Boşanmanın eşiğindeyim:(

bak uzuldum ya cocuk olayını bılmıyordum
canım sen yıne tahlıllerını yaptır tedavını ol ama cocugu suara dusunme
cunku esın senı bu tedavı sırasında bıle yalnız bırakıyormus baksana

Erteledim zaten nasıl çocuk sahibi olabilirim ki benimle ilgilenmeyen biri için neden katlanayım bunlara.

Bunuda denedim emin ol hiç umursamıyor."İşte böyle" diyor "sen arkadaşlarımnla gez ben arkadaşlarımla" diyo....

o kendine kılıf hazırlamak için öyle diyodur, sen bi yapmaya başla bakalım lafından döner mi dönmez mi sırnaşık şey

Canım hemşerim ayrılmayı düşünmeden önce bu taktiği uygulamalısın.. Sende bikaç akşam eve geç git,arkadaşlarınla zaman geçir..Fazla arkadaşım yok diyosun, kurslara yazıl kendini sosyal edecek etkinlikler bul eve bağlı kalma, çünkü senin nerde ne yaptığını bildiği için artık önemsememeye başlamış... Eşin çok hatalı ama bunu deneyerek bi şans daha verebilirsin.. Buda olmuyorsa gerçekten yapacak bişey kalmamış demektir.. Üzerine gittikçe dahada kasılır dahada umursamaz hale gelir.

Saat 3 e kadar gelmesi lazım gelirse konuşurum gelmezse sanırım konuşacak bişeyimiz kalmadı demektir.
Sonuçları size yazım mutlaka hepinize teşekkür ederim en azından yorumlarınınzla haklı olduğumu birkere daha anladım.
Şimdi dualarınıza ihtiyacım var......

Canım ben 6 senelik evli ve bu erkek arkadaş muhabbetinden çok çekmiş biri olarak sana şunu söyleyebilirim.
Senin eşini o arkadaşları yoldan çıkarıyor.Bende zamanında hep kavga ederdim, alttan alırdım ama bi türlü koparmayı başaramamıştım.
Bence sen sustukça ve alttan aldıkça, o işi daha da abartıp daha ileri gidecek. Sen biraz fazla rahatlık vermişsin ona..
Zaten evli adamın bence bekar arkadaşı olmamalı. Olacaksa evli arkadaşlarınız olsun, ailecek görüşün. Sen onunda anlaşabileceği evli arkadaşlarınla, bir araya getirmeye çalış. Ya da onun evli arkadaşlarını ve eşlerini size yemeğe davet et. Böyle ortamlar oldukça, o ipsiz sapsız adamlardan uzaklaşıp, aile olmanın ve birarada olmanın onu daha mutlu ettiğini görecek.
Gidicem dediğinde hayır gitme de. Ben seni çok özlüyorum, seninle olmak istiyorum falan de. Bişeyler yap, ama oturup her dediğini yapar, kuzu gibi beklersen daha çok beklersin.
Erkek milletini fazla rahat bırakmaya gelmez, benden sana tavsiye.

canım arkadaşım.... çok şaşırdım okuyunca...
bazı dönemlerde erkekler bile saçmalıklara imza atıyorlar...malesef..
şimdi bazı hikayelerle kafanı doldurmak istemiyorum... ama inan bana bir gün bu yaptıklarına pişman olacak.... darbe yediğinde anlayacak .. şimdi bu gezmeler hoşuna gidiyor onun...sende alışık olmadığından garipsiyor ve bunalıma giriyorsun.. arkadaşlarını bekar olmasıda cabası... ..
benim eşim ailesi için beni çok zaman kırdı... ama son yaşadığı darbeyle anladı... yani onlara illa bir müsibet gerekiyor...sabır dicem sana bitanem... ne kadar sabredebilirsen... inan bana çok farklı olcak herşey...bende çok umutsuzluğa düştüm.. ama kazanan ben oldum .. geç de olsa.. yıpranarakda olsa....ne zaman istersen yanındayım.. dün seni aradım ama tel den duymadın tatlım..

hakkında hayırlısı olsun... bir evlilikte ilgi ve alaka çok önemli... eşinin seni bu kadar yalnız bırakmaya hakkı yok... ne demek sen arkadaslarınla ben arkadaslarımla... :oklava: olur mu boyle hıc yaa... :mymeka: çok sınırlendım ınan... daha fazla yazmak ıstemıyorum yoksa sınırımden klavye falan kalmayacak parcalanacakkk... :kızgın:

Gelmedi...
Telefon edip maçı izledikten sonra geleceğini söyledi.Hiç cevap vermedim.
Ama ewliliğimiz bitti..
Bunu gelince bir süprizle öğrenicek...

