merhaba arkadaşlar
eltimle aramda soğuk rüzgarlar esiyor son 2-3 yıldır. en son vakası karnımda yavrumun 11 haftalıkken kalbi durdu ve kürtajla alındı. çok büyük bir acı allah kimseye yaşatmasın. kendisi kürtajdan 4 gün sonra arayıp işte hafta sonu geleceği için aramadığını nazar mı değdi gibi konuşmalar yaptı kapattık. pazar günü geleceklerini söyledikleri için eşim bişeyler almaya çıktı dışarıyo o arada kayınvalidem aradı bişeye ihtiyacın varmı diye bende ( pazar günleri eltimin çocuklarına bakar eltimde işe gider) yok anne çocuklaramı bakıyorsun dedim yok dedi bugün gelmediler dün uğradılar dedi (annemle evim yürüyerek 5 dak). tamam deyip eşimi aradım bişeyler alma abinler gelmiycek diye ama bundan sonra beni kimse eltimle görüştüremez dedim.neyse eşimin kuzeni ve eşiyle dün onların yeni evini görmeye giderken eşi bana dediki geçen gün eltinlere gittik işte biliyormusun mert0403 bebeğini düşürmüş demiş ve kahkaha atmış aman abla diyor çocuklarını kendini ondan sakın görüşme diyor ben o olaydan sonra bir daha evine gitmem ve görüşmem dedi bana eşimide şok oldu tabi .. akşamda kandildi malum kayınvalidemlerdeydi ben eltimin suratına bakmadım selam vermedim eşimde selam vermemiş 5 dak oturdum çıktım. bir insan olarak düşmanın dahi olsa insanın evladını kaybetmesi komikmi sizce? nasıl bir ruh halidir bu? eşim bütün gece nasıl böyle konuşur diye 15 dak arayla söyledi.
biraz uzun oldu ama kusura bakmayın bu özeti daha neleri var es geçtim ne yapmamı önerirsiniz bu insana? akşam eşime söyledim yeminde ettim olurki birdaha hamile kalıp da doğurusam evime gelirse d,iyeceğimki kötü günümde yoktunda iyi günümdemi geliyorsun sokmuyorum seni evime hediyende sana kalsın almıycam evime onu yada farklı bir şeymi yapayım ?
canım öncelikle başın sağolsun rabbim birdaha yaşatmasın inşallah