Evet aynennn öyle, bir kere de haklı olmadım. Sırf huzursuzluk çıkmasın diye hep gönlünü almaya çalıştım ona rağmen bile beni hep süründürdüBoşan diyemem ama küsen erkek öffff hiç çekilmez ya…
Haklı olduğun halde barışma çabasına bile mecbur bırakıyor dimi adam?
Alakasız saçma şeyler, çoğunluğunda da unutuyor niye olduğunu. En son anneaigile çikolata alırken sen seç dedim, neymiş annesigile almak istememişim ayrımcılık yapmışım. Aslında dile de çok getirmiyor sebebini, küsüp kendi kabuğuna çekiliyorNeden küsüyor mesela?
Benim konuşmadığım zamanlarda oldu o konuşmayınca, ortalama 1 aya yakın konuşmadığımız bile oldu. Ama benim hiç aksiyon almadığımı görünce daha çok arttırıyor dozu. O zamanda sinirlerim çok yıpranıyor gerçekten kendime hakim olamayıp yeter artık artık deyipsinir krizi geçirtiyorçivi çiviyi söker misali o küsünce siz daha çok küsün. kavga da etmeyin barışmaya da gitmeyin. biraz yok sayın. afallayacaktır.
İki kardeşler aslında şımartme değil tam tersi duygu sömürüsüyle büyümüş. Annesi çok güzel acındırır ağlar, küser. Anne babasının genel huyudur küsme. Diğer çocukları bunu öğrendi ve ilişiği kesti ailesiyle mesafeli bayağı. Benim eşim ise tam tersi kullandırtıyor kendini, gelinlerini de kıskanır kayınvalidem çok. Beni de kötülediğini duydum kaç kez fısır fısır. Doldururlar karı koca. Torunlarını görsünler diye götürdüm ondan sonra küstü zaten. Bu arada ben anneme gelmiştim tatil için eşim yok, uzaktan küstüBence eşiniz çok şımartılmış küçükken de küsüp ağlayarak herşeyi yaptıran biriymiş bence şimdi de size keserek ayağına getiriyor istediğini yaptırıp kendini tatmin ediyor ya da kişilik bozukluğu vat narsist olabilir insan çocuğa da küsmez yani tek çocuk falan mı eşiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?