- Konu Sahibi deniz peker
tam sendromlu yaşlar,ben 30 lu yaşlarımdayım o 40 lı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam sendromlu yaşlar,ben 30 lu yaşlarımdayım o 40 lı
ruhsuz bir tıp, halsız bir beden, calışmayan bır beyınbir evde kahkaha olmaz mı ben hep öyle gördüm bizimde sorunlarımız oluyordu zamana zaman ama neşemizi birlikteliğimizi etkilemiyordu ama benim evliliğimde kahkaha yok güleryüz yok dedim ona evden gitmeden önce sen benim gülüşümü çalamıycaksın diye gülüşümü hayat enerjimi kaybettikten sonra ne kalır yaşamda insanın eline
nıe :)o zaman benim kesin boşanmam lazım...
Merhaba ;
Eşimle 3 yıllık evliyim öncesinde uzun yıllar birlikteliğimiz oldu fakat evlendikten sonra ilk aylardan itibaren çekişmelerimiz başladı eşim şiddet dolu bir aile içinde büyümüş ve fiziksel şiddet olmasada bana bağırma salak gerizekalı gibi hakaret içeren sözcükler kullanma akrabalarımla görüşmek istememe ve eve geldiklerinde bana stres yaşatma gibi sorunlarımız var artık her şey kavgaya dönüyor aramızda daha önce bir kere alilemin yanına gittim boşanmak için yalvardı sözler verdi ve tekrar döndüm fakat bir süre sonra tüm sorunlar tekrar etti şu an ailemleyim sizce boşanmalı mıyım kendisi herşeyin düzeleceğini hatta bir bebeğimizin olması gerektiğini vs söylüyor sizce ne yapmalıyım eşimi seviyorum ama sevginin yeterli olmadığını gördüm yani evlilikte sevgiden daha önemli saygı uyum vs bebek istiyorum fakat sorunların ilerde büyüyeceğini ve çocuk varken hayata yeniden başlamanın daha zor olacağını düşünüyorum açıkçası eşime ve ilişkime güvenmiyorum artık tam olarak ilerde mutlaka ayrılırmışız gibi geliyor
bende olanlara bakarsam hiç düşünmeme gerek yokmuş yani onu demek istedim.nıe :)
Valla ne dıyım bılemedım, Allah yardımcın olsun canım senındebende olanlara bakarsam hiç düşünmeme gerek yokmuş yani onu demek istedim.
sağolasın canım işte insan düşüne düşüne bu kadar konuşuyor beni de dinleyin müsait bi zamanda olur mu..Valla ne dıyım bılemedım, Allah yardımcın olsun canım senınde
e anlatsana dınleyelım. neler oluyor senın evlılıgındesağolasın canım işte insan düşüne düşüne bu kadar konuşuyor beni de dinleyin müsait bi zamanda olur mu..
bence anlat sende burda kimse seni tanımıyor nasılsa kimseyle karşılaşmıycaksın gerçek hayatında kimse yargılayıp sorgulamıycak ama insan yazarken aynı zamanda düşünüyor da rahatlarsın ben öyle yaptım yoksa kimse psikolog değil burda yada uzman değil sadece gerçek hayatta insan arkadaş aile psikolg anlatamıyor çekiniyor utanıyor gurur yapıyor ama burası sanal :)sağolasın canım işte insan düşüne düşüne bu kadar konuşuyor beni de dinleyin müsait bi zamanda olur mu..
