Boşanmama 17 gün kala çok mutsuzum neden?

sorun yok merak etme...

valla siyah beyaz ben seni hiç anlamadım.
gerçekten
ama senin harbiden acayip agresif oldugunu düşünüyorum
seninle insan kavga etse yolar atarsın onu öbür tarafa
insanlara verdiğin cevaplarda bir o kadar donuk ve ok gibi

hikayeni okurken kendi yasadiklarimi dusundum bi yandan.. mahkeme, buz gibi duvarlar, filmlerdeki gibi sanik sandaleleri filan.. kapidaki o gergin bekleyis, akilda binlerce dusunce.. cok zordu..
gecti o gun gitti ama simdi bile dusununce bi kotu oldum, nasil dik durmusum dedim resmen.. ama aynen de dedigin gibi; O (cc) ne guzel Vekildir! simdi dusununce titreten durum, icindeyken bi sekilde yasandi ve bitti.. sabrini da gucunu de veriyor Rabbim..

senın benle derdın ne asıl????

İnşallah bana da sabır ve güç verir Allah..Bi geçse de rahatlasam..

sızın gıbı sıvrı ve bos cevap verenlerle ısım olmaz once kendı konularınıza bakın sız..bana bunu dıyen cutemoom her actıgı konuda bı komsuyla kavga cıkartan bırıymıs sende oturup kendı konularına bak oku...
benle ugrasmayın ıstedıgım gıbı agresıf olurum sıze mı sorcam !!!
ben zaten bunu yasayanlara KONU ACTIM..sızın gıbı konuları berbat eden kımseyle ısım olmaz...bır daha okumayın konumu sıze ne..

sonucta burada bize 2 dk zaman ayırıp , verilen tepki buysa sonucta haklısın bel altı vurmak gibi olmasın sende söylüyorsun ya
eşine ne yapmazsınki,
ayretten ben komşularımla kavga ediyorsam merak etme bir sabiyi korumak için ediyorumdur
o sebebten sen ve biz asla bir değiliz.
yoksa bende sinirli biriyim ama ben asla soguk ve ketun biri değilim
daha önceden zamanımdan ayırıp senın ıcın basımdan gecenlerı anlattıgımdada verdıgın soguk tepkilerden tutta , bugüne kadar bence artık özeleştri yapman gerekiyor yapıyorsun ama genede bir ısrarla reddetme konumundasın.
neyse haberin olsun benim buradaki konulara yorum yazma hakkım var , her üye gibi

Konularınıza hiç yorum yapmadım ama sizi hep takip ettim. Yaşadıklarınız zor, sizin için üzüldüm hatta bir ara dua bile ettim, birleştiğinizde mutlu olun diye.
Fakat Ben buyum, yapmacık olamam adı altında çok fazla kırıcısınız, burada konularınıza yorum yapan insanları bile hep tersliyorsunuz. İnsanların sizinle ne derdi olabilir ki....

insan sevdiklerini hoş görür, alttan alır, Eşinize karşı Sizin burnunuz hep dikti.
Eşiniz inanın sizin yapınızdaki bir insana çok bile dayanmış.

bizleri haklı cıkardıgın ıcınde ayretten tesekkur ederiz

senın amacın actıgımdan berı konuma comak sokmak ama asla basaramazsın cutemom yok neymıs ben sana soguk davranmısım da ısler bu noktaya gelmıs..burda GAZA gelen coookk...ama ben sızden degılım :):) anca gulerım sana ben..

mıllet acısını anlatırken gelıp de desarj olmak ıcın saldıran empatı yoksunu ınsanlar konuma yazmasınlar...ılerde bıgun basınıza gelınce ben sıze yazmıycam cunkı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…