• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmamak için her türlü pisliği yapmak ..

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
533
404
103
Eşime ne zaman boşanma konusu açsam her seferinde türlü türlü tehditler duyuyorum. Dün yine yürümüyor boşanmak istiyorum yeter dediğimde babana evlenmeden önce bakire değildi derim haberin olsun dedi , de neyi nasıl ispat edeceksin kim sana inanacak bana bi söylesene dedim kapattım kapıyı üstümden yattım.Kapının önünde ağlıyor özür dilerim lütfen aç diye artık ya kendimi öldüreceğim ya da cinnet geçireceğim. Boşanma davası açtığımda hakime böyle bir gerekçe sunsa ne olacak ? Hakim boşamayacak mı

Boşanmak istemenizin sebebi ne? Böyle bir gerekçe sunamaz sunsa da ıspatlayamaz :) seviyorum boşanmak istemiyorum der boşamaz hakim.

Eşime ne zaman boşanma konusu açsam her seferinde türlü türlü tehditler duyuyorum. Dün yine yürümüyor boşanmak istiyorum yeter dediğimde babana evlenmeden önce bakire değildi derim haberin olsun dedi , de neyi nasıl ispat edeceksin kim sana inanacak bana bi söylesene dedim kapattım kapıyı üstümden yattım.Kapının önünde ağlıyor özür dilerim lütfen aç diye artık ya kendimi öldüreceğim ya da cinnet geçireceğim. Boşanma davası açtığımda hakime böyle bir gerekçe sunsa ne olacak ? Hakim boşamayacak mı
Davayı açın bitsin gitsin herkes anlaşarak boşanmıyo.. Hayat kimsenin gönlünü etmek için zaman harcamaya değmeyecek kadar kısa ;)

Boşanmak istemenizin sebebi ne? Böyle bir gerekçe sunamaz sunsa da ıspatlayamaz :) seviyorum boşanmak istemiyorum der boşamaz hakim.
Bana da böyle diyor seni çok seviyorum vicdanın yok mu bana sırtını nasıl döneceksin diyip ağlıyor

Aksine bu söylediği zaten boşanma sebebi sayılmaz mı. Çirkeflik yapacağım diye yapılana bak. Allah sabır versin

Davayı açın bitsin gitsin herkes anlaşarak boşanmıyo.. Hayat kimsenin gönlünü etmek için zaman harcamaya değmeyecek kadar kısa :KK66:
Boşanma konusunu açsam hırçınlaşıyor sonra iyilik meleği oluyor ertesi gün yine aynı Allahım sabır ver

Aksine bu söylediği zaten boşanma sebebi sayılmaz mı. Çirkeflik yapacağım diye yapılana bak. Allah sabır versin
Sahip çıktım derim korudum kolladım derim diyor ben senin saçının teline zarar gelsin istemem diyor boşandıktan sonra dul olacaksın diyor ama sen zarar veriyorsun diyorum ben kocanım diyor neler neler diyor ah dertsiz başım

Eşiniz baya bir çirkef sanırım, bir eşe söylenecek kelimeler değil.

Eşide geçtim herşeyden önce bir bayana söylenecek, hiç hoş olmayan kelimeler.

Back
X