- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
haklısın canım...benden ve kzımdan daha değerli hiçbirşey yok bu hayatta...bu akşam eve geldiğinde hiçbirşey yokmuş gibi davrandı.halbuki dün akşam bi yalanı yüzünden yedik birbirimizi.hiç yü vermedim konuşmadım.yemeğe götürdü bizi .nasılsa karım affeder die düşünüp rahat davranıyo şu anda horul horul uyuyo.bende ise bir hissizlik var.nolursa olsun bu sefer taviz vermeyeceğim.nolursa olsun.ben daha 26 yaşımdayım.11 yılımı heba ettim bu adama.bi o kadar yılımı da ziyan etmeyi düşünmüyorum.bakalım yarın tavırları nasıl olcak.bugün messajda bittiğini ve boşanacağımı yazmıştımm
canım benim adamı öyle bir alıştırmışsınki,malesef ben ne yapasam yapayım eşimi ikna edebilirim affeder nasılsa diye düşünmmüş ve başarmışta,taviz vermekle büyük hata yapmışsın,keşke ilk hatasında vurup kapıyı gitseydin,bu kolay değil belki ama burnu sürtmesi gerekirdi,diretseydin bitti dönüşü yok bu yolun deseydin,eşin bidaha aynı hataları yapmaktan korkardı,seni kaybetmekten korkardı,eşin seni seviyormu seviyor diyelim,peki sen eşini seviyormusun ilk zamanlardaki aşkın duruyomu ona karşı ne hisediyorsun?
araya hiç soğukluk girmedimi güven meselesi nolucak peki,eşine dedinmi hiç senin yaptıklarını ben sana yapsaydım affedermiydin beni diye
haklısın canım..onun yüzünden sinir hastası oldum.en ufak bişide sinir krizi geçiriyorum.bide utanmadan karşıma geçip kafayı yemişin sen bi dra görün dio.bende anamın evinden sağlam geldim bu hale sen getirdin beni dedim...(( bu sefer kararım kesin gibi ama onun tavırlarınıda izlemeye alıcam bakalım
Kimse durduk yerde sinir krizi geçirmez. Keşke bu çuvaldızı biraz da kendilerine batırsalar. Hep bi ben haklıyımlar, hep üste çıkmaya çalışmalar. Biri de çıksın desin ki sen haklısın hayatım sorun çıkaran benim. Eğer maddi gücün varsa ne olur kendi mutluluğun için bir adım at.
maddi gücüm kendimce yok çalışmıyorum da.ama ailem her türlü destek çıkar.bende bi işe girerim.maalesef canım hep üste çıkıyolar.bugün ben boşanma konusunu dile getirdiğimde hemen bana sende var bişiler sen ne istiyosun söle bakalım amacın ne senin falan dio bide.kendisi çok normal ya
O zaman ilk olarak iş aramaya başla. İstemiyorum falan derse de çok sıkıldım, kendimi toparlamam için buna ihtiyacım var dersin. Hem biraz para biriktirirsin hem de o arada durumu değerlendirirsin. Ailene de alttan alttan bu iş olmuyor sinyallerini versen bu süreçte yanında olurlar. Onlar bizim bakamadığımız açıdan bakıp daha mantıklı yaklaşabiliyorlar. Onların da fikirleri sana destek olur.
ewet canım bi kaç yere cv yolladım bile.işe gircem dedim bişi demedi.ailemde çoğu şeyin farkında zaten...bu sefer kararım kesinleşirse kendi kararım olur sanırım.etrafımdaki insanların tepkisi altında kalmam
Seni merak ettim. Son durum nedir, bir karar verebildin mi? Cv yolladığın yerlerden bir haber var mı?
sorduğun için tşk ederim canım.cv yollamaya devam ediyorum ama bi haber yok hala( kararıma gelince de o günden bugüne hiç konuşmadım.tavırlarım hep soğuktu.eşimden yana da olumlu bir davranış olmadı.sanki bişi yokmuş gibi devam etti..işte arada bir sordu neyin var senin neden böle davranıyosun die.ama bende müthiş bir soğukluk oluştu.dün annler gününde kızımla hediye almışlar.ben yine soğuktum tabi.snra yapma böle lütfen aşkım bak ben seni çok seviyorum sensiz yapamam düzelicem bak görürsün falan.yumuşar gibi oldum ama içimde de fırtınalar esiyo bilmiyorummm ((
Kararın her ne olursa olsun yumuşamamalısın bence. Kararlı olduğunu görmesi lazım.
Umarım en kısa zamanda hayırlı bir haber alırsın. En azından kafan dağılır, çalışmaktan düşünmeye fırsatın olmaz. Yavrun için güçlü olmalısın.
bunca yaşadığım şeye rağmen yavrum için ayaktayım zaten herşey onun için.inş.canım iş olmasını çok istiyorum..
İnşaallah canım en kısa zamanda. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.
tapatalk by samsung note 2
herkese merhaba ;
ben 26 yasında 11 yıllık evliyim.10 yasında dünyalar tatlısı bir kızım var.ewet çok erken yaşta evlendim.severek ve isteyerek.bu zamana kadar geldik ama nasıl geldik birde bana sorun.neyse benim sorunum eşimin bana karşı çok yalan söylemesi,aldatması vs.yalanını yakaladığımda bile gözümün içine baka baka yalan söylemeye devam ediyor.çok yoruldum artık.defalarca karşıma alıp konuştum.kızımızda kavgalarımızdan çok bunaladı yıprandı.biz kavga ederken odasına kapanıp ağlamaya başlıyor.boşanacağız diyede çok korkuyor.ama ben çok yoruldum artık.eşimin düzeleceğinede inancım kalmadı siz benim yerimde olsanız napardınız.eşimin beni aptal yerine koymasından bıktım usandım artıkkkkk((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?