- 6 Ocak 2013
- 1.293
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
yapma boylebu hafta yastayım hep sıyah gıycem bızım sarkılarımızı dınlıycem haftaya da dugun gıbı bosanmaya gıdıcem kendımı gudulemeye calısyorum ama o kadar yapayalnızım kı ...gebercem..
yok aslında acabam da yok ama öyle garıbım kı tum cıftlerden ıgrenıyorum herkesın askı bıtecek dıye bakıyorum hayata öfke nefret doluyum herkes mutsuz olsun ıstıyorum bız bıle ayrıldıysak herkes kesın ayrılır falan dıye dusunceler var kafamda delırdım gıbıyım resmen su mahkeme gunu neler yapılıyor anlasmalı olacak bırseyler anlatın rahatlamalıyım aglamamalıyım orda
Kocani alan yasadi mi lutfen siyahbeyaz kendini degersizlestirme suclama. Bu iliski yurumediyse sen yurutemedigin icin degil. Sen simdi yaptigin degerlendirmeleri bir yaz bir de iki sene sonra bir arkana don bambaska seyler göreceksin. Kendine yuklenme.o kocaya ve yasananlara göre degısır sahsen benım kocamı alan yasadı ben buna emınım ..ben degerını bılemedım ama yalaka oyuncu bı kadın gayet gusel yurutur onla evlılıgı:...
bana da dogallıgımla gelen bırını tercıh ederım bundan sonra ..devır oyle ıgrenc oyle tuhaf kı mıllet kocamı elımde tutayım derdınde yok sunu yapmazsan kacar,yok kadın olsa elınde tutsaydı..nedır ya ERKEK?koca nedır kı elınde tutsaydı lafı nedır kı..yolda göruyorum guzel gencecık kızlar nası yapısıp sarılıyo o sevgılılerıne ..bı agır olun ya bı degerlı olun ..asla bır erkek ıcın bunları yapamam ben ...
kocamın tasmasını salacagım tapusunu verecegım gıbı hıssedıyorum sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?