BOŞANMALI MIYIM

Gerçekten bu evliğliğe bir bebek getirmeye emin olduğun zaman yap bence. Emin değilsen yazık olur :KK43:
yok zaten asla yapmam evden ayrıldım dilekçemide vericem boşanıcam anlaşmalı olsun diye bekliyorum ama pek olmıycak gibi o yanaşmıyor boşanmaya o na göre herşey düzelecek hemde ben kendimi bırkıcam o na o yapacak herşeyi sadece son bir şans verip inanıcam böyle diyor yalvarıyor beni çok sevdiğini kaybetmek istemediğini söylüyor ama olmaz artık yıprandı ilişki git gel

yok zaten asla yapmam evden ayrıldım dilekçemide vericem boşanıcam anlaşmalı olsun diye bekliyorum ama pek olmıycak gibi o yanaşmıyor boşanmaya o na göre herşey düzelecek hemde ben kendimi bırkıcam o na o yapacak herşeyi sadece son bir şans verip inanıcam böyle diyor yalvarıyor beni çok sevdiğini kaybetmek istemediğini söylüyor ama olmaz artık yıprandı ilişki git gel
Allah yardımcın olsun. Boşanmak son çare..Seni bu noktaya getirdiyse sıkıntı büyük. Sabırlar diliyorum arkadaşım..

Uzulmeyin ama sadece dusunun biraz hatta bir kagida bu iliskinin size getirdigi eksileri ve artilari yazin sadece sizin cabanizla artiya cevirebileceginiz eksiler var mi onu yazin sonra evlililten beklentinizi ve ne kadarinin gerceklestigini yazin ayrilursaniz ne kadar zorlanacaginizi ekonomik pdikolojik vs bunlari yazin ama bosandiginizda neler kszanacaksiniz onlarida yazin gerekirse bir psikologa yada danismana gidin ve bir karar verin korkmayin cesur olun ve verdiginiz kararin arkasinda durun sizin icin en dogrusunu sadece siz bilirsiniz ama unutmayin siz cok degerlisiniz ve mutlulugu hak ediyorsunuz once kendinize deger verin sonra harekete gecin

aynen dimi işte oturdum bi de düşünüyorum bunca sey için
Uzulmeyin ama sadece dusunun biraz hatta bir kagida bu iliskinin size getirdigi eksileri ve artilari yazin sadece sizin cabanizla artiya cevirebileceginiz eksiler var mi onu yazin sonra evlililten beklentinizi ve ne kadarinin gerceklestigini yazin ayrilursaniz ne kadar zorlanacaginizi ekonomik pdikolojik vs bunlari yazin ama bosandiginizda neler kszanacaksiniz onlarida yazin gerekirse bir psikologa yada danismana gidin ve bir karar verin korkmayin cesur olun ve verdiginiz kararin arkasinda durun sizin icin en dogrusunu sadece siz bilirsiniz ama unutmayin siz cok degerlisiniz ve mutlulugu hak ediyorsunuz once kendinize deger verin sonra harekete gecin

sağol bende çok yıpranmışım zaten bakalım bence artık olacağı yok :( küfür bile etti anneme tahrik etmişim de öyle demiş suçlusu da burda

sağol bende çok yıpranmışım zaten bakalım bence artık olacağı yok :KK43: küfür bile etti anneme tahrik etmişim de öyle demiş suçlusu da burda
benimkide anneme küfür değil ama ağır konuştu diğer ayrılığımızda ve annemle sizli bizli konuşurdu annemde ona hiç saygısızlık etmezdi ve hiç bir şeyimize karışmza destek olurdu bütün bunlara rağmen sanki annem benim aklımı karıştırıyorda onu boşuyorum diye düşünüp ağır konuştu ben o durumu affedemedim ama tabiki çok üzüldüm annem konuşmuyor onunla sadece ben çok istediğim için merhaba diyor o kadar ama asla affetmem diyor

benimkide anneme küfür değil ama ağır konuştu diğer ayrılığımızda ve annemle sizli bizli konuşurdu annemde ona hiç saygısızlık etmezdi ve hiç bir şeyimize karışmza destek olurdu bütün bunlara rağmen sanki annem benim aklımı karıştırıyorda onu boşuyorum diye düşünüp ağır konuştu ben o durumu affedemedim ama tabiki çok üzüldüm annem konuşmuyor onunla sadece ben çok istediğim için merhaba diyor o kadar ama asla affetmem diyor
aynı işte ne abimle konuşuyor ne annemle.babamı ocak ayında kaybettim bu halde bile geri adım yok.ben gelip özür dilesem ne olacak diyor.onun ailesine de zerre kötülüğüm olmamıştır.sözde özür falan diliyorlar ama içten değil.benimki tayin alıp gittiğimiz zaman harcayacak beni eminim zaten ailesinin oraya yerleşmek istiyor.habire gidelim burdan gidelim yok mesleği bırakacam yedi zaten beni

bizde damat boşanmak istemiyordu seviyodu çiçekleri alıp bekliyordu kapıda barışcaktı dava açılınca ev bölüncek diye iş yapmıyodu ütü yapmıodu suçlamaları yaptırmış gerçek yüzü nankörlük :KK67:denizpeker dava açılıp birşey talep edersenki hakkın gerçek yüzü çıkar:ukala: çektiğiniz eziyet yanlarına kalmasın

Ya hakkinizda hayirlisi olsun hepinizin kizlar, boyle kucuk basit gibi gorunen seyler aslinda dalgalarin kayayi oymasi gibi izler birakiyor insanin ruhunda, hepimiz mutlulugu hakediyoruz o zaman bizi mutlu eden bir hayati secmeliyiz, dilerim en dogru kararlari verir ve guzel adimlar atarsiniz, her seyin farkinda olan akilli kadinlarsiniz

cnm senin durumunda pek iç açıcı gbi görünmüyo ALLAH yardımcın olsun ama diğer arkadaşlara katılıyorum sakın çocuk yapma. çocuk olunca hiçbişey değişmiyo ne kocan ne de yaşananlar... yazık yavrucaza.. bende senin durumundan farkım yok şu an bebeğim ortada rezill... kocama hiçbişey olmadı yani.... olan sana ve çocuğa olur sakın ama sakın deneme bile...

• Beğen
Reactions: anu
cnm senin durumunda pek iç açıcı gbi görünmüyo ALLAH yardımcın olsun ama diğer arkadaşlara katılıyorum sakın çocuk yapma. çocuk olunca hiçbişey değişmiyo ne kocan ne de yaşananlar... yazık yavrucaza.. bende senin durumundan farkım yok şu an bebeğim ortada rezill... kocama hiçbişey olmadı yani.... olan sana ve çocuğa olur sakın ama sakın deneme bile...
içim parçalandı senin konunu okuyunca bebeğini nasıl bıraktın allah yardımcın olsun

hiç kolay olmadı benim için bırakmak ama çaresizim.. anlatmadığım daha çok içiniz parçalanır ki benim de yazacak gücüm yok artık...

Back
X