canım arkadaşım.... çok şaşırdım okuyunca...
bazı dönemlerde erkekler bile saçmalıklara imza atıyorlar...malesef..
şimdi bazı hikayelerle kafanı doldurmak istemiyorum... ama inan bana bir gün bu yaptıklarına pişman olacak.... darbe yediğinde anlayacak .. şimdi bu gezmeler hoşuna gidiyor onun...sende alışık olmadığından garipsiyor ve bunalıma giriyorsun.. arkadaşlarını bekar olmasıda cabası... ..
benim eşim ailesi için beni çok zaman kırdı... ama son yaşadığı darbeyle anladı... yani onlara illa bir müsibet gerekiyor...sabır dicem sana bitanem... ne kadar sabredebilirsen... inan bana çok farklı olcak herşey...bende çok umutsuzluğa düştüm.. ama kazanan ben oldum .. geç de olsa.. yıpranarakda olsa....ne zaman istersen yanındayım.. dün seni aradım ama tel den duymadın tatlım..

Canım en iyi sen biliyorsun yaşadıklarımı hep sabır ettim ama bir yere kadar baktımki sağlığımda gidiyo elimden .Saçma sapan şeyler düşünmeye başlamışım,ölmeyi bile düşünür hale geldiğimde anladım ki bu ewlilik bana zarar vermeye başladı.Gözlerim balon oldu ağlamaktan ama vazgeçmicem yaptıklarının ewliliğimizi ne hale getirtiğini anlaması için ayrılmam şart oldu...Dün duymamışım canım akşam gördüm aradığını.Buhafta içi ben seni arıycan canım uzun uzun konuşuruz...

canım hemen kötü düşünme..belki kafasını toplaması gereken kendi içinde yaşadığı sorunları vardır..
üzerine gitme bence birsüre..gitme demesi kolay gel birde bana sor dediğini duyar gibiyim...
ama öyle yapmaktan başka diyelimki konuştuuz ve gerginlik büyüdü bu daha kötü bir durum bence..
ayrıca görümcen yada kayınvaliden demiyormu ya oğlum eşin burda senin ne işin var arkadaşlarınla diye...
tamam gezilir arkadaşlarla da fakat herşeyin yeri ve zamanı vardır.. diye düşünüyorum..
bahsetme kimseye bence de..çünkü herkes haklı çıkar sen haksız çıkarsın..
biraz zamana bırak bakalım ne olacak..sabret canım ama konuşmak için ortamda hazırla bence..
acaba beraber olduğu arkadaşları evli mi?
oınlarında eşleri bekliyor mu??

Son düzenleme:
Bunuda denedim emin ol hiç umursamıyor."İşte böyle" diyor "sen arkadaşlarımnla gez ben arkadaşlarımla" diyo....

:1shok: yani gerçekten önemsemiyor :1shok:

Bizde bu krizde çok zorlanıyorum eşim şuanda ücretsiz izinde ve ben ona destek olmak için geberene kadar çalışıyorum ama kıymet bilen yok.

fazla fedakarlık yapan biz kadınlar sadece aşırı rahatlık sunarak şımartıp tepemize çıkarıyoruz, merhametten maraz doğar lafını anasım geldi.

eğer, ben çalışıyorum sen kazanmıyorsun diye başına kakan(bence yanlış bir davranış)bir tip olsaydın allah bilir daha el üstünde tutulurdun diye düşündüm bir an...

Ben çocuk sahibi olamıyorum yani bir kaç kez bebeğimi kaybettim bu yüzden hep ezik görüyorum kendimi elimde olmadan.Bir bebeğim olsaydı belki böyle olmazdı diye düşünüyorum...Eşim bunu bana hissettirmiyo ama sanırım oda ayrılmak istiyo yoksa insan sevdiğini neden yanlız bıraksın...

neden? neden? neden? yeryüzünde herkes aynı özelliklere sahip olamaz ki? insanlar kolu, bacağı, gözü (yani günlük yaşantılarında birçok sorun yaşayabilecekleri) işlevini göremezken bile hayata dört elle sarılıp, nice sağlık yönünden hiçbir eksiği olmayan insanın yapamayacağı işler başarırken; neden kendine böyle bir haksızlık yapıyor ve de kendini ezik görüyorsun???

umarım mutluluğun yönünde gelişmeler olur bundan sonra, öyle ya da böyle, onunla ya da onsuz.

ama belirtmeden de edemyeceğim, her işte bir hayır var derler. ya hemen çocuğun olsaydı da eşinin bu huyları minik bebeğin kucağındayken ortaya çıksaydı. verilmiş sadakan varmış bence, çünkü eşin henüz baba olacak olgunluğa erimemiş sanırım. :1closedeyes:

