arkadaşlar şimdiden çok tşk ederim.bu siteye yeni girdim. Tarafsız olarak değerlendiren ve insaların yorumlarına ihtiyaç duyuyorum.aldığım kararın çocuğum için ve benim için doğru olduğundan emin olmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var lütfen....
:sm_confused:
HİKOM çok sağol sen yaşamışsın bu psikolojiyi evet kızım 11 yaşında ve herşeyi biliyor kavgalrımızdan etkileniyor babasından korkuyor ama bir o kadarda düşkün. evi terketmiş olmamdan oda çok etkilendi boşanma kelimesinin anlamını cocuk bakış açısıyla değerlendiriyor.babsından çok bana daha düşkün bensiz asla yapamaz bu ayrılıktan velayet babaya verilirse bu kızım için daha büyük bir psikolojik sorun olabilir.
Dur bakalim arkadasim, bu kadar basit birsey degil, niye velayet babasina verilsin?
Böyle kücük yaslardaki cocuklarin anneye ne kadar ihtiyaci oldugna dahil birsürü arastirmalar var, hukukda bunun bilincindedir kanimca.
Esin tam manasi ile bir despot bana göre, kendi düdügü calmadigi vakit evde terör estiriyor. Bundan en cok etkilenen kizin aslinda. O minicik yüreginde kimbilir ne korkular ne endiseler yasiyordur.
Esin gibi insanlarla gecinmek cok zor, altan almayi bilmeyen, ortak bir paydada bulusmak istemeyen, aciz kaldigi zaman siddete hakarete basvuran biri ile zaten simdi olmasada mutlaka günün birinde ayrilacaksin. Yürümez arkadasim. Nereye kadar bu iskenceyi cekebilirsinki?
Senin yapacagin tek:
Hemen iyi bir avukat bulmaya calis, siddetli gecimsizlik, dayak, hakaret gibi sebebleri öne sür ve bu evlilikten kizinla beraber en kolay kurtulma yollarini ara.
Maddi durumun yoksa bildigim kadariyla bazi kurumlar yardimci oluyormus, git danis, internetin var arastir. Bu evlilik cekilmez arkadasim.

Kendini düsünmüyorsan kizini düsün, onun icin bu evliligi ayakta tutmaya calisma sakin, annesine dayak atan, hakaret eden bir baba ile büyümesi onun icin cok daha aci.
Allah yardimcin olsun