bosanmalimiyim???

kinaye anlamında değil eşinize çok kızdım ve eşiniz size hiç değer vermiyor ne yazıkki son yazdıklarınızdan sonra sizede kızdım böyle bir hayatı kendinize layık gördüğünüz için ben zor şartlarda yaşıcam eşim milletin kredisini bilmem neyini ödeyecek eşya mal mülk önemli değil ama elde imkan varsa yapılmalı

K9nu sahibi arkadas cok haklisin.ama bosanmayi bikez daha dusun

evt ıste bnde bunu derdındeym esşim 1500 tl maas alsaydı otururdum evımde ses etmezdm

bnm babam 950 tl maas alıyoken bnm bıletımı kesıyosa bıraz utanması lazım zıra babamdan 5 kat fazla maas alıyo

Erken evlenmişsin
O yüzden körü körüne olmuş biraz
Bunları yaşaman sürpriz olmasa da aşk gözünü kör etmiş sanırım
Zamanla ya oraya alışacaksın ya da atama isteyecek eşin, sırf bu yüzden boşanılmaz ama başka sorunlarınız varsa bilemiyorum

Esiniz de de sanirim biraz cimrilik var onceki konunuzda bunlarsan bahsetmemistiniz basta bunlari yazsaydiniz evet esinizde de hata var denilir
siz de calisiyo musunuz ? Belki calisirsaniz izin veriyorsa calismaniza calisin kendi oaranizi kendiniz kazanin ekonomik ozgurluugunuz olunca belki durumlar degisir
ama bunun icin bosanma olmaz ....
esiniz siddet uyguluyorsa tabi ki durmayin bile bi saniye bosanin derim ama her konuda bisanma konusu acilmaz dinen de uygun degil.geri barismak isterseniz de cok sikinti cekersiniz ben de yasadim onun icin soyluyorum
Esiniz sizi 2.plana atiyor ama ailesi onde geliyor kardesine 1500 milyar her ay duzenli neden.veriyo onun eli ayagi yokmuymus...
ayrica siz de ucakmis otobusmus bunlari cok dert etmemelisiniz bu sefer de otobusle gidiverin..
ama esiniz aldigi maasa gore size karsi cimri davraniyo ama ailesine bol kepce...
bunun onune gecebilirsiniz
Ama bu sorunu halletmeden cocuk dusunmeyin cocuk.olursa duzelir demeyin ...
Allah korusun daha kotuye gidebilir orasi hic belli olmaz sansa birakmayin
Bosanma artik en son dusuneceginiz sey olmali

Son düzenleme:
Hersey o kadar karış ik ki neyi anlataym .. esimin cok sinirli bi yapisi var hemen parlayiveriyo. Siddete gelince cok sık degil ama vurmuslugu var her kavgada boşanma lafini syleyen o. Bnde artk bunalmis durumdayim.

Hersey o kadar karış ik ki neyi anlataym .. esimin cok sinirli bi yapisi var hemen parlayiveriyo. Siddete gelince cok sık degil ama vurmuslugu var her kavgada boşanma lafini syleyen o. Bnde artk bunalmis durumdayim.
Ama sanki yazdiklariniza gore esiniz degil de siz bosanmak istiyosunuz gibi geldi ...
esiniz size bi sinirle bosanalim demis olabilir ama bu cok yanlis keasinlikle bosanma konusu evlilik surecinde agizda cok dolanmamali cunku siz bilmeden bazi kelimerden dolayi imam nikahiniz dusebiliyo
evlilik cocuk oyuncagi degil ...
bosanmayan anlamaz kolay zanneder ama oyle olmuyo ...
bi kere degil cok kere dusunmek gerek
vurma konusuna gelince neden.bastan yazmadiniz anlayamadim ?? Vurma olayi da bi siddettir cok.kere tekrarliyorsa onu once bosanmakla tehdit edin anlamiyorsa o zmn isterseniz duzelemeyecegine kanaat ederseniz bosanin
Siddet baska bisey basli basina bosanma sebebi ...
bu arada siz ben bosanmalimiyim yerine "nasil bosanabilirim "diye bi baslik acsaydiniz daha iyi olurmus ...
cunku zaten siz kararinizi vermissiniz
esinizde de hata vardir muhakkak ama siz de 4 4luk degilsiniz ....

Son düzenleme:
Bosanmak bence bu kadar kolay hemen one surulmemeli...
Ben aman aman bir sebep goremedim, sadece en bastan beri gecerli olan seyler simdi senin gozune batmaya baslamis, cunku evlenmeyi evcilik gibi dusunuyorsunuz, kocami ise gonderirim, evimi temizlerim, cayimi kahvermi koyarim, tv izlerim, aksam yemegi yapar beyimi beklerim di mi?!!
Kim istemez bu kadar naif bir yasam, fakat iste hayat o kadar kolay degil...
Bu sartlari bastan kabul ettin, gittin, simdi birden duzelmesini bekleme, cok fedakarlik yaptim karsiligini ver diye de esinin tepesine dikilme, yavas yavas derdini anlat ve ortak karar senin icin bir yol bulun, sana da bir yerinden hitap edecek bir hayat icin...