e anlatsana dınleyelım. neler oluyor senın evlılıgınde
bence anlat sende burda kimse seni tanımıyor nasılsa kimseyle karşılaşmıycaksın gerçek hayatında kimse yargılayıp sorgulamıycak ama insan yazarken aynı zamanda düşünüyor da rahatlarsın ben öyle yaptım yoksa kimse psikolog değil burda yada uzman değil sadece gerçek hayatta insan arkadaş aile psikolg anlatamıyor çekiniyor utanıyor gurur yapıyor ama burası sanal :)
simdi girebildim ancak kizlar sagolun 2011 de aileler tanistirdi oyle evlendik konuştuk falan ama başından belliydi hep sustum susarak idare ederim sandim kendisi asker asiri takintili her hareketin hata gibi yaninda hep eksik hep yanlisimdir ben onun gözünde kıyafetlerimden sacima beğenmez bende onun istedigini yaparım hem begensin hem de doğruyu biliyodur diye ama sayilmam yine de temizlik yapip ortalik kaldirilmasina gicik olur yüzeysel olmasini ister oyalanma der sekil degistirmeni istemez uykuya bayilir sabah 11 de kalkarr sevgi gosterisi sadece seslenirken yada telefonda aşkım diye hitaptir bazen 1 ay boyunca hic aklina gelmez seks olayi cogu kez ben yalvarinca olurdu onu da cogu kez redederdi sen benj begenmiyorsun deyince hayir ne alaka der ona gore tatil günü akşami bu is olur gibj bj kalip vardir açlığa dayanamaz cok gerilir genelde bagirir olmadigj zaman benim ailem annem babam abim ben hepjmjzj hasta psikolojik olarak.tabi ocak ayinda babami kaybettim abimle sorunlar yasadi arada tampon olamadin dedi bana sardi be. Karrismam deyince dusman oldu babamjn vefatindan sonrada ayni tavirlar anneme abjmr bemde istemiyorum dedim ama hic ayrilamadim ahh gozlerim kapaniyor yarin devam edeyimzaten burdakilerle aynı olayları birebir bile yaşamış olsak hislerimiz aynı değil şartlarımız bakış açımız aynı değil derler ya her evlilik farklıdır parmak izi gibi
sınır oldum adamasimdi girebildim ancak kizlar sagolun 2011 de aileler tanistirdi oyle evlendik konuştuk falan ama başından belliydi hep sustum susarak idare ederim sandim kendisi asker asiri takintili her hareketin hata gibi yaninda hep eksik hep yanlisimdir ben onun gözünde kıyafetlerimden sacima beğenmez bende onun istedigini yaparım hem begensin hem de doğruyu biliyodur diye ama sayilmam yine de temizlik yapip ortalik kaldirilmasina gicik olur yüzeysel olmasini ister oyalanma der sekil degistirmeni istemez uykuya bayilir sabah 11 de kalkarr sevgi gosterisi sadece seslenirken yada telefonda aşkım diye hitaptir bazen 1 ay boyunca hic aklina gelmez seks olayi cogu kez ben yalvarinca olurdu onu da cogu kez redederdi sen benj begenmiyorsun deyince hayir ne alaka der ona gore tatil günü akşami bu is olur gibj bj kalip vardir açlığa dayanamaz cok gerilir genelde bagirir olmadigj zaman benim ailem annem babam abim ben hepjmjzj hasta psikolojik olarak.tabi ocak ayinda babami kaybettim abimle sorunlar yasadi arada tampon olamadin dedi bana sardi be. Karrismam deyince dusman oldu babamjn vefatindan sonrada ayni tavirlar anneme abjmr bemde istemiyorum dedim ama hic ayrilamadim ahh gozlerim kapaniyor yarin devam edeyim
siz onun isteğine göre değil kendiniz neyi beğenip naıl rahat ediyorsanız ona göre giyinin kendinize bakın o ne yaparsa yapsın iltifat beklemeyin o olmadan eğlenebileceğinizi gösterin ne biliyim bi kahve yapın kitabınızı okuyun evde bile olsa spor yapın müzik dinleyin varsa çocuklarınız onlarla oyun oynayın o görsün bunları sizin o olmadan da kaliteli zaman geçirdiğinizi belki tavrı değişirsimdi girebildim ancak kizlar sagolun 2011 de aileler tanistirdi oyle evlendik konuştuk falan ama başından belliydi hep sustum susarak idare ederim sandim kendisi asker asiri takintili her hareketin hata gibi yaninda hep eksik hep yanlisimdir ben onun gözünde kıyafetlerimden sacima beğenmez bende onun istedigini yaparım hem begensin hem de doğruyu biliyodur diye ama sayilmam yine de temizlik yapip ortalik kaldirilmasina gicik olur yüzeysel olmasini ister oyalanma der sekil degistirmeni istemez uykuya bayilir sabah 11 de kalkarr sevgi gosterisi sadece seslenirken yada telefonda aşkım diye hitaptir