• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmalımıyım

Benim anne babamda ağrılar kolayca bunu yapmak istemiyorum tabiki ya annemdeydim ya babamdaydim ama ikisinden de yoksun büyüdüm ikisininde eşleri vardi ben kesiminde biraz çabalamasını istiyorum ama o sürekli işiyle borclariyla ilgili sürekli stresli sinirli konuşmaya calisinca hemen ofkeleniyor konusmayinca kafasına gore takılıyo nr sevdiğini anlayabiliyorum ne sevmediğini konusmuyo anlatmıyo bende kendim düşüne düşüne deliricem acaba oylemi boylemi diye

Benim anne babamda ağrılar kolayca bunu yapmak istemiyorum tabiki ya annemdeydim ya babamdaydim ama ikisinden de yoksun büyüdüm ikisininde eşleri vardi ben kesiminde biraz çabalamasını istiyorum ama o sürekli işiyle borclariyla ilgili sürekli stresli sinirli konuşmaya calisinca hemen ofkeleniyor konusmayinca kafasına gore takılıyo nr sevdiğini anlayabiliyorum ne sevmediğini konusmuyo anlatmıyo bende kendim düşüne düşüne deliricem acaba oylemi boylemi diye

Ben henüz böyle bir şey hiç yapmadım fakat buradaki arkadaşların genelde tavsiye ettiği bir şey var. Eğer eşiniz sizinle konuşmuyorsa yahut konuşamıyorsa siz ona ne hissediyorsaniz, ne söylemek istiyorsanız bunları dile getiren bir mektup yazmayi deneyin. Bakın tavırlarında herhangi bir değişiklik olacak mı. Eğer ne kadar kırılıp incindiğinizi anladığı halde bir değişiklik yoksa üzgünüm ama bu adam sizin duygularınızı önemsemiyordur. O zaman ne yapmak istediğinize karar verirsiniz. Ama umarim ki gelişme kaydeder ve sizin de incindiğinizi görür ve mutlu bir hayat sürersiniz.

tapatalk by samsung note 2

İyi fikirmiş mektup yazıyım bakalım ne olacak teşekkürler turtle88

Eşim benimle yada çocuğuyla hiç ilgilenmiyor hiçbiyere gitmiyoruz kendisi isterse arkadaşlarıyla gidiyor kavga ediyoruz küsüyorum barışmaya çalışmıyo gidicem diyorum git çocuğu götüremezsin diyor.. 10gün konuşmadım annesine gidip yemek yiyo oturuyor gelip yatiyo biz ne yiyip iciyoruz umrunda değil parada birakmiyo benim istemeyeceğimi de biliyor bi akıl verin şaşırdım kaldım.. Benden 11 yaş büyük hep daha mantıklı olmasını bekledim ama tam tersi oluyor..Arkadaşlar ben eşime ne naz yapabiliyorum ne şımarabiliyorum nede beni kırdığı zaman gönlümü alıyor nede özel günlerde hiçbişey ama hiçbisey yapmıyorr:((

yazdıklarının bir kısmı benimkine benziyor.Benim eşim de çok ilgisiz,evliliğimiz için pek bir çabası yok ama boşanmak kolay olsaydı emin ol şuan daha bir sürü insan boşanırdı.Allah yardımcın olsun,inşallah düzelir.

İnşallah canım allah biz kadınlara sabır versin.. Kocalarımız böyleyken evle çocukla ilgilenip bide çocuğunuzu mutlu etmek için çabalıyoruz insan kendisi mutlu olmayınca kimseyi de edemiyor allah hidayet versin

6 yıllık evlisin..maddi sorun yüzünden olup olmadığını anlarsın mutlaka para yokmu vardamı vermiyor..pazar parası vermiyormu..ne yiyip içiyorsunuzki..kayınvalideye anlatsan..

Maddi durumu çok kötü ben ufak tefek iş yapıp kazanınca problem yok alışveriş falan yapıyorum ama dükkanı var işte olmuyor bende kapat işe gir diyorum yok diyo ona sinirleniyorum adam dediğin taşı sıkıp suyunu çıkarmalı karısını çocuğunu kimseye muhtaç etmemeli.. Bizimki param yok çık annemde te falan diyo öyle alışverişe falan çıkmıyoruz zaten mesela yazdan buzluğa birşeyler koymak istiyorum param yok alırız sonra diyo bezelyenin zamanı geçti mesela koyamadım sonra kışın kalıyorum parada yok buzlukta birşeyler olsa onu pişirirsin

6 yıllık evlisin..maddi sorun yüzünden olup olmadığını anlarsın mutlaka para yokmu vardamı vermiyor..pazar parası vermiyormu..ne yiyip içiyorsunuzki..kayınvalideye anlatsan..

