kesinlikle daaha iyi tanıyorum onuBana kalırsa eşiniz inada bindirmiş işi. Sizin tabii ki sen evimizin reisisin ne demek benim adım geçsin tapuda sen dururken benim adımın geçmesi olur mu hiç demenizi beklemiş sizden. Fazla kaptırmış kendini evin reisi olmaya. :)
haala bile ağlağım kafam bulanık bunları isterim ama içimden gelmıyor ters hareketlerde bulunursa daha cok incinirsem diyeAl karşına konuş.
O çocukluk ediyorsa sen olgun davran.
Açık açık anlat neden öyle söylediğini ve paragöz lafının ne kadar ağır olduğunu, ne kadar üzüldüğünü.
Boşanmak böyle kolay olmamalı elbette ama ileride öyle bir şey yaşarsanız en azından elimden gelen her şeyi yaptım dersin için rahat olur. Mesajla, durum güncellemesiyle, eve gelmemeyle olacak işler değil bunlar.
Karşılıklı konuşmak lazım.
Yatak ayırarak, konuşmayarak ancak araya daha fazla soğukluk sokarsınız.
Bence en kısa zamanda al karşına konuş.
Ama ağlamadan gözünü seveyim.
ben burda çok mutsuzum ya :'(Boşanmak için bir neden yok aslında olay iki taraflı kızgınlıkla söylenmesi eşin canım seni yanlış anlamış tapu olayında oda bu lafı sinirlenip evi satalım demiş ve bu olaya sinirlenip paragöz demiş eğer ki evi satmasını istemiyorsan tapuya gidip ipotek kek koyduracaksın bu kadar ama bunlar boşanma sebebi değil canım önceki konularını biliyorum bu olaydan öncede çok yıpranmıştın buda üstüne tuz biber oldu... bende eşimle daha önceden buna yakın konularda tarrıştık o cümleyi kullandı ama nedendi hatırlamıyorum işte şimdi sakince konuşuyorum atarlanarak konuşsa sakinim mantıklı bir şey desem tamam diyor konuyu uzatmıyor sakin ol şimdi hiç bir şey yazma söyleme küserse küssün oda evde yokmuş gibi mutlu ol eşinin yanında
haala bile ağlağım kafam bulanık bunları isterim ama içimden gelmıyor ters hareketlerde bulunursa daha cok incinirsem diye
Eşinizi sevmiyorsunuz. Muhtemelen o da sizi sevmiyor. Önceki konularda da belirtmişsiniz severek evlenmediğinizi zaten. Yoksa bu kadar saçma sapan bir konu boşanmaya kadar gitmezdi.
NOT : Tabi sinirden yazmamışım önceki paragözmüşüm !! konusunu okuyarak demek istediğim anlaşılacaktır.
Kesinlikle sevmiyorlar.
Ama kadının apaçık hakkı olan bir şey üzerine paragöz lafını işitmesinden de belli bu. Yani para hesabı peşinde olmayan ve eşine değer veren bir adamın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum.
Ama aynı şekilde para hesabı peşinde olmayan kadın da böyle bir istekte bulunmaz. Tapuda resmim olsun istiyorum gibi bir talep çok gereksiz ve çocukça bence.. Kimin üzerine olduğunun ne önemi var ki?
öfkeyle kalkan zararla oturur , bence biraz sakin ol sağlıklı düşün sonra kararını verAz önce durumunda herkes hatasıyla yüzleşmeli!!! die bir yazı yazmış nerden nereye geldi yani alakaya bakın ben gerçekten şu an çok gerginim bana akıl verin mesaj atıp boşanmak istiyorum mu yazmalıyım ne yapmalı mıyım tek başım agibiyim burda ben evlilik için çıkıp memlketimden buralara kadr geldim ne yapayım ?
Siz araya dolandırıcılık ihtimalini sokmayacağınız için böyle söylüyorsunuz.
Adam karısının izni olmadan evi satabilir, başkasının üzerine geçirebilir. (Şerh koydurmaz ise, koydurur ise de aynı tepkiyi alacak.) Sonrasında bununla uğraşmak gerekir.
Arada bu güven yokken neden kadın müsaade etsin ki sadece adam üzerinde olmasına?
Zaten normali ortak tapudur. Bu neden garipseniyor ben anlayamıyorum.
Yani eşiniz gelse tapu ortak olsun dese siz bunu garip karşılar mısınız?
Herkes kendi yaşadıklarına göre, kendi aile yapısıyla yorumluyor ama aptalaşık.
Eşim bana ortak tapu talebiyle gelmeyeceği gibi ben de eşime o taleple gitmem.
Mesela geçen yıl arabamı yeniledik. Eski arabamı görümcemin kızına sattık bana yenisi alındı. Eski arabamın ruhsatı hala benim üzerime şu an kullandığım eşimin üzerine. Benim arabamsa ruhsatı üzerime olsun demek aklımın ucundan geçmedi valla.
Evlilik güven üzerine kurulur. Eğer gizli saklı evinizi satacağından şüphe ettiğiniz bir adam varsa karşınızda o evlilik evlilik değildir. Devam etmesinin de bir anlamı yoktur bence.
Ben de bunu kastediyorum işte.
Ortada bitmesi gereken ve bitme ihtimali olan bir evlilik var.
Sizin evliliğiniz gibi güven üzerine kurulu değil.
Güven üzerine kurulu olsa bile atıyorum şu an, tapuya beraber gittiniz hadi ortak olsun denilince alınan taraf bana garip gelir. Yani zaten ortak, resmiyette ortak olmasının hiçbir sakıncası yok ki. Ama aksinin sakıncası var. O sebeple aksinde ısrar etmek daha saçma.
Yani bu talebi yapmak için paragöz olmanın gerektiğini düşünmüyorum. Hakkını isteyen değil de karşısındakinin hakkını vermemekte direnen paragözdür bana göre. Başka hesaplar peşindedir. Şimdi bu kadın zaten kendisinin olan malın yarısını kendisine yazdırmakla ne işler çevirebilir? Ama adam yazdırmamakla bir işler çevirebilir.
Ama evet, hem evliliği sürdürüp hem bu talepte bulunup güvenmemek saçma. Konu sahibi bitirmeli bu evliliği.
Bilmiyorum... Kendimi koydum yerine. Benim üzerime olan bir daire için eşim ortak tapu olsun derse üzülürüm. Bana olan güvenini sarsacak ne yaptım derim. Ha istiyorsa ortak olur tabi ama yine de güven problemi yaşarım ve bunu yansıtırım muhtemelen. Önceden konuşulmuş olsa amenna. Ama burda zaten tapusu alınmış bir ev var. Değişiklik talep ediyor konu sahibi. İki taraf da paragöz değil ama iki tarafında müthiş derecede güven problemi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?