Eltimin karnımda ölen yavrum ile ilgili kahkahası

öyle bir bakışları varki anlatamam resmen fesatlık akıyor gözünden.olcak inşallah allah nasip etsin isteyene. işte bende bu tarz insanlar olmasın istiyorum hayatımda cvp da veremiycen içimdeki öfke gün gün artıyor.

Biliyorum bu tarz insanlara birşey yapamadığımız için daha çok öfkeleniyoruz. Onlara en güzel cevap onların mutlu olduğunu görmeleri.

Biliyorum bu tarz insanlara birşey yapamadığımız için daha çok öfkeleniyoruz. Onlara en güzel cevap onların mutlu olduğunu görmeleri.

evet haklısın gönül öyle istiyor ama aklım ara benle ilgili ne derdi varmış sor diyor. birde etrefta benim dedikodumu yapıyor kulağıma geliyor hepsi kendimi zor tutuyorum..

evet haklısın gönül öyle istiyor ama aklım ara benle ilgili ne derdi varmış sor diyor. birde etrefta benim dedikodumu yapıyor kulağıma geliyor hepsi kendimi zor tutuyorum..

Boşver şimdi didişir felan seninle daha çok sinirlerin zıplar. Duymamazlıktan gel. Kendi kötülüğünde boğulur o merak etme. Sadece sabır sabır sabır.

Takılma ona bu kadar. O kadar değerli mi ki onu kafana takıyorsun. Değer mi onun için enerji harcamaya.

Boşver şimdi didişir felan seninle daha çok sinirlerin zıplar. Duymamazlıktan gel. Kendi kötülüğünde boğulur o merak etme. Sadece sabır sabır sabır.

Takılma ona bu kadar. O kadar değerli mi ki onu kafana takıyorsun. Değer mi onun için enerji harcamaya.

aslında haklısın değmez değerlimi dersen hiç değil sadece aile sıkıntıya düşüyor bir gerillim oluyor aynı olduğumuz yerde ama dün çok rahattım resmen umurumda değilsin hali vardı bende eşide çok bozuldu güzel oldu ..

amin inşallah . işte birşeyler desem zaten rahatlıycam sıkıntı kalmıyacak ama o diyememek varya . dün zaten görüpte konuşmadım suratına bile bakmadım belki anlamıştır..

ah anlasalar anlamazlar benım eltım yüzsüz konusmam ben gelır konusur yıne. ama ben yıllardır yasıyorum bu durumu en ıyısı konusmamak o senınle bu durumu konusmaya kalkarsa en ıyı cevabı ozmn verırsın. mutluluğunla onu dahada delirtmelisin bence cunku cekemiyorlar fesatlar

ah anlasalar anlamazlar benım eltım yüzsüz konusmam ben gelır konusur yıne. ama ben yıllardır yasıyorum bu durumu en ıyısı konusmamak o senınle bu durumu konusmaya kalkarsa en ıyı cevabı ozmn verırsın. mutluluğunla onu dahada delirtmelisin bence cunku cekemiyorlar fesatlar

:D bizimkide entresan bir hafta seni rüyamda gördüm ablanla diyor bir dahaki hafta seni gördüm rayamda hamilesin dedi bende hayırdır bir sıkıntınmı var neden beni rüyanda görüp duruyorsun dedim şaşırdı iki cümle kuramadı.:) birde benim kayınvalidemle aram iyi kayınpederimde çok sever uyuz oluyor bu duruma ...

Allah çok büyük bir gün öyle bi yerden verir ki cezasını o bile şaşırır.
Allah ıslah etsin.

bir çekememezliği var anlamadım gitti.

tabi eşim pazar sabahı bana diyorduki işte yengemde orda olcak gözünü seveyim olay çıkartma 5 dak oturursun falan filan tabi olayı duyunca dumur oldu selam bile vermedi.

Size bunu getiren kisinin güvenilirligi nasil? Yani eltiniz eger bunu yaptiysa sadist gibi birsey bence. Ama ya böyle degilse, ya konu atlayip baska birseye güldüyse ya da ne bileyim belki de gülmedi bile. Siz degil de esiniz bir sorguya ceksin madem. Söyle hiddetli hiddetli hesap sorsun bakalim niye ve nasil gülebilmis. Kusura bakmayin ama ben böyle bir seye sahit olsam hemen gider muhatabina yetistirmezdim. Hem kadinin acisi var yazik evladini kaybetti duyarsa sinirlenir üzülür derim hem de laf tasimayi sevmem. Bu olmaz da baska hareketleriyle zaten acik verir eltisi deyip karismazdim.

benimde davranışları rahat ve tuhaf bi eltim var
bebeğimi kaybettiğimi ne kayınvalideme nede eltime soylemiştim
anlamicak insanlara özelimi anlatmayı hiçbi zaman düşünmüyorum
30 yaşındayım ve hayatta şunu gördüm
insanlar hep zayıf yerinden vuruyor
bebeğimi kaybettim
hala aklıma geldikçe kötü olurum...
biliyormusunuz rüyalarıma geliyor
insan karnındayken yitirince böyle içi yanıyorsa..Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın

Apaçık seni çekemiyor emin ol 100%.kahkaha niye atılır.mutluluktan hem de çok çok mutlu olurken atılır .kim bilir bebeğini kaybetmeni ne kadar istiyormuş ki gerçekleşmiş ve rahatlamış o da.ALLAH YARDIMCIN olsun.üzülme.hayırlısı neyse o olsun,rahimde ölen bebeklerin bir kismı(eğer anna tamamen musaitse,yani her hangi bir bakteri,rahim anormalliği ve s)yoksa bebeğin anomalisini gösterir.yani yasasaydı belki de sağlıklı olmuycaktı.tabiki doğrusunu ALLAH bilir.İNŞAALLAH bundan sonra güzel hamilelikler geçirirsin,ve nur topuyla sonlandırırsın.AMİN

