• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım?

Ne yazık ki erkekler tartışma sırasında kesinlikle sinirlerine hakim olamıyorlar ve istemeden de olsa olur olmadık laflar çıkıyor azğızlarından. Bu bizleri elbette üzüyor, kırıyor, yarılıyor. Ama evliliğinizi bu kadar basit bir sorun için bitirmeye değmez bence. Ama şunu bilinki eşiniz hiç bir zaman değişmeyecek ve yine bir tartışma sırasında ağzından istenmedik kelimeler dökülecek.

Belki bunu hafife indirmek için konuşmak faydalı olabilir.

70 tl için hesap sormadım sanırım ben konuyu yanlış anlattım kimse anlamadı çünkü. Annem eşimi çok sever annem için en büyük travma olur benim boşanmam kötü bir niyeti yoktu. neden küfürlere ve bana orospu demesine takılmadınız onlar daha ağır değil mi?
Sana o...u dedigini yazmamistin ilk yazini okudum sadece, ben benim namusuma kufreden adama adam demem tabii alnini karislarim

Ne yazık ki erkekler tartışma sırasında kesinlikle sinirlerine hakim olamıyorlar ve istemeden de olsa olur olmadık laflar çıkıyor azğızlarından. Bu bizleri elbette üzüyor, kırıyor, yarılıyor. Ama evliliğinizi bu kadar basit bir sorun için bitirmeye değmez bence. Ama şunu bilinki eşiniz hiç bir zaman değişmeyecek ve yine bir tartışma sırasında ağzından istenmedik kelimeler dökülecek.

Huyunu öğrendim sinirlendiğini anladım ve tek kelime etmedim hatta banyoya girdim oturdum ki sakinleşsin ama susmak bilmedi küfürlerine çok şaşırdım ve en ağırıma gidende anneme küfür etmesi.

Sana o...u dedigini yazmamistin ilk yazini okudum sadece, ben benim namusuma kufreden adama adam demem tabii alnini karislarim
İlk mesajda yazmak istemedim ama çok tepki alınca neye kırıldığımı bilin istedim aynı cümlede hem anneme hem bana küfür etti. küfürleri ciddiye aldığım için bir de ben suçlu oldum kalpten söylememiş o sözleri yüzsüz

mesaj yarım çıkmış:) bundan sonra bende aynını yapacağım eşime

evlilik ; iyi günde kötü günde , sabır ve sadaakat .. :KK14:

Ne demek istediğini anlamadım. Ama buna kızmakta haklısın.
evet mesaj yarım çıkmış ben de eşime aynını yapacağım kavga anında kötü kelimeler çıkacak ağzımdan kızarsa sinirle söyledim ne var bunda diyeceğim

Ruyalara gore hayatiniza yon verememelisiniz. Karar vermeden once esinle sakin sakin konus. Bir seylerin duzelmesi icin cabala. Insallah bir faydasi olur. Her kavgada sana hemen bosan diyemeyiz ki. Once evliligini kurtarman icin bi seyler yapmalisin. Ama girdun her seye ragmen evliligin daha da kotuye gidir o zaman bi karar verirsiniz

Ruyalara gore hayatiniza yon verememelisiniz. Karar vermeden once esinle sakin sakin konus. Bir seylerin duzelmesi icin cabala. Insallah bir faydasi olur. Her kavgada sana hemen bosan diyemeyiz ki. Once evliligini kurtarman icin bi seyler yapmalisin. Ama girdun her seye ragmen evliligin daha da kotuye gidir o zaman bi karar verirsiniz
Ondan atla deve istemiyorum defalarca söyledim çok sinirlendiğini hissettiğin an çık evden dolaş sakinleş ya da başka odaya geç ama yok o çözüm bulmak yerine küfür etmeyi seçti.

Siz hayatınız boyunca problem yaşamamış,önüne çıkan engellerde üzerinden atlamış yada yolunu değiştirmiş ve hep tekdüze yaşamış bir insanmısınız? Sorumu yanlış anlamayınız ama değil bu sebeple boşanmayı akıldan geçirmek sorun sınıfına bile girmez. Şöyle düşünün, belki sizinle tartışmadan evvel kötü bir gün geçirmişti. Eğer sık sık ağzından böyle çirkin sözler çıkan bir bey değilse kaale bile almayın, bakın kendisi unutmuş hatırlamıyor bile. Derdim var kategorisinde binlerce boşanma ile alakalı yazılar bulup(benim konumda dahil) okursan seninkinin yanlarından nekadar komik durduğunu görür utanır konunu kilitletirsin. Canını acıtmak için söylemedim ama bu bir gerçek.Lütfen biraz olgunlaşalım

Siz hayatınız boyunca problem yaşamamış,önüne çıkan engellerde üzerinden atlamış yada yolunu değiştirmiş ve hep tekdüze yaşamış bir insanmısınız? Sorumu yanlış anlamayınız ama değil bu sebeple boşanmayı akıldan geçirmek sorun sınıfına bile girmez. Şöyle düşünün, belki sizinle tartışmadan evvel kötü bir gün geçirmişti. Eğer sık sık ağzından böyle çirkin sözler çıkan bir bey değilse kaale bile almayın, bakın kendisi unutmuş hatırlamıyor bile. Derdim var kategorisinde binlerce boşanma ile alakalı yazılar bulup(benim konumda dahil) okursan seninkinin yanlarından nekadar komik durduğunu görür utanır konunu kilitletirsin. Canını acıtmak için söylemedim ama bu bir gerçek.Lütfen biraz olgunlaşalım

Tüm yorumları okudun mu acaba? Yazmak zorunda değilsin senin konunu bilmiyorum kimsenin derdini de küçümsemem kafam karıştı fikir almak için yazdım siz bana büyüklük taslayın diye değil yeter artık herkes aynı değil senin tepki vermeyeceğin bir konuyu ben çok takabilirim senin gibi düşünmek zorunda değilim. Genelde buraya ilk sinirle açılır konular çoğuda boşanmaz bende boşanmayacağım fikir almak istemenin neresi yanlış

benim bir çıkışım olmadı ki

Allah rızası için anneme niye taktınız anlamadım kadın nerden bilsin kavgalı olduğumuzu bende kaç kere aldatıldığımı gördüm hiç etkilenmedim bu olayların üstüne gelince bunu da yazdım. benim sorunum rüya falan değil eşimin bana saygı duymaması

Annenize takmadım, ama böyle bir rüyayı anlatmasa daha iyiydi. Gerçi oda yeri geldiği için anlatmıştır belki bilemiyorum.
Acaba bu bir işaret olabilir mi diye yazmışsınız ben o yüzden bu rüyayı ciddiye aldığınızı düşündüm...

Back
X