Peki hiç boşandıktan sonra özlemediniz mi?Cokmu olumsuz olacagim bilmiyorum ama cinsellik yilda 1~2 seklinde olan evliligimin 8 yili boyunca ilk gunden son gune kadar hergun bosanma fikriyle uyanir aksam ederdim. Mutsuzdum bana uymayan seyleri coktu e ilişkide yoktu neydik biz neden birlikteydi diye hep sorgu sual. Bosandim ve gordum ki dunya varmis. Eger aklinda bosanma fikri surekli dolaniyorsa sevgiden ziyade aliskanliktir sendeki ve degismeyecek 5 sene sonrada ayni seyleri dusuneceksin. 14 aylik evliyim ve inan birgun olsun boşanmayı dusunmedigim gibi dunden beri annemdeyim 1 hafta kalacagim dokunsalar aglayacagim cok ozledim 1 gunde. Sanirim hamilelik nedeniyle hormonlarda tavan :)
Yani öpüyorum, diyelimki okşamaya başladım biraz ileri gittim , başım ağrıyo "dur uyuyo" vs diyor. :)Valla başları okurken daha belanı mı arıyon ne iyi adam dedim sonra
da amannn amannnnn uzak etsin Allah, ömür törpüsü dedim
Ben mükemmel erkeğin varlığına inanmıyorum.
Bundan boşansan başka şeyler iyi olur, bundaki bir kaç artı muhtemelen eksiye dönüşür.
Cinsellik düzelse bir şeyler de düzelir gibi geldi ama..
Mesela ben merak ediyorum. Üstüne çıkıp sevişmeye başlasan istemiyorum mu diyor bu adamlar açık açık.
Ya da isteksiz davranıyor odun gibi ordan mı anlıyorsunuz?
Yani öpüyorum, diyelimki okşamaya başladım biraz ileri gittim , başım ağrıyo "dur uyuyo" vs diyor. :)
Ay koptumDur uyuyo he
Uyandıralım anammm deyip devam etmek lazım
Bir rimel aldım çok pişman oldum parabenin tüm çeşitleri var üstüne üstlük sordum da var mı diye yok cik siglikli ürünler bik bik dediler. Bir daha mi aslaaas. Neyse konu bu değil. Aile ile ilgili yazdıklarınız ceviz kabuğunu doldurmaz ama cinsellik büyük sorun 5 ay çok uzun süre olmuş. Peki çocuk sahibi olmayı düşündünüz mu hiç.Yok Lr health&beauty bunda para kaptırma yok. Üyelik ücreti yok. Ürün alarak üye oldum. 10 aydır bu işteyim. Hiçbir zorunluluk yok kota doldurma, alışveriş yapma vs. Yeni yeni para kazanmaya başladım. Seviyorum lr'ı. Hani para kazanmıyor bile olsaydım kullanıcısı olmaktan yine memnun olurdum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?