Bu kanıtları topla ve bu adamı tazminat alarak boşa. Aldatma ne zamandan beri hastalık kabul ediliyor? Vicdanını rahatsız etmiyor mu hiç yanında karısı var hemde hamile. Utanmaz barzo.Biz altı yıllık evliyiz eşim benim hamilelik sürecinde hep bayanlarla yazisti hep yakaladım ama selam naber gibi şeyler sonrasında yine böyle yakaladım maalesef en son bayadir yapmiyodu Instagram hesabıni buldum busefer kadinlarla cinsel muhabbetler askimlar buluşma planları filan yakaladım hep sorduğumda bu bende hastalık oldu diyo kızlar boşanmali miyim ailem arkamda destek her zaman ama annem duysa rahatsizlanir ben napayım anlatacak kimsem yok Allah rızası için bana yardımcı olun hiç iyi değilim
Hastalık olmuş öyle miBiz altı yıllık evliyiz eşim benim hamilelik sürecinde hep bayanlarla yazisti hep yakaladım ama selam naber gibi şeyler sonrasında yine böyle yakaladım maalesef en son bayadir yapmiyodu Instagram hesabıni buldum busefer kadinlarla cinsel muhabbetler askimlar buluşma planları filan yakaladım hep sorduğumda bu bende hastalık oldu diyo kızlar boşanmali miyim ailem arkamda destek her zaman ama annem duysa rahatsizlanir ben napayım anlatacak kimsem yok Allah rızası için bana yardımcı olun hiç iyi değilim
Biz altı yıllık evliyiz eşim benim hamilelik sürecinde hep bayanlarla yazisti hep yakaladım ama selam naber gibi şeyler sonrasında yine böyle yakaladım maalesef en son bayadir yapmiyodu Instagram hesabıni buldum busefer kadinlarla cinsel muhabbetler askimlar buluşma planları filan yakaladım hep sorduğumda bu bende hastalık oldu diyo kızlar boşanmali miyim ailem arkamda destek her zaman ama annem duysa rahatsizlanir ben napayım anlatacak kimsem yok Allah rızası için bana yardımcı olun hiç iyi değilim
Bana lütfen kızmayın ama bu bizim ülkemizde hastalik oldu artık.
Canı sıkılan, kadın erkek herkes internetten yeni biriyle tanışmaya çalışıyor.
Bağımlılık, yeni biri, next next...
İlgi bulamayan, canı sıkılan evli kadınlar
İlgiyi çok bulan, canı sıkılan evli erkekler
Bu ikisi arasında sürekli dönüyor bu
Bekarlar yemin ederim bunun 1%100 ini yaşamıyor.
Bence uğraşmaya değmez, çocuk varsa boşanmaya da değmez.
Seviyorsanız boşanım, sevmiyorsaniz boşverin zavallı ne yaparsa yapsin
Aldattığında affedebiliyorsanız boşanmazsınız.Biz altı yıllık evliyiz eşim benim hamilelik sürecinde hep bayanlarla yazisti hep yakaladım ama selam naber gibi şeyler sonrasında yine böyle yakaladım maalesef en son bayadir yapmiyodu Instagram hesabıni buldum busefer kadinlarla cinsel muhabbetler askimlar buluşma planları filan yakaladım hep sorduğumda bu bende hastalık oldu diyo kızlar boşanmali miyim ailem arkamda destek her zaman ama annem duysa rahatsizlanir ben napayım anlatacak kimsem yok Allah rızası için bana yardımcı olun hiç iyi değilim
Esra Erol, müge anlı, kadınlar kulübüNe kadar rahat bir genelleme yapmissiniz oyle. Ben burada okudugum konulari cevremde hic gormedim mesela. Ayrica bekarlarin da ne yapip yapmadigina hakimsiniz. Bunca bilgiyi nasil ve nereden edindiniz?
Bu arayışlar bitmeyecek sadakatsizligin bahanesi olmaz. Siz sadece telefondakilere şahit olmuşsunuz bilmediğiniz buluşmalar , görüşmeler de olabilir. Kotulerle baş edebiliyor insan da şuphelerle yaşamak çok zor. Kendinizi en iyi siz tanıyorsunuz geleceğiniz için en sağlıklı doğru kararı vermelisiniz. O adama da yazıklar olsun hamile bir eşi üzen insan iflah olmaz. Allah yardımcıniz olsun.Biz altı yıllık evliyiz eşim benim hamilelik sürecinde hep bayanlarla yazisti hep yakaladım ama selam naber gibi şeyler sonrasında yine böyle yakaladım maalesef en son bayadir yapmiyodu Instagram hesabıni buldum busefer kadinlarla cinsel muhabbetler askimlar buluşma planları filan yakaladım hep sorduğumda bu bende hastalık oldu diyo kızlar boşanmali miyim ailem arkamda destek her zaman ama annem duysa rahatsizlanir ben napayım anlatacak kimsem yok Allah rızası için bana yardımcı olun hiç iyi değilim
"Bu bende hastalık oldu" diye pişkinlik yapana da ilk kez rastlıyorum yalnız.Biz altı yıllık evliyiz eşim benim hamilelik sürecinde hep bayanlarla yazisti hep yakaladım ama selam naber gibi şeyler sonrasında yine böyle yakaladım maalesef en son bayadir yapmiyodu Instagram hesabıni buldum busefer kadinlarla cinsel muhabbetler askimlar buluşma planları filan yakaladım hep sorduğumda bu bende hastalık oldu diyo kızlar boşanmali miyim ailem arkamda destek her zaman ama annem duysa rahatsizlanir ben napayım anlatacak kimsem yok Allah rızası için bana yardımcı olun hiç iyi değilim
Hastalık değil bu Ahlaksızlık. Sürekli yapmaya başlamış ayrılın bence.Biz altı yıllık evliyiz eşim benim hamilelik sürecinde hep bayanlarla yazisti hep yakaladım ama selam naber gibi şeyler sonrasında yine böyle yakaladım maalesef en son bayadir yapmiyodu Instagram hesabıni buldum busefer kadinlarla cinsel muhabbetler askimlar buluşma planları filan yakaladım hep sorduğumda bu bende hastalık oldu diyo kızlar boşanmali miyim ailem arkamda destek her zaman ama annem duysa rahatsizlanir ben napayım anlatacak kimsem yok Allah rızası için bana yardımcı olun hiç iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?