bosanmalimiyim?? artik kaldiramiyorum mutsuzluktan olüyorumm

perihan90

BİR UMUTTUR YAŞAMAK.....
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
1.223
1.038
333
Slm iyi geceler.bu saate kadar uyumadim birçok gece olduğu gibi.4 yıllık evliyim 8 aylık bir bebeğim var.eşim. hiçbir zaman cokiyi bir eş olmadı.sanrm hep bnm ittirmelerim ile devam etti bu evlilik.bunu şuan çok net anlıyorum
Nasıl anlatsam hangi birini desem bilemiyorum.şuan sadece kalbim çok agriyo ve öyle pismanimki evlendigim için.artık çocuk yaptığım için ölesiye pişman olurken ve hep hayal kurarken (çocuk yokken bosanmisim gibi hayaller ) buluyorum kendimi.. Öyle bi dereceye geldim ki Allah affetsin eşim in ölmesini istiyorum.çok hastalıklı düşünceler beynimi rahatsız etmeye başladı kendimden korkuyorum.mesela diyorumeeşim gelirken trafik kazası geçirse ölse keske..aman Allah ım işte bunları dusunuyrm.ne güzel olur temiz yoldan kurtulurum vs..ağlayarak yazıyorum bunları
Çok denedim çok fedakarlık yaptım olmadı.bi ara iyi oluyordu ki aslında o zamn da ben alttan aliyomusum onu anlıyorum şimdi.
Benle oturup konuşmaz,mesela biraz yorgun olsam suratimdusuk olsa gelip bağırır sen kime trip yapyrsn diye.hiçbirşeye alınma hakkim bile yok.beni begnmez aşağılar .bi kavga etsek dusman ilan eder öyle derin yaralar acan sözler sarfederki ..
Artık kalbim patlamak üzere sanki.cokkotuyum
Ayrı yatiyo artık.bebek gece uyaniyomus rahatsız oluyomus.hiçbir paylasimimiz yok ve encok kaldıramadığım nokta düşüncemi özgürce ifade edemiyorm.boğuluyorum nefes alamiyorm
Kamuda isim var şuan ucretsz izindeyim. Aylık 3500 gelirim var. Boşanıp ayrı ev kurup yeni bi hayata baslamalimiyim..sonumuzu goremiuorm kesinlikle
Ama toplum baskısı korkutuyor beni.küçük biryerdeyim ailem de tutucu sayılır.ne yapmalıyım...

çok küçük bir ildeyim hiç korkma ben hamileyken babamın evine geldim doğumdan sonrada boşandım herşey yoluna girdi çok şükür emin ol seninde içinde herşey çok kolay olucak huzurun olucak zamanla kaybettirdikleri özgüvenin yerine gelicek evladına bir sarıldığında biticek herşey.Allah kolalığını veriyor.Rabbim yardımcınız olsun dularım senin ve meleğinle.

evt hem artık milleti onemsememek zorundayım sanrm.sizede gecms olsun mutlu olmanıza sevindim .maddi olarak suankinden çok daha iyi yaşarım bu konuda rahatim babamın durumunda cokiyi benim de isim var benim korkum manevi boytu.en önemlisi de çocuğunun etkilenmesi. Allah ima sığınıyorum inş hakkımda hayırlı bir karar verir o

Aynı şeyleri yaşamışız seninle, dedim bu ben miyim hatta:)
Hepsi geçiyor, öncelikle güçlü ol, eşin psikipat tedavi olsun, ama olmaz tedavi bence. Mecbur sen git doktora Nasıl davranman gerektiğini öğren. Ama tek seansla olmak, 10 seans falan görüş doktorla bu manyağı çözmek için
Bol bol dua et
Çık gez dolaş bol bol

eşinize karşı biraz pasif kalmışsınız sinmişsiniz bence. geliriniz iyi, boşanmamanız için bi sebep yoksa bu kadar ezdirmeyin kendinizi. o size bağırıyorsa siz de ona bağırın. evet dünyanın en kötü tavsiyesi sanırım ama. o sizi eleştiriyosa siz de onu eleştirin. fedakarlık yapmayın. her işini tam yapıcam diye koşturmayın.

Her zaman savunurum, tek bir hayatiniz var madem maddi acidan rahatsiniz, kimseyi takmayin, icinizden nasil geliyorsa oyle yasayin, bosu bosuna yillarca eziyet etmeyin kendinize, yani bosanin.

Elalemi düşünmek yerine bencil olup bebeğinizi ve onun ruh sağlığını düşünün.

O zaman boşanmak için hiçbir çekinceniz kalmaz...

adamın ölmesini istemek biraz abartı olmamış mı,
boşanın,
hem küçük yerde yaşamanın avantajları da olacaktır, belirttiğiniz maaşla güzelce yaşayabilirsiniz.
aileniz tutucu olabilir ama zamanla yeni duruma alışırlar sorun olmaz çok.

madem cok mutsuzsun ne diye halen katlanıyorsun..üstelik memursun ailende destek ozaman sen hayattan korkma hayat senden korksun..bak önüne yavrunla yeni bir hayata merhaba de...

