çok küçük bir ildeyim hiç korkma ben hamileyken babamın evine geldim doğumdan sonrada boşandım herşey yoluna girdi çok şükür emin ol seninde içinde herşey çok kolay olucak huzurun olucak zamanla kaybettirdikleri özgüvenin yerine gelicek evladına bir sarıldığında biticek herşey.Allah kolalığını veriyor.Rabbim yardımcınız olsun dularım senin ve meleğinle.Slm iyi geceler.bu saate kadar uyumadim birçok gece olduğu gibi.4 yıllık evliyim 8 aylık bir bebeğim var.eşim. hiçbir zaman cokiyi bir eş olmadı.sanrm hep bnm ittirmelerim ile devam etti bu evlilik.bunu şuan çok net anlıyorum
Nasıl anlatsam hangi birini desem bilemiyorum.şuan sadece kalbim çok agriyo ve öyle pismanimki evlendigim için.artık çocuk yaptığım için ölesiye pişman olurken ve hep hayal kurarken (çocuk yokken bosanmisim gibi hayaller ) buluyorum kendimi.. Öyle bi dereceye geldim ki Allah affetsin eşim in ölmesini istiyorum.çok hastalıklı düşünceler beynimi rahatsız etmeye başladı kendimden korkuyorum.mesela diyorumeeşim gelirken trafik kazası geçirse ölse keske..aman Allah ım işte bunları dusunuyrm.ne güzel olur temiz yoldan kurtulurum vs..ağlayarak yazıyorum bunları
Çok denedim çok fedakarlık yaptım olmadı.bi ara iyi oluyordu ki aslında o zamn da ben alttan aliyomusum onu anlıyorum şimdi.
Benle oturup konuşmaz,mesela biraz yorgun olsam suratimdusuk olsa gelip bağırır sen kime trip yapyrsn diye.hiçbirşeye alınma hakkim bile yok.beni begnmez aşağılar .bi kavga etsek dusman ilan eder öyle derin yaralar acan sözler sarfederki ..
Artık kalbim patlamak üzere sanki.cokkotuyum
Ayrı yatiyo artık.bebek gece uyaniyomus rahatsız oluyomus.hiçbir paylasimimiz yok ve encok kaldıramadığım nokta düşüncemi özgürce ifade edemiyorm.boğuluyorum nefes alamiyorm
Kamuda isim var şuan ucretsz izindeyim. Aylık 3500 gelirim var. Boşanıp ayrı ev kurup yeni bi hayata baslamalimiyim..sonumuzu goremiuorm kesinlikle
Ama toplum baskısı korkutuyor beni.küçük biryerdeyim ailem de tutucu sayılır.ne yapmalıyım...
evt hem artık milleti onemsememek zorundayım sanrm.sizede gecms olsun mutlu olmanıza sevindim .maddi olarak suankinden çok daha iyi yaşarım bu konuda rahatim babamın durumunda cokiyi benim de isim var benim korkum manevi boytu.en önemlisi de çocuğunun etkilenmesi. Allah ima sığınıyorum inş hakkımda hayırlı bir karar verir oçok küçük bir ildeyim hiç korkma ben hamileyken babamın evine geldim doğumdan sonrada boşandım herşey yoluna girdi çok şükür emin ol seninde içinde herşey çok kolay olucak huzurun olucak zamanla kaybettirdikleri özgüvenin yerine gelicek evladına bir sarıldığında biticek herşey.Allah kolalığını veriyor.Rabbim yardımcınız olsun dularım senin ve meleğinle.
inan çocuğum olmasa su aklimla bi saniye durmam.ama çocuğumun mutsuz olmak ihtimali korkutuyor beni. Amautsz bir ailede yaşamasını da istemym. Sanrm boşancmmadem cok mutsuzsun ne diye halen katlanıyorsun..üstelik memursun ailende destek ozaman sen hayattan korkma hayat senden korksun..bak önüne yavrunla yeni bir hayata merhaba de...
evt hastalıklı dusunceler olduğunu belirttim zaten. Ama elimde değil kndimi bu düşüncelerin ortasında buluyorm.bazen diyorum ki nekadar mutlu insanlar iyi insanlar ölüyor.askerimiz polisimiz şehit dusuyo. Allah bunu ömrünüaalıp onlara verse hem ben kurtulurum hem o insanlar.ama tabiki saçma sapan dsnceler tekrar edyrmadamın ölmesini istemek biraz abartı olmamış mı,
boşanın,
hem küçük yerde yaşamanın avantajları da olacaktır, belirttiğiniz maaşla güzelce yaşayabilirsiniz.
aileniz tutucu olabilir ama zamanla yeni duruma alışırlar sorun olmaz çok.
Niye o gitsin doktora bence hic gerek yok... Konu sahibi bende benzer seyler yasadim..bende baba evindeyim.. Bosanmaya calisiyorum... Bende cok paikolojik baskilar psikolojik siddete maruz kaldim. Sistemli olarak psikolojimi bozmaya calisti o kadar kotu davrandiki... Seni cok iyi anliyorum biktirmis seni..Aynı şeyleri yaşamışız seninle, dedim bu ben miyim hatta:)
Hepsi geçiyor, öncelikle güçlü ol, eşin psikipat tedavi olsun, ama olmaz tedavi bence. Mecbur sen git doktora Nasıl davranman gerektiğini öğren. Ama tek seansla olmak, 10 seans falan görüş doktorla bu manyağı çözmek için
Bol bol dua et
Çık gez dolaş bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?