bazen 1 ay boyunca hic aklina gelmez seks olayi cogu kez ben yalvarinca olurdu onu da cogu kez redederdi sen benj begenmiyorsun deyince hayir ne alaka der ona gore tatil günü akşami bu is olur gibj bj kalip vardir açlığa dayanamaz cok gerilir genelde bagirir olmadigj zaman benim ailem annem babam abim ben hepjmjzj hasta psikolojik olarak.tabi ocak ayinda babami kaybettim abimle sorunlar yasadi arada tampon olamadin dedi bana sardi be. Karrismam deyince dusman oldu babamjn vefatindan sonrada ayni tavirlar anneme abjmr bemde istemiyorum dedim ama hic ayrilamadim ahh gozlerim kapaniyor yarin devam edeyim
tavır yine aynıydı maalesef. o hep iyiliğimizi düşündüğünden böyledir. onu anlayamamışım hiç bir zaman.başından beri ilk kavgada boşanalım bitsin derdi her defasında ama atlamazdı küser yemeğe gelmez ben ağlar onu beklerdim gelsin diye uğraşırdım ilk tepkileri ağır olur sonra düzelirdi ben hiç tavır yada naz yapamazdım yaptığım an sorun olurdu çünküsiz onun isteğine göre değil kendiniz neyi beğenip naıl rahat ediyorsanız ona göre giyinin kendinize bakın o ne yaparsa yapsın iltifat beklemeyin o olmadan eğlenebileceğinizi gösterin ne biliyim bi kahve yapın kitabınızı okuyun evde bile olsa spor yapın müzik dinleyin varsa çocuklarınız onlarla oyun oynayın o görsün bunları sizin o olmadan da kaliteli zaman geçirdiğinizi belki tavrı değişir
çalişiyorsunuz garantilide bir işiniz var ne bekliyorsunuz bu adamın başını hayata bir kere geldiniz yazık değil mi bu adamlar değişmez hayata küsler bi kere aynı benim kocam bizim zamanımızı çalıyorlar hasta kafalartavır yine aynıydı maalesef. o hep iyiliğimizi düşündüğünden böyledir. onu anlayamamışım hiç bir zaman.başından beri ilk kavgada boşanalım bitsin derdi her defasında ama atlamazdı küser yemeğe gelmez ben ağlar onu beklerdim gelsin diye uğraşırdım ilk tepkileri ağır olur sonra düzelirdi ben hiç tavır yada naz yapamazdım yaptığım an sorun olurdu çünküallahım aptallığıma dayanamıyorum.ezik olduğnu düşündüm benim iyi niyetimi anladıkça bana yaklaşacaktır iyi olacaktır kafasıyla yaklaştım ama hiç beni düşünmedi bee..bir doğum yaptım ki kızlar kayınvalide annem ikisi yarışır gibi.kv bana yaranmaya çalışıyor sanki annem kötü olmasını ister gibi bana doğum yapacam diye yorgandır böyle işte yatak örtüsü falan getirmiş özenmiş onları kullandırmadılar eşim de kadın gibi herseye burnunu soktu anneme biz susalım o anlar dedikçe anlamadı annesi mutfağa girdi mesela kendi evi gibi davrandı anneme böyle sanki fazlalık gibi davranmalar ahh sütüm onlar yüzünden geç indi yavrumla çok zorlandım ve çalışıyorum memurum bu kadar mal iyi niyete ne gerek vardı bilmem..evlenirken herseyi kendimiz yaptık eşim kredi çekti onlarla bilezik aldı sonra onları balayında kv de de bıraktım sonra ev aldılar falan bozdurmadık dediler para gönderidler bana ama bilmiyorum belkide bozmuşlardır öyle işte anlat anlat bitmez..nasıl okursunuz bilmem.
Gerçekten bu evliğliğe bir bebek getirmeye emin olduğun zaman yap bence. Emin değilsen yazık olurMerhaba ;
Eşimle 3 yıllık evliyim öncesinde uzun yıllar birlikteliğimiz oldu fakat evlendikten sonra ilk aylardan itibaren çekişmelerimiz başladı eşim şiddet dolu bir aile içinde büyümüş ve fiziksel şiddet olmasada bana bağırma salak gerizekalı gibi hakaret içeren sözcükler kullanma akrabalarımla görüşmek istememe ve eve geldiklerinde bana stres yaşatma gibi sorunlarımız var artık her şey kavgaya dönüyor aramızda daha önce bir kere alilemin yanına gittim boşanmak için yalvardı sözler verdi ve tekrar döndüm fakat bir süre sonra tüm sorunlar tekrar etti şu an ailemleyim sizce boşanmalı mıyım kendisi herşeyin düzeleceğini hatta bir bebeğimizin olması gerektiğini vs söylüyor sizce ne yapmalıyım eşimi seviyorum ama sevginin yeterli olmadığını gördüm yani evlilikte sevgiden daha önemli saygı uyum vs bebek istiyorum fakat sorunların ilerde büyüyeceğini ve çocuk varken hayata yeniden başlamanın daha zor olacağını düşünüyorum açıkçası eşime ve ilişkime güvenmiyorum artık tam olarak ilerde mutlaka ayrılırmışız gibi geliyor