Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen bosanmayi dusunme, hemen bebek de dusunmeBu sebeple boşanmayı düşünmek çok saçma biliyorum ama söylediği sözler kulaklarımdan gitmiyor. Kafam karışık sağlıklı düşünemiyorum
1 yıllık evliyim. eşimle 2 gün önce kavga ettik o kadar önemsiz bir mesele ki hatta ben sinirlendiğini bile anlamadım şaka yapıyor sandım. Sinirlenince ağzına geleni söyler daha önce kaç kez aynı nedenden kavga ettik. Normalde yanımda hiç küfür etmeyen adam ana avrat düz gitti çok şaşırdım ilk defa ağzından küfür duydum Allah'ım neler neler söyledi ağzıma alamayacağım küfürler.
Kavganın asıl sebebi benden parayla ilgili bir kaç şeyi saklamıştı ben de her zaman rica ederim ne yaparsan yap benden asla bir şey saklama diye. Ama kaç kere sakladığı bir şey çıktı ortaya. Maaşını alır almaz benim hesabıma atar borçlarımızı öderiz kalanla ay sonunu getirmeye çalışırız. Bu ay maaşından 70 TL ayırmış iddia oynamak için. Asla bir şey demem ama pcyi saklamak isteyince bende üsteledim orada koptu olay ben onu saklamak zorunda bırakıyormuşum sanki para kıskandım oynama dedim sadece saklama dedim.
Ağzına geleni saydı. 2 gün oldu o laflar için özür bile dilemedi işin kötüsü ne dediğini bile hatırlamıyor hatta yine suçlu ben oldum onları kalpten söylemediğini bilmem gerekiyormuş. Ben dün akşam bunları düşünüp ağlarken o p... izlemiş diğer odada. Bir de üstüne dün annem aradı bizi rüyasında görmüş eşim benim üstüme başka biriyle evleniyormuş ben onu bırakmıyor muşum bir de ailemin yanına götürüyor muşum annemde çok kızıyormuş nasıl ayrılmazsın diye. Bunlar bir işaret olabilir mi? Bu adamdan boşanmalı mıyım? Bu aralar bebek istiyorduk ne yapacağımı bilmiyorum kimseye anlatamıyorum karma karışığım bir akıl verin ne olur.
Değil normalde benim yanımda hiç küfür etmez ilk defa duydum küfür ettiğini konuyu açtığım günün akşamı yemek hazırlamış konuşmaya çalıştı benimle dinlemedim çünkü hep aynı şeyi söylüyordu içimden gelerek söylemedim sonra çok pişman olmuş üzülmüş falan.Evlendiginiz gunden mi boyle ?
2012 kasım ayında tanıştık 2013 temmuz ayında evlendikbütün yorumları okuyamadım kusura bakmayın çok fazla zamanım olmyo ama konu dikkatimi çekti. evlenmeden önce ne kadar nişanlı kaldınız yada flört döneminiz ne kadar sürdü merak ettim arkadaşım
Rüya icin bosanilsa ben suan 10 kez bosanmistim , Kendine gel lütfen bukadarmi cahilsin ...
Ne bosanmasi hakimin karsisinada gecip , annem ruyasinda gormus bosaniyoruz dersin artik , bosanmakta moda oldu pes artik...
Küfür konusuna gelince , küfür etmesi hic hos bir davranis degil saygisizliktir.. ama erkekler nedense sinirliyken ne soyleseler sonrasinda sinirliydim icimden gelerek soylemedigimi bilmen gerekiyor der...
Parayi saklamasi , belki dalginligina gelmistir , belki bilerek yapmamistir.
Sende gorunce kendini oyle savunmustur esin...
2012 kasım ayında tanıştık 2013 temmuz ayında evlendik[
aslında tanışma döneminizde bazı açıklarda vermiş olmalı huyuyla alakalı..
Sinirlenince ne dediğini bilmiyor tabi ki bu huyunu biliyordum daha öncede tartıştık bu konuyu düzeltemiyor kendini.
Ilk defa oldugundan karsisini almak icin henuz bir sansin var. konusarak da hall olunur bence. Bu arada cocuk konusunu ertelemek yararina olurDeğil normalde benim yanımda hiç küfür etmez ilk defa duydum küfür ettiğini konuyu açtığım günün akşamı yemek hazırlamış konuşmaya çalıştı benimle dinlemedim çünkü hep aynı şeyi söylüyordu içimden gelerek söylemedim sonra çok pişman olmuş üzülmüş falan.