- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Aldatma var mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bunlar hazmedilecek şeyler değil. Boşanmayı düşünmediniz mi? Aldatma, dayak bunlar normal değil. Sizi engelleyen nedir? Kızınız mı? Böyle bir ortamda daha mutsuz olduğunu ve olacağını düşünmüyor musunuz?
cocuguna bakabilecek durumdaysan ailende arkandaysa asla durma Boşan, bu mutsuzlukla nereye kadar devam edeceksin ? aldatma olayını kanıtlayabilirsen mahkemede senın için kolay olur. evet boşan demek kolay , ama şöyle düşün eşinin senın hayatın da olmasının bi değeri varmı ?
Ben de boşanmış bir ailenin çocuğu olarak söylemek isterim ki çok duygusal ve içime kapanıktım. Ama ailem ayrıldıktan sonra daha sosyal ve neşeli bir insan oldum.Çocuklar her şeyi hissediyor. Siz her ne kadar gizleseniz de o tedirginliğinizin farkındadır. Eğer eşinizi sevmiyorsanız ve çocuğunuzun huzurla büyümesini istiyorsanız en doğru kararı siz vereceksiniz. Yeter ki güçlü olun.
Kendinizi suçlamayın. Erkeklerin doğası bu. Bir insan neyse odur, kolay kolay değişmez. Sadece bir süre saklamıştır. Sanırım eşlerinin onları asla bırakamayacağını düşünüyorlar. Tavır takınıp o yokmuş gibi davransanız sizi kaybetmekten korkar mı acaba? Keşke böyle şeyler hiç yaşanmasa. Onca emek, onca harcanan zaman ve hayal kırıklığı. Dilerim ki daha güzel bir hayatınız olur. Unutmayın bir kapı kapanırsa mutlaka daha iyisi açılır inşaallah.
ailem sağolsunlar her zaman arkamdalar..ama ben erken evlilik yaptım onları ezdim geçtim.nese yinede böle bi durumda bana destek olurlar.daha önce 2 kere mahkemeye basvurduk.ama her defasında beni ikna edip geri döndürdü.bide böle zamanlarda bütün suçu benim üstüme yıkar.sen dağıtıyosun yuvamızı kızımızın günahını sen çek.ben elimden geleni yaptım senin için gibi şeyler söyler..ben bütün çocukluğumu ve gençliğimi ona adadım...bilmiyorum napacağımı..((
Tatlım iyi anlıyoum senı bende gectim bu yollardan ailemi ezipte bende evlendım ,ikna etmek istedi ama asla geri adım atmadım üstelik 18 yaşımdaydım cocugum yok tabi ama benımde boşanma olayım oldu, ikna konusunda güçlü olucaksın dik durucaksın, kararının ne kadar istikrarlı oldugunu göstericeksin. Bunu sende hissetmıyor görmuyor,senın ne kadar yıprandıgını mutsuzlugunu farketmıyor. Dünyaya bir kere gelıyorsun bu hayatta senden kıymetli çocugundan kıymetli ne olabilir ? mümkün oldugunca güzel yaşamak senınde hakkın çocugunun da hakkı ... ilk başlarda cok zor gelıyor ağlama krizleri , ailenın cevrenın sana bakışları felan rahatsız edici oluyor. Ama zamanla herşey düzelmeye oturmaya başlıcak, kendine zaman ayır ve herşeyi baştan sona düşün... Mantıklı kararlar almaya bak, duygusal düşünme , aldatan döven birine bu zamandan sonra kalp gözüyle bakılacağını sanmıyorum
Şu an ben de o yokmuş gibi davranıyorum. Bakalım ikimizin de sonucu ne olacak.
Ben de siddetle aldatmalarla buyudum. Durumumu naclzane anlatayim.
Butun kollarim jilet izi. Sara ve bipolar hastasiyim. Ara ara hastanelerde yatiyorum.
Her cocuk boyle olmaz belki ama... Bu sekilde buyumemeli kiziniz. Simdi cani yansa da alisir.
bkalım zaman ne gösterecek ben hiç umutlanmıyorum amaaaa .....
Benimki sözde pişman. İlerleyen zamanlarda göreceğiz bakalım. Ciddi bir konuşma yaptım. Hala tavırlıyım.
Bir süre devam edin bakalım ne olacak. Ama unutmayın ki hiçbir şey veya hiç kimse sizden ve yavrunuzdan kıymetli değil. Siz huzurlu olun ki o da huzurla büyüsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?