bende aslında askere gitmesini bekliyorum.Ama bazen öyle sabrım taşıyorki çıksın gitsin diyorum.Çünkü onu nereye koyacağımı şaşırdım artık,ya kocaysa bi sorumluluk alır,en ufacık bir şeyin ucundan bile tutmuyor.Yanında konuşuyorum özellikle anne para verirmisin şu eksik bu alınacak falan diye kılını kıpırdatmıyor,ondan istemek zoruma gidiyor.çünkü önce bi kaç gün ortaya söylüyorum,mesela bezimiz kalmadı falan,ya bi gün gelirkende elinde bir paket bezle gel adam.Yok,ama iki pakete yakın sigara içmesini biliyor borcu derdi hiç bitmiyor.Şunu düşünüyorum askerden gelince ev tutalım girsin kira derdine faturasına boğaz giderine aceba o zaman yaparmı böyle sorumsuzluk.Yaparsada o zaman ayrılırım diyorum.Offff bunları düşünmek o kadar zorki,kimse ayrılmak için evlenmez elbette.Mutlu olmak istiyorsun seviyorsun.saçının telinden ayağının tırnağına kadar ilgileniyorsun ama o seni hayatının en dibine atıyor.bir arkadaşıma dedimki iş arıyorum.haberin olsun.girme diyor.yeter tembellik yaptığı.aslında doğru söylüyor.ama evde dolap boşalınca yada bezimiz mamamız bitince yine ben üzülüyorum.üç gün beş gün bekliyorum almıyor.bunların dışında manevi olarakta hiç paylaşımımız yok.sanırım evlilik evlilikten çıktı.geçen gün arabanın bagajından poşetleri alırken prezervatif gördüm.eve geldim sordum.paket açılmışmıydı dedi. hayır dedim.ben onu eve getirecektim.unutmuşum dedi.çelişkide kaldım.ama kadın hisseder sanırım aldatıldığını.ben böyle bir şey hissetmiyorum.Yada birde bunu düşünüp kahrolmak istemiyorum.zaten düşüncelerin içinde kayboldum.bilmiyorum nasıl geçiyor günler.
geçen gün arabanın bagajından poşetleri alırken prezervatif gördüm.eve geldim sordum.paket açılmışmıydı dedi. hayır dedim.ben onu eve getirecektim.unutmuşum dedi.çelişkide kaldım
çalışmaktan korkmuyorum üşenmiyorum ama ben çalıştıkça o dahada rahatlayacak diyorum.Söylenen doğru kadın çalışınca kendine güveni geliyor.Daha önce çalışıyordum bunu biliyorum.Fakat bu şekilde de ona bir sorumluluk veremeyecek olmam beni düşündürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?