Butun bu soylediklerin boşanmana sebepse hic durma boşan fedakarliktan bahsediyordun kimin icin kendin icin edin icin benim icinmi fedakarlik ediyordun yasin kucuk belliki evliligin ne oldugunu dorumluluklarini bilmiyorsun evliligimi nasil kurtaririm nasil mutlu olabilirim yerine nasil kurtulabilirim diyorsunuz bu zamanda sevmeler de evliliklerde laylaylom

Bunlar tamamen çok erken yaşta evlenmenizden kaynaklanıyor heniz evlilik kavramını anlayacak o sorumluluğu yüklenecek yaşta değilsiniz 3 senedir birlikteymişsiniz yani 17 yaşında başlamışsınız hemşirelik okudum diyorsunuz 19 yaşında evlenmişsin hangi arada okudun meslek okulu olarak okudun sanırım yani üniversiteye gitmedin 2 sene çıkmışsın kültürünü tarzını yaşayacağınız yeri biliyordun sonıçta gurbet zaten zor sürekli evini yaşamınj başkasıyla kıyaslar kavga edersen mutlu olamazsıb evlilik flört gibi aşkım canım deyip kendi hayatına devam etmek değil içinde bulunduğun şartları birlikte omuzlamak sen bu insana aşıksan az eşyan olsun herşeyin tam olmasın özenebilirsin tabi ama daha yaşın küçük dur bakalım evde olur eşyada olur bulunduğun ortamı kendin güzel hale getirebilirsin.boşanmak lafta kolay canım gerçekten bu sebeb değil.

Ah be arkadaşım...
Ne diye erkenden evlenirsiniz anlamam...
Şimdi daha mı iyi oldu, hem istediğin hayatı yaşama özgürlüğün yok, hem de sana değer vermeyen bir eşle uğraşıyorsun.
Bal tutan parmağını yalar canım.

Aslında bence yaşla pek alakası yok olgunlukla alakası var
Tabi 15 16 yaş evlilikleri savunmuyorum ben ama sanırım arkadaş 19 unda evlenmiş (okuduklarıma göre tahminen )o yaşta evlenip çok mutlu olanlar da var
Yaşla olgun olunmuyor

Tamamiyle yaşla alakası var bence.
En azından yaş 25 ve üstü olsaydı eşyayı bu kadar sorun etmezdi, ya da eden insan gider çalışır eve destek olmak ister.
Ama arkadaş hem çalışmak istemiyor hem de her şeyi kocadan bekliyor.
Olgun yaşta AKLI BAŞINDA bir kadın böyle düşünmezdi eminim ki..
Gidiyorlar 18inde evleniyorlar, sonra toz pembe bir hayat bekliyorlar....

Esine cok ama cok kizdim.Yanina 70 tl vermek ne?

Esin kesinlikle sana saygi falan duymuyor, bence en kötüsü bu.Bencillik dizboyu.Sanki kücük cocuksunda azla yetineceksin.

kim ne derse desin,benim esimde 4500 tl alsa ve esyamiz olmasa,sürekli bana gelince para yok dese ,onunla bir gelecek düsünmezdim.

Eger size dese, sık dişini şu görev bitsin ,birkaç yıl sonra bizimde eşyamız falan olcak, o zaman tamam derim ,boşanmam.

Ama bu şartlar altında şöyle düşün ayrıldığında belki daha çok özlersin, o zaman geri dönmek istersen de ,anladığım kadarıyla eşinin ailesi ona dini bütün(anladın sen onu) kız bulmak için var güçleriyle çalişacaklar.O zaman geri dönmesine de mani olurlar.

Boşanmadan ya da boşanmayı ciddi ciddi düşünmeden önce bunu hallet.Öfkeyle kalkıp zararla oturma.Duygularının bittiğinden emin ol ya da ömürboyu böyle eşinin değişmesini bekleyebilecek misin? Eğer değişmezse bu hayatı sürdürebilecek misin?

Bu sürede düzelir diye çocuk yapmak,en büyük hata olur.

Peki babanın evine döndüğünde orda yasayacaklarını hesapladın mı? Çalışmak , ailenin boşanmanla ilgili düşünceleri ...

Bunların hepsini iyi düşün öyle karar ver.Hepimiz biliyoruz ki ,kimse değişmez.

Bence sen haklısın hem de fazlasıyla. Ne yap et eşini dürt sana saygı duymasını sağla. Bu böyle olmaz yani. Al karşına konuş mesela buraya ne yazdın, her birini anlat güzelce. Böyle olmaz de. Her kavgada boşanma lafını açarsan biter de. Bitiyorsa da alırım nafakamı otururum kalırsın bi başına de. Bir daha vurursan şikayet ederim de. Yani ne diyebiliyorsan de ayağın denk alsın. Köle almışlar sanki.

Ben de 22 yaşındayım cokfazla olgun değilim belki ama bunları sorun etmicek kadar olgunum beni gören aa evli miydin sen diyo ünivesite son sınıftayim
19 unda evlenen de iki arkadaşım var onlarda hiç böyle şeyleri sorun etmediler çünkü bunlar sorun değil hakikaten benim çevremde de erken yaşta evlilikler çok oldu ama bazıları yapamadı bazılarınin güzel gidiyo evlilikleri
Illaki sorunları oluyor ama boşanmak istiyorum demediler hiç .biz bi boşandıktan benim sorunlarım kendime göre geçerliydi tekrar barıştık çok şükür bayağı bi zmn sonra
Bu maddiyat haricinde konu sahibi arkadaş eşinin kendisine vurduğunu da söylüyor ışte orada haklılık payi var bence doğruysa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…