Bu aile olmanın anlamını bilmeyen erkekler niye evlenirler ki
Gitsin arkadaşıyla ana baba kardeşiylemi devam edeceks ehep hayatı onlarla olsun
Milletin + çoluk çocuk dünyaya getiirp onlarında başını yakmasın
Allahın verdiği akıl fikirden nasip olamamış yaratıklar:oklava:

Eğer bi insanın aklı başında olsa ne arakadaşları yoldan çıkarır
Ned ebaşka 3.4. şahıslar üzerinde etki edebilir
Henüz evli değilim ama gördüklerimden buralarda okuudklarımdan göözüm korktu ciddi ciddi
Her seferinde ilk aklıma gelen olumsuz yönler oluyor

birazdan gelicek...
ben çantamı hazırladım seçimi o yapıcak duruma göre ya tamamen gidicem yada o tamamen arkadaşlarından ve sorumsuz hareketlerinden vazgeçicek....

bosanmak bu kadar kolaymı neymıse gece cok gezıyormus bu mu yanı evlılıgı bıtırmek ...

bekar oldugumdan belkıde basıt goruyorum ama sende cık arkadaslarınla gez bakalım onun yaptıklarını yap nolcak

sevmemekten değil arkadaşım eşinin yaptığı.babam 23 senedir böyle.ne haftasonu ne hafta içi annemle oturmaz.hep arkadaşlarıyla.tamam bizide gezdirir eder ama bizi eve bıraktıı gibi kovalayanı varmış gibi dışarı gider..2 gün çıkmasa koşa koşa gider arkadaşlarının yanına.ben bu tip erkeklerin evliliğin doğasına aykırı olduğunu düşünüyorum.boşan demicem ama konuşmaklada hallolmaz bu durum çünkü karakter bu huylu huyundan vazgeçmez bir insan iki olmaz..neyse odur.ama şöylede bişi var mutluluk seninde hakkın anladığım kadar gençsin.yaşıtların nasıl eşleriyle vakit geçiriyorsa senin de hakkın...eğer büyük bir aşk yoksa aranızda ve kocan seni umursamıyorsa daha mutlu olacağın biri elbette vardır...ayrılırsın o da rahat rahat erkek arkadaşlarıyla güzel vakitler geçirir.bekar yaşantısı yasal yollardan tasdiklenmiş olur...allah yardımcın olsun.gelişmeleri yaz..

eşin evliliğin mantığını tam olarak kavrayamamış,
ona öğretecek olanda sensin,
tabiki bir anda olmayacak sabırla ve zamanla aşılabilecek bir sorun bu.

boşanmaya gerek yok hemen...bi konuşun ciddi ciddi evde sıkılma sebebi nedir acaba?beraber iyi vakit geçirmeye calışın bence...acıkca konuş hala değişmiyorsa gözdagı ver seni kaybetme korkusu tasısın..

değişmezzz...benim annem çok sevdiği için katlanıyor oyle kabul etti zamanında çok değiştirmeye çalıştı ama babam nuh dedi peygamber demedi.tamam dedi ertesi gün yine aynı...
yapacak 2 şey var ya öyle kabul edip kırcan bacağını oturcan ya da boşanıcan(boşanmaya sevk etmek için söylemiorm).değişeceğini bekleme benim babamda öyle erkek arkadaşımın babası da öyle..erkek arkadaşlarıyla daha mutlu oluyor o tipler...

baaştan sona okudum bu topici..
Nargile arkadaşımız belki şuan eşiyle konuşuyor..İnşallah iyi haberlerle döner,inşallah haklarında hayırlısı olur

konuştum ama bu kez ciddi ciddi böyle devam ederse ayrılacağımızı söyledim.:Şok oldu böyle birşey baklemiyordu sanırım.Özür diledi birdaha asla olmuycak dedi telefon kartınıda kırdı Arkadaşlarım artık bana ulaşamaz dedi.Affettim tabi eşimi, evimi çok seviyorum kurulu düzenim bozulmasın dedim.
Buakşam yemek yedi tv izlerken kapı çaldı kim gelse beğenirsiniz arkadaşı tel kapalı olunca eve gelmiş almaya ve oda gelemem diyemedi.Buson onlara söylerim artık gelmeyeceğimi dedi.Sinirden titremeye başladım ve halada titriyorum.Dün yeminler etti ve buakşam tekrar gitti.Sanırım ben onu yola getiremiycem.Ona tanıdığım son şansıda kendi elleriyle mahvetti.Asla asla asla affedemem artık....

Back
X