- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
ben davaya az bi zaman kala cok kotuydun canim ama karar okunduktan sonra inan hic acikli sahnelere dusmedim.. Allah a cok sukur iyiym, 20gun olmadi daha.. ama kararimin dogrulugundan emin olmam iyi geliyor Allahin izniyle.. tabiki uzulursun, aglarsin belki ama surekli oyle olmayacak, olamaz.. simdi de hayatin tam istedgn sekilde olmadgndan korkuyosun, mutsuzsun.. bi de bsy hissetmen cok dogal, bi zamanlar cok sevdigin ayni yastigi paylastigin adam karsindaki.. bunlari hissetmek dogal ama dozunda birak.. hani ay cok mutluyduk ayri dustuk gibi durumunuz yokki, yasattiklarini hatirlarsab kisa surer duygusalligin..Boşanma davama 17 gün kaldı ve çok mutsuzum..
Konularımı hatırlayanlar bilirler neler çektim neler..4 aydır da babaevindeydim, ama bu hafta bana bi haller oldu..
Eşim öğretmen,doğuya tayini çıktı ve bu hafta taşındı..
Sonra son kez veda için buluştuk;ben kızım nasıl alışacak ayrılığına derken bir de başka şehre kaçtı tam oldu..
O gün görüştüğümüzde bir tuhaf oldum..Heyecanlandım giderken,görünce birşeyler hissettim sanki..
Moralim bozuldu sarılamadım diye üzüldüm falan...
Bu ara babaevime zaten alışamadım,12 gündür hiç sevemediğim bir işe başladım,çok boş vaktim var ve bu boşluk bana hep onu hatırlattı ..Bu iş bana hiç yaramadı..Ben yoğun olayaım da kafam dağılsın diye girdiğim işyerinde onu düşünmekten helak oldum..
Noldu bana kızlar?Bunlar nasıl geçer..Neden tamamen hazır hissederken davaya çok az kala bana böyle birşey oldu?Hepinize böyle oldu mu?
Boşanan bir arkadaşım ''aramıza hoşgeldin canım daha çok böyle gelgitler yaşayacaksın hazır ol''dedi..
Böyle mi olacak hep...
canim max 5 dk suruyor zaten.. esine hic bakmamaya ozen goster, ben oyle yaptim, yoksa dayanamazdimyok aslında acabam da yok ama öyle garıbım kı tum cıftlerden ıgrenıyorum herkesın askı bıtecek dıye bakıyorum hayata öfke nefret doluyum herkes mutsuz olsun ıstıyorum bız bıle ayrıldıysak herkes kesın ayrılır falan dıye dusunceler var kafamda delırdım gıbıyım resmen su mahkeme gunu neler yapılıyor anlasmalı olacak bırseyler anlatın rahatlamalıyım aglamamalıyım orda
Konuyla alakasi yok ama nickinizi cok begendim cok guzel yacanim max 5 dk suruyor zaten.. esine hic bakmamaya ozen goster, ben oyle yaptim, yoksa dayanamazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?