualara bakacagim.tesekkur ederim.siz nasil idare ediyorsuniz nasil surduruyorsunuz evliliginizi
canım eşim infaz koruma memuru birazda onun verdiği gerginlikte var o yüzden bazen birden parlayıveriyor sinirli..
bu duaları sürekli okuyorum ben canım sürekli oku inanarak gerçekten faydasını görürsün ama sinirli olunca sende sinirli olma sen daha sabırlı ol sus dua et

Hanimlar merhaba..dertlesecek kimsem yok diye uyelik actim ne olur akil verin.evliyim iki cocugum var.sorun esim ve esimin sinirli halleri.hemen her seye sinirleniyor.cocuklarina karsi tahammulsuz.onlarin yaptigi seylere bile asiri tepki veriyor.sonra pisman oluyor hemen ama kalbimizi kirmis oluyor.ben evde surekli gergin bi kocadan bi babadan cok bunaldim.esimi ailem de sevmiyor.annem acikca soyledi dun gece bizler cektik siz cekmeyin insan bir kere dunyaya geliyor onune bak kizim olmuyorsa dedi.ben cok bunaldim.esimi insan icine cikaramiyorum.korkuyorum insanlarin yaninda da sinirlenir abuk sabuk davranir diye.aslinda huyunu biliyor ve bundan o da rahatsiz ama yapip yapip pisman oluyor..ben idare etmekten cok yoruldum..sizce cabalsam degisir mi evli kalmak mi yoksa bosanmak mi..bosanirsam yapabilir miyim.
Degismez

canım eşim infaz koruma memuru birazda onun verdiği gerginlikte var o yüzden bazen birden parlayıveriyor sinirli..
bu duaları sürekli okuyorum ben canım sürekli oku inanarak gerçekten faydasını görürsün ama sinirli olunca sende sinirli olma sen daha sabırlı ol sus dua et
Benim esim de asker..isinin cok etkisi var bence de..ama cok gergin bi adam..herkese herseye karsi bi ofkesi var sanki..psikolojik bir sikinti farkindayim..duayla istemek lazim bazen cok haklisin.rabbim yardimcimiz olsun

Esin dahiliyeye tam kan tahlili versin. Bazi degerler sinirlilik yapabiliyor. En azindan oyle bir seyse tedavi olur

Sinir durumları yeni mi oluştu acaba çünkü iki çocuk yapılmış
Yok hep oyleydi ben sadece evlenmeden once gorememisim..evet iki cocuk nasip etti allah.hic pisman olmadim onlardan dolayi.cunku esim cok sinirli olsa da cocuklarini cok sever..rahatsizlik onunkisi ama bizi yordu..belki hic cocuk yapmammaliydim ama onlar benim basima gelen en guzel sey

Evet farkinda tedavi ol teklifinde de bulundum..tamam diyor ama bi adim atmiyor bicak kemige dayaninca mi acaba akli basina gelecek.kesinlikle ofke kontorolu sorinu var.hemen sinirleniyor kendine hakim olamiyor
üzerine gidin tedavi olsun
o sinirlenip siz hemen affediyorsanız böyle alıştılar diye düşünür
erkekler için özellikle psikiyatri psikolog tabu

Tabi ki siz daha iyi bilirsiniz. Eski evliliklerde çok sikinti cekmiş insanlar var. Bunlarin bazilari cok rahat ayrıl diyorlar. Cogu 15-20 sene sonra unutuluyor. Mutlu devam ediyorlar. Fakat tesir altinda kalmayın siz de anneniz gibi kendi çocuğunuzu düşünmelisiniz. Once deneyin sonra karar verin. Bosanalim sozu virus gini madem eşinizin niyeti var. Bu bir arti. Hediye gibi randevu ayarlayin. Soyle düşünün herkes ayni cevrede yetismiyor. cocuga acize nasil davranmasi gerektigini ogrenmemis olabilir, ilaca ihtiyaci olabilir, bin turlu ihtimal var. Siz sorunun merkezindesiniz siz de yiprandiniz. Bunun icin danışmana ve doktora gidin. Dualarim sizinle Allah sifa versin, size de huzur.

