Boşanmamak için her türlü pisliği yapmak ..

Boşanmak istediğiniz adamla neden aynı evde yaşıyorsunuz.

Pisliğe bak hele.
Hakim bu durumla ilgilenmez ki zaten.
Size ettigi tehditleri anlatırsınız hakime, şiddetli geçimsizlik var diye de belirtirsiniz.

Bu kadar igrenclesebilecek bir adamla daha fazla evli kalmayin

Boşanmak istiyorum deyip kapıda onun aglayislarini dinlemekten haz alıyor gibisiniz,boşanmak istiyorum söyleminden sonraki eylem o evden çıkış olmalı sonu ne olursa olsun bosanilmayacaksa ağıza alınmamalı ki bunları isitmeyelim,önce bir kararlı olun gerisi hallour

Eşime ne zaman boşanma konusu açsam her seferinde türlü türlü tehditler duyuyorum. Dün yine yürümüyor boşanmak istiyorum yeter dediğimde babana evlenmeden önce bakire değildi derim haberin olsun dedi , de neyi nasıl ispat edeceksin kim sana inanacak bana bi söylesene dedim kapattım kapıyı üstümden yattım.Kapının önünde ağlıyor özür dilerim lütfen aç diye artık ya kendimi öldüreceğim ya da cinnet geçireceğim. Boşanma davası açtığımda hakime böyle bir gerekçe sunsa ne olacak ? Hakim boşamayacak mı

Tabiiki de hakim boyle bir seyi umursamayacak.
Sakin kendine zarar vereyim filan deme canindan kıymetli degil hic kimse

Eşime ne zaman boşanma konusu açsam her seferinde türlü türlü tehditler duyuyorum. Dün yine yürümüyor boşanmak istiyorum yeter dediğimde babana evlenmeden önce bakire değildi derim haberin olsun dedi , de neyi nasıl ispat edeceksin kim sana inanacak bana bi söylesene dedim kapattım kapıyı üstümden yattım.Kapının önünde ağlıyor özür dilerim lütfen aç diye artık ya kendimi öldüreceğim ya da cinnet geçireceğim. Boşanma davası açtığımda hakime böyle bir gerekçe sunsa ne olacak ? Hakim boşamayacak mı
Mesajla yazsa elinizde ispat olur aslinda..
Gercekten bosanmak istiyosaniz agziniza alin bi de o kelimeyi.. Sürekli bosanmanin gundeme gelmesi hos degil..

Pardonda nasil kanitlayacakmis iftira atiyor dersin.. cook sinirlendim pislik adam bunun gibi alcakliklar bile bosanma sebebi..

Ne kadar ahlaksiz bir erkek! Tek kelimeyle mide bulandirici.

Back
X