- 19 Ekim 2007
- 771
- 252
- 123
bütün suç eşinizde ve siz hala o adamla evlisiniz
kı zaten kardesşine bırıktırdıgı parayıda verdi .. hayır bn gercekten anlamıyorum hesaplıyorum ısın ıcınden cıkamıyorum .. 1150 tl kredi 1500 kardesşine 1000 tl mutfak kantın ve sıgara güzel bı mıktar kalıyo 250 tl faturalar kıra elektrık su yk ınternet ve telefn faturası oduyoruz ya bnden para saklıyo yada blmıyorum artk . siirte gidiyoruz ayda bı kere yemek yemeden donuyoruz neymıs paramız ykmus gelde çıldırma vede daha eltı konusu var.. kaynımın düğünü hazıran 13 te.. herkes seferbeer olmus durumda bızım dugunde kılını kıpırdatmayan herkes masallah kosuyolar. sebebını bu ızınde öğrendım ben açıkmısım o kapalıymıs bn yabancıymısım o hataylıymıs o hafızmıs nerden bılıyosun dersenız.. görümcemın 10 yasındkaı kızı bana busra yengemı kıskanıyomusun dıye sordu yooo dedım bnce kıskanmalısın dıyo o kapalı senın saçların açık dıyo o bı kere hafız dıyo beynımden asagı kaynar sular dokuldu. sızın anlıyacagınız kndımı cok ama cok degersız görüyorum
K9nu sahibi arkadas cok haklisin.ama bosanmayi bikez daha dusun
kinaye anlamında değil eşinize çok kızdım ve eşiniz size hiç değer vermiyor ne yazıkki son yazdıklarınızdan sonra sizede kızdım böyle bir hayatı kendinize layık gördüğünüz için ben zor şartlarda yaşıcam eşim milletin kredisini bilmem neyini ödeyecek eşya mal mülk önemli değil ama elde imkan varsa yapılmalı
Esiniz de de sanirim biraz cimrilik var onceki konunuzda bunlarsan bahsetmemistiniz basta bunlari yazsaydiniz evet esinizde de hata var denilirtekrardan meraba evt maddıyatı neden sorun edıyorum anlatayım. esya almamış olması umrumda degıldı ama mart ayında kavga ettıgımız zaman bana neyın eksık dıye sorunca bende bı lıste cıkardım 450 tl lık tv ünitesi mutfaga kuçuk bı dolap tül perde vs vs onlarada bır suru laf ettı bu kadar maas alıyorken bana para ayırmaması bnm zoruma gıdıyo. nisan ayının 5 inde antalyaya gdicektm bana dıyorkı paramız yk otobüsle git bu ne demek pki kardesine her ay 1500 tl ayırsın bana gelınce 150 tllık ucak bıletını cok gördü kı siirtten antalya 24 saat neyse bıletımı babam kestı. bankada 6 mılyar parası vardı ıcınden bana harclık dıye 70 tl verdi nasılsa 20 gün sonra gelıcem dedi eyvallah dedim 20 gün sonra geldi bankaya baktık yıne 6 mılyar var nereye gtti nısan maası .. oncekı konumda bahsetmıstım ablama ıstedıgım seyleri alıcak dıye ıkı çeyrek taktık o da kendı takılarımızdan ekstra para vermedık .. bunları goz ardı edemıyorum ıste bn 20 gün ıçın 70 tlye layık görülüyorum o 15inde maas alıp 25 ınde yanıma gelıyo 4500 tlden eser yk
Ama sanki yazdiklariniza gore esiniz degil de siz bosanmak istiyosunuz gibi geldi ...Hersey o kadar karış ik ki neyi anlataym .. esimin cok sinirli bi yapisi var hemen parlayiveriyo. Siddete gelince cok sık degil ama vurmuslugu var her kavgada boşanma lafini syleyen o. Bnde artk bunalmis durumdayim.
Aslında bence yaşla pek alakası yok olgunlukla alakası varAh be arkadaşım...
Ne diye erkenden evlenirsiniz anlamam...
Şimdi daha mı iyi oldu, hem istediğin hayatı yaşama özgürlüğün yok, hem de sana değer vermeyen bir eşle uğraşıyorsun.
Bal tutan parmağını yalar canım.
Aslında bence yaşla pek alakası yok olgunlukla alakası var
Tabi 15 16 yaş evlilikleri savunmuyorum ben ama sanırım arkadaş 19 unda evlenmiş (okuduklarıma göre tahminen )o yaşta evlenip çok mutlu olanlar da var
Yaşla olgun olunmuyor
tekrardan meraba evt maddıyatı neden sorun edıyorum anlatayım. esya almamış olması umrumda degıldı ama mart ayında kavga ettıgımız zaman bana neyın eksık dıye sorunca bende bı lıste cıkardım 450 tl lık tv ünitesi mutfaga kuçuk bı dolap tül perde vs vs onlarada bır suru laf ettı bu kadar maas alıyorken bana para ayırmaması bnm zoruma gıdıyo. nisan ayının 5 inde antalyaya gdicektm bana dıyorkı paramız yk otobüsle git bu ne demek pki kardesine her ay 1500 tl ayırsın bana gelınce 150 tllık ucak bıletını cok gördü kı siirtten antalya 24 saat neyse bıletımı babam kestı. bankada 6 mılyar parası vardı ıcınden bana harclık dıye 70 tl verdi nasılsa 20 gün sonra gelıcem dedi eyvallah dedim 20 gün sonra geldi bankaya baktık yıne 6 mılyar var nereye gtti nısan maası .. oncekı konumda bahsetmıstım ablama ıstedıgım seyleri alıcak dıye ıkı çeyrek taktık o da kendı takılarımızdan ekstra para vermedık .. bunları goz ardı edemıyorum ıste bn 20 gün ıçın 70 tlye layık görülüyorum o 15inde maas alıp 25 ınde yanıma gelıyo 4500 tlden eser yk
Tamamiyle yaşla alakası var bence.
En azından yaş 25 ve üstü olsaydı eşyayı bu kadar sorun etmezdi, ya da eden insan gider çalışır eve destek olmak ister.
Ama arkadaş hem çalışmak istemiyor hem de her şeyi kocadan bekliyor.
Olgun yaşta AKLI BAŞINDA bir kadın böyle düşünmezdi eminim ki..
Gidiyorlar 18inde evleniyorlar, sonra toz pembe bir hayat bekliyorlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?