Tabi ki siz daha iyi bilirsiniz. Eski evliliklerde çok sikinti cekmiş insanlar var. Bunlarin bazilari cok rahat ayrıl diyorlar. Cogu 15-20 sene sonra unutuluyor. Mutlu devam ediyorlar. Fakat tesir altinda kalmayın siz de anneniz gibi kendi çocuğunuzu düşünmelisiniz. Once deneyin sonra karar verin. Bosanalim sozu virus gini madem eşinizin niyeti var. Bu bir arti. Hediye gibi randevu ayarlayin. Soyle düşünün herkes ayni cevrede yetismiyor. cocuga acize nasil davranmasi gerektigini ogrenmemis olabilir, ilaca ihtiyaci olabilir, bin turlu ihtimal var. Siz sorunun merkezindesiniz siz de yiprandiniz. Bunun icin danışmana ve doktora gidin. Dualarim sizinle Allah sifa versin, size de huzur.
Ne guzel yazmissiniz yureginize saglik..okurken gercekten duygulandim..inanin duaya ve huzura o kadar ihtiyacim var ki su an...allah sikintida olan tum kadinlarin yardimcisi olsun insallah

Evet farkinda tedavi ol teklifinde de bulundum..tamam diyor ama bi adim atmiyor bicak kemige dayaninca mi acaba akli basina gelecek.kesinlikle ofke kontorolu sorinu var.hemen sinirleniyor kendine hakim olamiyor
büyükler aklı selim birinden yardım al tedaviye beraber gidin

şiddet yoksa tedaviyi deneyin
ama anneniz çekme deddyse sizi çok durumda bırakıyor dmeek ki yoksa hiçbir anne kızının yuvaına göz yummaz

Boşanırsan yapabilir misin bunu bir tek sen bilebilirsin. Eşin içinde bir psikologla görüşün bence. Artık daha sağlıklı bi ruh hali için herkes gidiyor. Eşinizin bu kadar fazla öfkesi varsa uzman tavsiyesi doğrultusunda hareket etmeniz lazım.

şiddet yoksa tedaviyi deneyin
ama anneniz çekme deddyse sizi çok durumda bırakıyor dmeek ki yoksa hiçbir anne kızının yuvaına göz yummaz
Siddet yok cok sukur...birden parlayip sinirlenme var. 10 dk sonra geciyor ama bu huyu beni fazlasiyla yordu.annem yillarca babami cekti hala da cekiyor onun hali icler acisi zaten belki de o yuzden bosver onune bak cekme diyor bana..ama cocuklarimi dusunuyorum onlar icin kotu mu olur yoksa tam tersine daha saglikli mi buyurler diye..hem bosansam annem onlarin yanina gelmemi istemez hos ben de babamla ayni sehirde yapamam..onlara daha yakin bir yere tayin isteyip kendi basima bir hayat kurabilirim sadece...oglum kizim ve ben..altindan kalkabilir miyim iki cocugu babasiz buyutmeyi bilmiyorum kafamda surekli bu sorular var

Boşanırsan yapabilir misin bunu bir tek sen bilebilirsin. Eşin içinde bir psikologla görüşün bence. Artık daha sağlıklı bi ruh hali için herkes gidiyor. Eşinizin bu kadar fazla öfkesi varsa uzman tavsiyesi doğrultusunda hareket etmeniz lazım.
Halimiz doktorluk zaten..cocuklarimin ruh sagligi icin kesinlikle yardim almali. Buna ikna etmeliyimm..umarim bu kocalar da biz kadar yuvalarini dusunup yikmak yerine yapici olup yuvalarini kurtarmayi basarabilirler...bakalim biz basarabilecek miyiz

Back
X