Boşanmama 17 gün kala çok mutsuzum neden?

Ben seviyorum ama sevilecek bi yanı kalmadı zaten mantıklı olan bu ...Aynı dönemde ıkı cıft vardı ayrıldıklarını duydugum ...Biz bırlesıp ayrılana kadar ayrılardı ama bosanma olmamıstı sonra bunların hepsı barısmıslar yenıden baslamıslar..İçim tuhaf oldu..Biri aldatılma,digerı de aılelerın karısmasıyla sonlanmıstı ama asla gerı dönus olmaz dedıklerı ıkı ayrı cıft de bırlesmıs..Şaşırdım..Biz olacagız tek noktayı koyan..Buna cesaretım var..Uzatmaları oynamanın anlamı yok ..

bu hafta yastayım hep sıyah gıycem bızım sarkılarımızı dınlıycem haftaya da dugun gıbı bosanmaya gıdıcem kendımı gudulemeye calısyorum ama o kadar yapayalnızım kı ...gebercem..
yapma boyle
kendini harap edersin
silkelen kalk kendine gel
simdi duygularinla degil mantiginla hareket et
uzgunsun kirginsin anliyorum ama yikilma kendini saliverme boyle
hersey yoluna girecek duzelicek
ben esini merak ediyorum o nasil
napiyor nasil davraniyor mutlumu yada bitkin durumdami

Çünkü 20 ekimde yeni bir hayat başlayacak
Yeniden doğma şansım olacak
Sen de böyle düşünsene
Ve aralarda gördüm
Acıklı şarkılar dinlemek falan ne gerek var böyle şeylere.Kendine acı çektirme.Acı çekmek istemiyorum, çekmeyeceğim de [/QUOTE]

Canım senın gıbı cocuksuz olsam ve meslegım olsa asla bı dk dusunmem kosa kosa bosanırım,hos zaten yıne kosa kosa bosancam ıstemesem de evet dıyecegım o ayrı..Mantıklı olan zaten ayrı olmamız bırlıkte kalırsak cesedımız cıkar evden o bır gercek ..Sadece kızımın gelecekte babasız buyumesının etkılerının cok olacagına uzuluyorum..Su an hıc ozgur mutlu hıssetmıyorum..Yapayalnız hıssedıyorum..Sankı benı havalara ucurmus mutlu etmıs sonra da parasutsuz asagı atmıs gıbıyım tepetaklak halım..Babaevınde kalmak kısmı bıle ınsanın kafeste hıssettırıyo ..Çocuk olmasa belkı baska plan yapardım b-c-d planlarım olurdu ama su an tek sansım burda yasamak ve calısmak ..

ben esini merak ediyorum o nasil
napiyor nasil davraniyor mutlumu yada bitkin durumdami[/QUOTE]
Eşim oldugu gıbı gercı herkes cok kılo vermıs erımıs dıyor ama ben farketmedım..Kendıne tarz olustuyor küpe falan takıyo sac sakal karısık ..kendını acındırmaya calısıp duruyo ..Gayet memnun ve hazır bence..Sadece ıyı bı oyuncu..

Herkes zor zamanlar yaşıyor bazısı sağlığı ile bazısı çocuğu ile bazısı lse gönül işleri ile bu hayatın kanunu hayattamısın elbet üzüleceksin ama geçiyor ve unutuluyor

Bu hafta gecsın de ınsallah hersey yoluna gırer ...net olmayan hıcbırsey hos degıl.

Uzuldummu canim.mi sikildi bilmiyorum durumnuz etkiledi beni tek korkum ilerde "bosanma"Diye konu acmak ...
Durumunuzdan haberdar edin bizi gelismelri bilmek isterim

Ben bosanma nedeninizi bilmiyorum ama
eger affedilebilicek biseyse bence bosanmayin.cunku sunu hissediyorum
Birlesseniz daha mutlu olacak gibisiniz.
is isten gecmeden son bir ic muhasebe yapin .gururu aileleri atin bir kenara.
tabi esin gel tekrar deneyelim dediyse.

biz o denemeyı yaptık zaten artık dönus yolu yok gerek de kalmadı ..yıne de ınsan uzuluyor ıste..kızım hergun bana baba demek ıstıyor bu bıle benı mahvedıyor..

