Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 yıllık evliyiz demişsin bu süre içerisinde porno izleme sıklığı önemli, bir kaçıncı kere izlemede seni sarmayıp sonrasında bu olaylar geliştiyse anlık sinir içerisinde söylenmiş şeyler. Ama söylenen ''başkasıyla evlenme'' ''çocuk için katlanıyorum''kelimesinin altında sanki sık sık kavga ediyormuşsunuz ve cinsellik konusunda probleminiz varmış gibi geldi bana.Bir kerelik olan bir şey ise bu durum boşanma söz konusu yapılacak şey değil oturulup konuşularak halledilecek bir konu.
Biraz daha açayım erkekler ereksiyon olduktan sonra boşalmak isterler. O an başka bir şey düşünemez tamamen zevk almaya boşalıp rahatlamaya odaklanır. Senin aniden sarmadı beni deyip kalkman onun bu zevkini baltalamış oldu. (İzlemek istemiyorsan kalkabilirsin hiç izlemek istemeye bilirsin senin en doğal hakkın bunun için seni zorlayamaz) O an bütün zevki bir an da yok oldu ve sinirle ağzına geleni söyledi ama bu kadar basit bir şey için söylenecek şeyler değil orası ayrı. Eşinin bu kadar ağır kelimeleri, senin arkasından bir şeyler fırlatman sanki ''cinsellikle ilgili bir probleminiz olduğu'' bir birikme sonucu öfke patlaması gibi duruyor.
Porno izliyorduk beraber ama sonradan sarmaz oldu beni porno. Çünkü sürekli porno arıyor benimle ilgilenmiyordu. Bir kaç kez kapat dedim duymazdan geldi . Kapatmiycam diye biraz yüksek şekilde söyleyince de benim modum düştü. Canlanmami istedi canlanamadım.
Bazı erkeklerin porno izlemekten gerceklik algısı değişiyor gercekten. Azar yedikten sonra hadi canlan diyince nasıl olacakmış o iş ya? Para karşılığı mı yapıyorsun sanki sen bu işi ne alaka ya kölesi misin?