Kayınvalidemde bi tuhaf yokki napsın falan diyo ise gitsin çalışsın diyorum dükkanımı kapatsın düzelir falan diyo ama 6yıldır aynı dükkan kiraları faturaları birikiyo sürekli işin içinden çıkamıyo sonra hep sinirli hep ödemesi var hep parası yok.. allahtan kaynanamların evi varda bide kirada olsak bilmiyorum napardık kira vermedikten sonra binlira bile alsa geçiniriz biz ne harcıyoruzki

Mrb canım sanki beni anlatmışsın hemen hemen aynı durum aşırı işkolik bir eşim var benim varlığımdan bi haber ben sinirlenip konuşmaya çalışıyorum ama üste çıkmayı başarıyor eve gelince yüzü gülmez benimd 2,5 yaşında bir oğlum var onunla ilgilenir oynar sen nasılsın diye sormaz bile tek farkı kavga bile etsek ailesine gitmez evde yer içer ama ağzından bir kelime bile çıkmaz neyse uzaymayayım ben bi kaaç gün uzaklaşmayı düşünüyorum özlerse faarklı olur belki diyorum hakkımızda hayırlısı canım :43::43::50::50:

Kayınvalidemde bi tuhaf yokki napsın falan diyo ise gitsin çalışsın diyorum dükkanımı kapatsın düzelir falan diyo ama 6yıldır aynı dükkan kiraları faturaları birikiyo sürekli işin içinden çıkamıyo sonra hep sinirli hep ödemesi var hep parası yok.. allahtan kaynanamların evi varda bide kirada olsak bilmiyorum napardık kira vermedikten sonra binlira bile alsa geçiniriz biz ne harcıyoruzki

rabbim yar ve yardımcınız olsun arkadaşım..dua et mübarek ramazanda hepimiz yaşadık sıkıntı:43:

Bence aşılamayacak sorun yok.. Sadece kendini dogru bir şekilde anlatmalısın. Kavga ederek sadece sorunu daha büyük hale getiriyorsun. Kavga çıkınca ister istemez insan kendini savunmaya geçiyor haksızda olsa..

Kavga çıkmasın diye sunmakta dogru degil ne yazıkki. Kendini anlatmalısın ama bunu tartışma şeklinde degil.

Çok zor bi durum Allah oncelikle sabırlar versin aslında burada su mubarek ayda boşan demek insana koyuyor. Eşiniz neden bu kadar ilgisizleşti acaba? Ne bileyim erkekleri sogutabilecek basit nedenler oluyo cocuk olunca kendine bakmadın mı? Ev ile ilgin nasıl? Guleryuzun esini karsılaman vs A'dan Z'ye herseyi sorgulamak lazım yuva yıkmak zor özellikle cocuk varken eksikler artılardan coksa o zaman caresine bakılmalı bu durumu ailenize actınız mı? Birde esim para bırakmıyo demişsiniz nasıl geçiniyosunuz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşim benimle yada çocuğuyla hiç ilgilenmiyor hiçbiyere gitmiyoruz kendisi isterse arkadaşlarıyla gidiyor kavga ediyoruz küsüyorum barışmaya çalışmıyo gidicem diyorum git çocuğu götüremezsin diyor.. 10gün konuşmadım annesine gidip yemek yiyo oturuyor gelip yatiyo biz ne yiyip iciyoruz umrunda değil parada birakmiyo benim istemeyeceğimi de biliyor bi akıl verin şaşırdım kaldım.. Benden 11 yaş büyük hep daha mantıklı olmasını bekledim ama tam tersi oluyor..Arkadaşlar ben eşime ne naz yapabiliyorum ne şımarabiliyorum nede beni kırdığı zaman gönlümü alıyor nede özel günlerde hiçbişey ama hiçbisey yapmıyorr:KK43:(
Hayatım hala ne bekliyorsun daha boşanma davasını açmadın mı? Artık sevgi-saygı ilgi-alaka bitmiş sana karşı zorlamanın alemi yok sana da yazık değil mi? Çocuk olması kötü olmuş işte çocuğun olmasaydı her şey daha rahat ve kolay olabilirdi.

Back
X