haklısın geri dönmemeliydim.ben kendi ailemede şunu söyledim boşanma kararı aldım ve bu rardan pişman olmamak adına son birkez daha demek istiyorum dedim sırf pişman olmayayım benim için olmasada çocuğum için pişmanlık duymak istemedim.kendime güvenmekse sonun kadar ailem manevi desteği olduğu sürece aciz olmadığımı biliyorum her şeyin üstesinden gelirim.ama kızım boynumu büküyor oda 11 yaşında ve bu olaydan etkilendi boşanmamızı istemiyor bana baskı yapıyor .anne benim pisikolojimi düşünmüyormusun diyor.ben anlatmaya çalışsamda çocuğun bakış açısı bizimki gibi olmuyor.
açıkcası sorununuz ne ben anlamadım, yani bu kavgalar neden çıkıyor ana sebeb ne, sorunun önce köküne inmek sonra dallarına bakmak lazım bence
sorunumuz bana göre ufak gibi görünen şeyler birktiği zaman insanlarım patlama noktası oluyor.belkide baştan tavır koyup bu kadar evliliği devam ettirmemek gerekiyordu.ama hayatımız hep bu kadar kötü geçmedi .sevgi olsada saygımız sanırım kalmadı birbirimize karşı::
bence kizini dusunuyorsan bosanmalisin...annemin maddi gucu olmadigi icin ve cocuklarimi bana gostermezler korkusu oldugu icin bosanamadigini biliyorum ama keske bosansalardi ve huzur icinde buyuseydim. annem ve babam o kadar cok kavga ederlerdi ki evimizde bir gun huzurlu yasayamadik. ailemden bana kalan anilar hep uzgun anilar...annemin babamla kavga ettiginden evi gece yarisi terk ettigi gece ve sabah ta mecburen geri dondugu gun hic aklimdan cikmaz mesela...gece yarisi nereye gitti kime gitti diye dusunmustum cunku oturdugumuz sehirde gidecegi akrabamiz yoktu(olanlarla da arasi iyi degildi). sunu da ekliyim bu olay oldugunda ben daha okula bile gitmiyordum ama hala cok net hatirlayabiliyorum cunku boyle olaylar insani cok etkiliyor. kizinizin iyiligini dusunuyorsaniz, huzurlu bir hayat yasamasini istiyorsaniz ayrilin derim. beklemeniz hata
:sm_confused:
HıKOM çok sağol sen yaşamışsın bu psikolojiyi evet kızım 11 yaşında ve herşeyi biliyor kavgalrımızdan etkileniyor babasından korkuyor ama bir o kadarda düşkün. evi terketmiş olmamdan oda çok etkilendi boşanma kelimesinin anlamını cocuk bakış açısıyla değerlendiriyor.babsından çok bana daha düşkün bensiz asla yapamaz bu ayrılıktan velayet babaya verilirse bu kızım için daha büyük bir psikolojik sorun olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?