Ben de bosandim hatta hic ummadigim bir anda aldatildigimi ogrenerek tek celsede bosandim. Hamileydim o aralar bebegimi kaybettim. Ona deli gibi asiktim aldatildigimi ogrenene kadar. Ogrendikten sonra sevmek mi? Ask mi? Adini anmadim. Onunla sarkimiz, turkumuz dinlemek mi? Hemen herseyi attim yok ettim. Bosanma noktasina getiren bir erkek icin aglamak mi asla. Degmez hic degmez. Prova vs nedir? O lanet an bes dakikada bitecek neyin provasi?
Hayatta senden degerlisi yok. Ve şu düşünce tarzini değiştir lütfen kendine yazik etme. Hepsi gececek zaman sadece.

Herkesin evliliği ve yaşadıkları farklıdır , doğal olarak sen aldatıldıgını ögrendıgın anda gıderek tabı kı zaten guclu bır hareket yapmıssın ben de o dönemde gıdebılseydım arkama bıle bakmazdım emın ol..Ben affettıgım zamanlar ıcın uzuluyorum ..Uzatmalar ıcın..Yasanan kötu olaylardan öncekı mukemmel anlar ve askımız ıcın vs vs...Herkesın ılıskı gömmesı farklıdır..Sen oyle gömersın ben ACIMI çekmeden gömmem...Bu bır tarz meselesi..Ben hayatta neler yasadım nelerı atlattım bunun da geçecegını ve gusel gunlerım olacagını bılıyorum ama bu dönemı de burda paylasmak ıstıyorum ..Yasayan ınsanlardan duymak ıstıyorum..

Bir söz okudum harıka :ben de bılırdım gıtme demeyı , ama bu morgtakı bır öluye kalk gıdıyoruz demek gıbı bırseydı..
İşte hıssettıgım aynen bu..
Gitme dıyebılecek durum yok
Zaten ölü bir evlilik var..

hakkında hayırlısı olsun son konularını okudum şaşırdım ne kadar çok şeey yaşanmış sonra yine eskisine dönmüş.

normal olarak hala düşünüyorsundur.ben senin konularını hatılıyorum.emin ol doğrusunu yapıyorsun.için rahat olsun boşanma gerçekleşince oh diyeceksin.tecrübeyle sabit :)

ben boşanacağım gün bile hiç üzülmedim aksine boşanıyorum bitiyor diye neredeyse göbek atıp oynayacaktım...

üstelik ikizlerim olmasına rağmen....

o kocaya ve yasananlara göre degısır sahsen benım kocamı alan yasadı ben buna emınım ..ben degerını bılemedım ama yalaka oyuncu bı kadın gayet gusel yurutur onla evlılıgı:...
bana da dogallıgımla gelen bırını tercıh ederım bundan sonra ..devır oyle ıgrenc oyle tuhaf kı mıllet kocamı elımde tutayım derdınde yok sunu yapmazsan kacar,yok kadın olsa elınde tutsaydı..nedır ya ERKEK?koca nedır kı elınde tutsaydı lafı nedır kı..yolda göruyorum guzel gencecık kızlar nası yapısıp sarılıyo o sevgılılerıne ..bı agır olun ya bı degerlı olun ..asla bır erkek ıcın bunları yapamam ben ...
kocamın tasmasını salacagım tapusunu verecegım gıbı hıssedıyorum sadece..

Kocani alan yasadi mi lutfen siyahbeyaz kendini degersizlestirme suclama. Bu iliski yurumediyse sen yurutemedigin icin degil. Sen simdi yaptigin degerlendirmeleri bir yaz bir de iki sene sonra bir arkana don bambaska seyler göreceksin. Kendine yuklenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…