Merhaba lar hanimlar buraya daha oncede esim ve ailesi ilgili bi sorunum icin yazmstm o sorunlar duzeldi gbi ama bn eskisi gibi kalamadim.
20 yaşında hemsirelik mezunuyum antalyaliyim esim 24 yasinda astsubay hatayli. 3 yili doldurmus bi iliskimiz var 1 yıla yakin da evlilik. Evlenmeden once dusunmem gerejen şeyleri simdi dusunmeye basladim. Aramizda cok fazla kültür farki var yemek ler sohbetler iletişim tesettür dil vs. Esimin mesleğinde n dolayı bi dis karakol lojmaninda yaşıyorum önceleri gözüm kör mus sanırım cunki herseyi yenu yeni sorun etmeye basladm. Yaklasik bur yıldır mesleğimi yerine getiremiyorum bni en cok uzende ailenin tek cocuguyum ne isim var bnm gurbette diyorum. Geçen aylarda sürekli kavga ediyoduk ve her kavgada memnun değilsen git bilmem ne diyodu o kadar soğutmus ki bni kndinden. Hakettgim hayat bumu diyorum yaptigm fedakarlıklarin karşılığını alamiyorum degerli hissetmiyorum kendimi. Lojman kosullarindan dolayı esim evi dogru duzgun dizmedi ama gecen hafta izindeydik yenu evli ciftler vardi icim eridi bnm o kizlardan neym eksikti dedim ya. Bu düşünce ler duzelebilir turdenmi bilmiyorum her kavgada tutturmus bi neyin eksik zoruma gidiiyo cokk aşık olarak evlendigim kocam kndi ağzıyla bnm gözümu acti napmaliyimm
Merhaba lar hanimlar buraya daha oncede esim ve ailesi ilgili bi sorunum icin yazmstm o sorunlar duzeldi gbi ama bn eskisi gibi kalamadim.
20 yaşında hemsirelik mezunuyum antalyaliyim esim 24 yasinda astsubay hatayli. 3 yili doldurmus bi iliskimiz var 1 yıla yakin da evlilik. Evlenmeden once dusunmem gerejen şeyleri simdi dusunmeye basladim. Aramizda cok fazla kültür farki var yemek ler sohbetler iletişim tesettür dil vs. Esimin mesleğinde n dolayı bi dis karakol lojmaninda yaşıyorum önceleri gözüm kör mus sanırım cunki herseyi yenu yeni sorun etmeye basladm. Yaklasik bur yıldır mesleğimi yerine getiremiyorum bni en cok uzende ailenin tek cocuguyum ne isim var bnm gurbette diyorum. Geçen aylarda sürekli kavga ediyoduk ve her kavgada memnun değilsen git bilmem ne diyodu o kadar soğutmus ki bni kndinden. Hakettgim hayat bumu diyorum yaptigm fedakarlıklarin karşılığını alamiyorum degerli hissetmiyorum kendimi. Lojman kosullarindan dolayı esim evi dogru duzgun dizmedi ama gecen hafta izindeydik yenu evli ciftler vardi icim eridi bnm o kizlardan neym eksikti dedim ya. Bu düşünce ler duzelebilir turdenmi bilmiyorum her kavgada tutturmus bi neyin eksik zoruma gidiiyo cokk aşık olarak evlendigim kocam kndi ağzıyla bnm gözümu acti napmaliyimm
Bence siz artik esinizi sevmiyosunuz ...Merhaba lar hanimlar buraya daha oncede esim ve ailesi ilgili bi sorunum icin yazmstm o sorunlar duzeldi gbi ama bn eskisi gibi kalamadim.
Önceki kolunuzu okudum eşiniz 4.500 milyar maaş alıyormuş fakat elinize 300 tl para geçiyormuş sanırim bana biraz saçma geldi yanlis anladıysam özür dilerimOncelikle anneler gununuz kutlu olsun. Hepinize ayrı ayri teşekkür ederim. Tek tek haklisiniz amma velakin sorun sadece bunlar degil esya mal mulk değil ilk actigim konuyu okursaniz daha iyi anlarsiniz mobilden girdigim icin buraya kopyalayamiyorum. Bilgisayar basina gecince daha iyi fikir alışverişinde bulunabilmek icin ger ayrintiyi yazicamm
Evet maddiyat soz konusu bile olamazdi ...Asker esi olmatanlar anlayamaz senin durumunu.insan onceden biliyor ama isin icine girince hic de oyle olmuyor yasamak gercekten farkli.esini sevseydin maddiyat soz konusu olmazdi demisler hic de katılmıyorum yeni evliyken tabi ki insan esyasi olsun istiyor.bunda ne gariplik var.o zaman millet niye borcun altina gitip esya aliyorlar.atsinlar evlerine iki cekyat mutlu olsunlar.merak etme dogu donusu degistirisin duzersin evini para biriktir şimdiden. Gurbetlik zor ama napalim herkes yerinde sağolsun.bu basanilacak bi durum degil erkekler esyayi cok onemseezler tatli dille halledebilirsin
Eşi astsubay geliri kotu degil ki o zaman niye esya almasin bu bir bi de her insan evlenince afalliyor dogrudur genel olarak ama asker esi olunca hem esinin isi zor calisma sartlari agir hem de okadar mahrum yerlerde yasiyorsun ki anlatamam zaten esin icin cok fedakarlik yapmak zorunda kaliyorsun bunu yasayan bilir bu iki o yuzden dedim asker esi olmayan bilemez diye. Sana da mutluluklar dilerim....Evet maddiyat soz konusu bile olamazdi ...
zaten maddiyattan kasitim benim iki cekyat olsun yeter degil esinin maddiyatina uygun esyalar alabilmek onemli
Asker esi.olmayan anlamaz diye bisey olamaz cunku aslinda her insan evlenince 'aa bu boylemiydi su boylemiydi' diye bi afallar bunlar gecicidir
Bunun icinse bosanmak sacmalik ...
maddiyat tabiki onmli ama onun da bi derecesi var ..
bende gurbetteydim bende aioemi.ozluyordum...evlenince insallah tekrar gurbette olcam
evlilikte sabir fedakarlik cok.onemli ....
Teşekkür ederim hep beraber .Eşi astsubay geliri kotu degil ki o zaman niye esya almasin bu bir bi de her insan evlenince afalliyor dogrudur genel olarak ama asker esi olunca hem esinin isi zor calisma sartlari agir hem de okadar mahrum yerlerde yasiyorsun ki anlatamam zaten esin icin cok fedakarlik yapmak zorunda kaliyorsun bunu yasayan bilir bu iki o yuzden dedim asker esi olmayan bilemez diye. Sana da mutluluklar dilerim....
Teşekkür ederim hep beraber .
Benim teyzemin eşi de asker biraz biliyorum tabi ki zorluklar var ama konu sahibi arkadaş bana maddi sorunları fazla abarttı gibi geldi önceki konusunda da bu konuda da her cümlesinde maddiyat var ne biriyim Allah a şükür en azından şu esyamiz bu esyamiz var dememiş hep bi sikayet sanki buradadakilerin evet boşanmalisin demesini bekliyor gibi geldi
Allah daha çok versin maaslari da iyi hem de çok iyi nice zor şartlar altında olan,ar var üstelik konu sahibinin eşinin tayini çıkar bi müddet sonra o sevmedigi lojmandan da kurtulur
Bana bunlar bahane gibi geldi açıkçası
Amatabi 'gibi geldi ' diyorum kesin diyemem sadece bana öyle gedi.yazdıklarına göre yorum yaptım belki daha çok sorunları vardır diyemiuordur ona bişey diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?