Evt benim de dar kalıplarim var sanrm.böyle yetiştirilmisiz.nekadar eğitim gorsek de okusakta o verilen empoze edilen aman ayıp rezil oluruz duygusunu bastırmak öyle zor ki...küçükten beri aman şöyle yapma ayıp terbiyesiz derler diye diye hep üzerimde bi baskı var.ve bunu anlayan eşler bu durumu aleyhimize öyleggüzel kullaniyo ki..benim eşim öyle enazindan.bosanirsan bosan ben gider genç kadın alırım sen rezil olur dul damgası yersin diyo.artık bunların aşmak istyrm.herşey kader nasip .kötü bi insan olmasa neden böyle dusuneyimki...

madem cok mutsuzsun ne diye halen katlanıyorsun..üstelik memursun ailende destek ozaman sen hayattan korkma hayat senden korksun..bak önüne yavrunla yeni bir hayata merhaba de...
inan çocuğum olmasa su aklimla bi saniye durmam.ama çocuğumun mutsuz olmak ihtimali korkutuyor beni. Amautsz bir ailede yaşamasını da istemym. Sanrm boşancm

Toplum aile vs... seni hiç ilgilendirmesin. Maaşın varmış adam gibi ayrı bir hayat kur. gerekirse aileni de karşına al... Senin mutluluğun mu sağlığın mı önemli yoksa ailenin tutuculuğu mu? Boşver gitsin 2 günlük dünya...

evt hastalıklı dusunceler olduğunu belirttim zaten. Ama elimde değil kndimi bu düşüncelerin ortasında buluyorm.bazen diyorum ki nekadar mutlu insanlar iyi insanlar ölüyor.askerimiz polisimiz şehit dusuyo. Allah bunu ömrünüaalıp onlara verse hem ben kurtulurum hem o insanlar.ama tabiki saçma sapan dsnceler tekrar edyrm

sizin yaşantınızda binlerce kadın var ,eşiniz gibi de binlerce erkek ,diğer kadınlardan tek farkınız kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız ,millet ne der diye bu evlilik yürümez, kapıyı kapatınca o millet dişarıda kalıyor,sizin imkanlarınıza sahip olmak isteyen binlerce kadın varken siz elalem yüzünden tek taraflı yürütülen bir evliliği devam ettirmezsiniz diye düşünüyorum.

Boşanmak birinin ölmesini beklemekten daha kolay ve mantıklı değil mi sizcede?

elalem ne der dıye dusunmeyin elalem ıcın yasamayı bırakın..
kımse sizin o evde ne yasadgnızı bılemez. ve tek bosaanan siz değilsiniz.. cocugunuzu dusunun.. boyle bi ailede buyumesı ılerdekı psıkolojisi acısından ne kadar iyi. esınızle konusun ve ayrıln o evden. bi bayan ıcın aldıgınz maas cok guzel bır para. kımseyı cekmeye degmez. hele oyle bı adamı hıc.. arkana annenı babanı al , evnı de tut. bi güzel cocugunla yasar gidersin..

Yok canım boşanma.hatta 2.çocuğu da yap.düzelir belki.çocuk o ortamda büyüyünce inan bana çok daha yanlış bişey yapıyosun.annem ve babam siZin gibiydi.onların kavgaları ile büyüdüm.annem saklı gizli ağlardı ama ben bilirdim.sonra ne mi oldu.pskolojik sorunlu iki kız kardeş olduk.şükür tedavilerle düzeldik ama çok zamanımızı aldı.keşke boşansalardı da bunlara şahit olmasaydık.bunu çocuğunuza yapmanız büyük haksızlık.

Niye o gitsin doktora bence hic gerek yok... Konu sahibi bende benzer seyler yasadim..bende baba evindeyim.. Bosanmaya calisiyorum... Bende cok paikolojik baskilar psikolojik siddete maruz kaldim. Sistemli olarak psikolojimi bozmaya calisti o kadar kotu davrandiki... Seni cok iyi anliyorum biktirmis seni..
Cocuk icin baba onemli olabilir bende oyle dusunup defalarca geri dondum ama bundan en cok oglum zarar gordu. Oglumun yaninda defalarca el kaldirdi asagiladi tehdit etti. Oyle zaman geliyorki bitiyor vakti gelince. Ne oglum icn ne gecmis icin en ufak uzuntu duymuyorum . bosanmak disaridan cok zor gorune bilir ama onca seyi yasadiktan sonra bu anlar daha kolay bile geliyor. Allah gucunu veriyor.
Ama iyice dusunun karar verin. Allah zor durumda olan herkesin yardimcisi olsun . evlatlarimiza bize saglik versin guc kuvvet versin. Hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…