boşanmalı mıyım ?????

canım benim adamı öyle bir alıştırmışsınki,malesef ben ne yapasam yapayım eşimi ikna edebilirim affeder nasılsa diye düşünmmüş ve başarmışta,taviz vermekle büyük hata yapmışsın,keşke ilk hatasında vurup kapıyı gitseydin,bu kolay değil belki ama burnu sürtmesi gerekirdi,diretseydin bitti dönüşü yok bu yolun deseydin,eşin bidaha aynı hataları yapmaktan korkardı,seni kaybetmekten korkardı,eşin seni seviyormu seviyor diyelim,peki sen eşini seviyormusun ilk zamanlardaki aşkın duruyomu ona karşı ne hisediyorsun?

araya hiç soğukluk girmedimi güven meselesi nolucak peki,eşine dedinmi hiç senin yaptıklarını ben sana yapsaydım affedermiydin beni diye

onu bu şekilde alıştırmamı çocukluğuma veriyorumm..o zamanlar onsuz yapamam onsuz ölürüm gibi durumlar vardı.şimdi ise düşündüğüm tek şey kızım.onun için fazla üzülmem die düşünüyorum.şu anda ciddi derecede soğukluk var.ama birde 11 yılın verdiği alışkanlıkta var.zorlanırsam öle zorlanırım.kurulu bi düzen var.onu yıkmak yeni bi hayat kurmak beni düşündürüyo...aşkımı sorarsan yerinde yeller esiyo.onunda bana karşı kalmadığını düşünüyorum.sadece beni evinin hanımı ve kızının annesi olarak görüyo hissediyorum.seven ve aşık olan bi insan böle olmaz.

Kimse durduk yerde sinir krizi geçirmez. Keşke bu çuvaldızı biraz da kendilerine batırsalar. Hep bi ben haklıyımlar, hep üste çıkmaya çalışmalar. Biri de çıksın desin ki sen haklısın hayatım sorun çıkaran benim. Eğer maddi gücün varsa ne olur kendi mutluluğun için bir adım at.

maddi gücüm kendimce yok çalışmıyorum da.ama ailem her türlü destek çıkar.bende bi işe girerim.maalesef canım hep üste çıkıyolar.bugün ben boşanma konusunu dile getirdiğimde hemen bana sende var bişiler sen ne istiyosun söle bakalım amacın ne senin falan dio bide.kendisi çok normal ya

O zaman ilk olarak iş aramaya başla. İstemiyorum falan derse de çok sıkıldım, kendimi toparlamam için buna ihtiyacım var dersin. Hem biraz para biriktirirsin hem de o arada durumu değerlendirirsin. Ailene de alttan alttan bu iş olmuyor sinyallerini versen bu süreçte yanında olurlar. Onlar bizim bakamadığımız açıdan bakıp daha mantıklı yaklaşabiliyorlar. Onların da fikirleri sana destek olur.

ewet canım bi kaç yere cv yolladım bile.işe gircem dedim bişi demedi.ailemde çoğu şeyin farkında zaten...bu sefer kararım kesinleşirse kendi kararım olur sanırım.etrafımdaki insanların tepkisi altında kalmam

En doğru kararı yine sen vereceksin tabi ki. Umarım en hayırlısı neyse o olur hakkında. İnşaallah en kısa zamanda bir sonuç alırsın iş konusunda.

Seni merak ettim. Son durum nedir, bir karar verebildin mi? Cv yolladığın yerlerden bir haber var mı?

Seni merak ettim. Son durum nedir, bir karar verebildin mi? Cv yolladığın yerlerden bir haber var mı?

sorduğun için tşk ederim canım.cv yollamaya devam ediyorum ama bi haber yok hala ( kararıma gelince de o günden bugüne hiç konuşmadım.tavırlarım hep soğuktu.eşimden yana da olumlu bir davranış olmadı.sanki bişi yokmuş gibi devam etti..işte arada bir sordu neyin var senin neden böle davranıyosun die.ama bende müthiş bir soğukluk oluştu.dün annler gününde kızımla hediye almışlar.ben yine soğuktum tabi.snra yapma böle lütfen aşkım bak ben seni çok seviyorum sensiz yapamam düzelicem bak görürsün falan.yumuşar gibi oldum ama içimde de fırtınalar esiyo bilmiyorummm ((

Kararın her ne olursa olsun yumuşamamalısın bence. Kararlı olduğunu görmesi lazım.
Umarım en kısa zamanda hayırlı bir haber alırsın. En azından kafan dağılır, çalışmaktan düşünmeye fırsatın olmaz. Yavrun için güçlü olmalısın.

bunca yaşadığım şeye rağmen yavrum için ayaktayım zaten herşey onun için.inş.canım iş olmasını çok istiyorum..

sizinle aynı durumdayım yalan aldatma hakaret neler neler artı cocuk için sabredeyim 3-5 yıl aile ortamında büyüsün susayım dedim ama aksine eşim bosanmak istiyor ben zaten istiyorum ama hayallerim yıkıldı oyuncagı elinden alınmış cocuk gibiyim bu hale gelebileceğime inanmazdım cok cıkmazdayım kendimden bile tiksiniyorum onca seye ragmen niye bu sevgiyi kalbimden atamıyorum diye hem nefret hem sevgi birarada nasıl olur hepimiz icin hayırlısı neyse o olsyunhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_crya.gif

üzüldüm, umarım senin için en doğrusu en hayırlısı neyse o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…