Boşanmamak için her türlü pisliği yapmak ..

Eşiniz baya bir çirkef sanırım, bir eşe söylenecek kelimeler değil.

Eşide geçtim herşeyden önce bir bayana söylenecek, hiç hoş olmayan kelimeler.
Mahkemede böyle bir gerekçe sunsa ne olur daha fazla omun soy adını taşımak istemiyorum

Bosanmamak icin dil dokecegine sorunlarinizi cozsun mademcok seviyor o konularda niye adim atmiyor

Olur diye umut ediyorum çocuk yok iş başvurusu yaptım sonuç bekliyorum
Çocuk olmaması çok ciddi bir avantaj. Hiç eyvallahınız olmaz ozaman:)

Karşı taraf boşanmak istemediği için büyük ihtimalle mahkeme uzun sürecektir ama boşanmama gibi bir durum söz konusu olamaz. Ailenizle bu düşüncenizi paylaşın ve kendinize bir yol haritası belirleyin.

Mahkemede böyle bir gerekçe sunsa ne olur daha fazla omun soy adını taşımak istemiyorum

Elinizde deliller mevcut ve şahit gösterecek insanlar varsa.
Hiç birşey yapamaz.
Aile mahkemesinde boşanma işlemleri gerçekleştirilir. Taraflardan birinin reddi halinde uzar ama gerekçelerinize ve kadının madurluğu göz önünde bulundurularak, lehinize sonuçlanır gibi düşünüyorum

Elinizde deliller mevcut ve şahit gösterecek insanlar varsa.
Hiç birşey yapamaz.
Aile mahkemesinde boşanma işlemleri gerçekleştirilir. Taraflardan birinin reddi halinde uzar ama gerekçelerinize ve kadının madurluğu göz önünde bulundurularak, lehinize sonuçlanır gibi düşünüyorum
Anne baba şahit oluyor mu ?

Boşanmakta karar verdi iseniz hamle yapın

Örneğin evden ayrılın dava açın vs vs

Bir kere teklif etmişsiniz karşı taraf yanaşmamış hala ne bekliyorsunuz ki

Anlık duygu değişimi yaşıyor eşiniz. Bu denli ayarsiz bir insanla çok zor, hayat geçmez yani.

Anne baba şahit oluyor mu ?

Tabiki olur fakat her ihtimali göz önünde bulundurularak bir tanede hane dışından, olaylara tanıklık etmiş birini gösteririseniz daha iyi olabilir, genellikle boşanma davalarında kadın hakları ön planda tutuluyor. Bu son yaşanılan olaylardan sonra

Tabiki olur fakat her ihtimali göz önünde bulundurularak bir tanede hane dışından, olaylara tanıklık etmiş birini gösteririseniz daha iyi olabilir, genellikle boşanma davalarında kadın hakları ön planda tutuluyor. Bu son yaşanılan olaylardan sonra
Arkadaşım olabilir yani

Sahip çıktım derim korudum kolladım derim diyor ben senin saçının teline zarar gelsin istemem diyor boşandıktan sonra dul olacaksın diyor ama sen zarar veriyorsun diyorum ben kocanım diyor neler neler diyor ah dertsiz başım

sana acıyor, kolluyor, sahip çıkıyor güya, babana bakire dese ne demese ne, baban normal bi insansa kaale almaz zaten
bence bu zihniyetle sana acıyacağına kendine acısın bence

Arkadaşım olabilir yani

Arkadaş olmasıda mümkün, size tavsiyem haklarınızı öğrenin mal paylaşımı, boşanma süreci, boşandıktan sonra ki size sunulan bu gibi bir çok hakkınız mevcut.

Kadınlarımız maalesef bu konulardaki bilinçsizliğinden madur olmakta.

Ve mahkemede çıkıp, benim eşim evlendiğimde 'kusurluydu' (!) diyemez böyle bir mazeret yok litaretürde.

boşandıktan sonra istediğini desin çokta tınnn yani senin baban bu laflara inanacak kadar saf mı?

hic bi halt yapamaz sana psikolojik baski yapiyor.saakin vazgecme
gerizekali seni ayrilmasin diye guzel seyler soylicene bu yolla vazgecirmeye calisiyo.
dul kalinca noluyomus hadsiz !
asil senin kocan senden ayrilinca cokuntuye ugricak demekki ki boyle sana baski yapiyo sakin vazgecme

hiç bir şey yapamaz. böyle bir adamla daha fazla evli kalma bas tekmeyi k.....

Cok belliki seni birakmak istemedigi icin elindeki butun kozlari kullaniyor ve kullanacak ( olsada olmasada ) sen kararliysan dewam et ama bu surecte kendni de kolla neler duyuyoruz bu asamalarda..

Ne karaktersiz adamlar var yaptıgı tehdite bak.daha bugün böyle bi haber okudum adam karısını bakire değil diye babasının evine gönderip boşanma davası açıyor.kadında adama evlilikte bakire olmak mecburiyetimi var benim gururumu kırdı diye dava açıyor ve hakim kadını haklı bulup adamı tazminat ödemeye mecbur bırakıyor.yani demem oki söylese bile bunun haklı bi tarafı yok o yüzden boşanmaya karsrlıysan hiç korkma

Boşanmak istediğiniz adamla neden aynı evde yaşıyorsunuz.

Back
X