Sen içini ferah tut arkadaşım.Kul kınadığı ile imtihan olmadıkca ölmezmiş.Rabbim bilir onun yüreğini eğer kınama amacıyla söylediyse zaten Rabbim misliyle verir karşılığını...Sabret, kendi de aynı acıyı yaşarsa seni anlayacaktır...

bence kadının sana derin bir kini var bir yerden.yoksa insan düşmanı böyle bir şey yaşasa gider ve sevinmez

merhaba arkadaşlar

eltimle aramda soğuk rüzgarlar esiyor son 2-3 yıldır. en son vakası karnımda yavrumun 11 haftalıkken kalbi durdu ve kürtajla alındı. çok büyük bir acı allah kimseye yaşatmasın. kendisi kürtajdan 4 gün sonra arayıp işte hafta sonu geleceği için aramadığını nazar mı değdi gibi konuşmalar yaptı kapattık. pazar günü geleceklerini söyledikleri için eşim bişeyler almaya çıktı dışarıyo o arada kayınvalidem aradı bişeye ihtiyacın varmı diye bende ( pazar günleri eltimin çocuklarına bakar eltimde işe gider) yok anne çocuklaramı bakıyorsun dedim yok dedi bugün gelmediler dün uğradılar dedi (annemle evim yürüyerek 5 dak). tamam deyip eşimi aradım bişeyler alma abinler gelmiycek diye ama bundan sonra beni kimse eltimle görüştüremez dedim.neyse eşimin kuzeni ve eşiyle dün onların yeni evini görmeye giderken eşi bana dediki geçen gün eltinlere gittik işte biliyormusun mert0403 bebeğini düşürmüş demiş ve kahkaha atmış aman abla diyor çocuklarını kendini ondan sakın görüşme diyor ben o olaydan sonra bir daha evine gitmem ve görüşmem dedi bana eşimide şok oldu tabi .. akşamda kandildi malum kayınvalidemlerdeydi ben eltimin suratına bakmadım selam vermedim eşimde selam vermemiş 5 dak oturdum çıktım. bir insan olarak düşmanın dahi olsa insanın evladını kaybetmesi komikmi sizce? nasıl bir ruh halidir bu? eşim bütün gece nasıl böyle konuşur diye 15 dak arayla söyledi.

biraz uzun oldu ama kusura bakmayın bu özeti daha neleri var es geçtim ne yapmamı önerirsiniz bu insana? akşam eşime söyledim yeminde ettim olurki birdaha hamile kalıp da doğurusam evime gelirse d,iyeceğimki kötü günümde yoktunda iyi günümdemi geliyorsun sokmuyorum seni evime hediyende sana kalsın almıycam evime onu yada farklı bir şeymi yapayım ?

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım....Bende 12 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kürtaj yaptırmıştım ki benimkisi bir de evde düştü....Aklıma geldikçe hala üzülüyorum......

Kürtaj olalı 1 hafta bile olmamıştı görümcem kapıdan girer girmez ''bebek nerde,sesi gelmiyor''demişti....Sonrasında mutfağa gelip yerlerde verin izleri ''bu kanlar senin mi?'' demişti dalga geçerek alaycı bir şekilde....

1 haftalık kürtajdım kv ler halı yıkadılar eltimin kızına bakıyorum-malım ya kürtajlı halimle- kız durmuyor ağır kaldırmam yasak bi baktım dışarıda yoklar ,sonra kvlere çıktım ki bi güzel kahvaltı yapıyorlar.....

Daha neler de.....aklıma gelmesini istemiyorum,geldikçe sinirleniyorum çünkü...

Ah canım yapabileceğin tek şey mesafe koymak....Allah yar ve yardımcımız olsun....

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım....Bende 12 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kürtaj yaptırmıştım ki benimkisi bir de evde düştü....Aklıma geldikçe hala üzülüyorum......

Kürtaj olalı 1 hafta bile olmamıştı görümcem kapıdan girer girmez ''bebek nerde,sesi gelmiyor''demişti....Sonrasında mutfağa gelip yerlerde verin izleri ''bu kanlar senin mi?'' demişti dalga geçerek alaycı bir şekilde....

1 haftalık kürtajdım kv ler halı yıkadılar eltimin kızına bakıyorum-malım ya kürtajlı halimle- kız durmuyor ağır kaldırmam yasak bi baktım dışarıda yoklar ,sonra kvlere çıktım ki bi güzel kahvaltı yapıyorlar.....

Ah canım yapabileceğin tek şey mesafe koymak....Allah yar ve yardımcımız olsun....

Ayy bunlar da insanız diye geziyo ortalıkta...yerinde olsam aman aman uzak tutarım kendimden o kv ve eltiyi..:15:

Size bunu getiren kisinin güvenilirligi nasil? Yani eltiniz eger bunu yaptiysa sadist gibi birsey bence. Ama ya böyle degilse, ya konu atlayip baska birseye güldüyse ya da ne bileyim belki de gülmedi bile. Siz degil de esiniz bir sorguya ceksin madem. Söyle hiddetli hiddetli hesap sorsun bakalim niye ve nasil gülebilmis. Kusura bakmayin ama ben böyle bir seye sahit olsam hemen gider muhatabina yetistirmezdim. Hem kadinin acisi var yazik evladini kaybetti duyarsa sinirlenir üzülür derim hem de laf tasimayi sevmem. Bu olmaz da baska hareketleriyle zaten acik verir eltisi deyip karismazdim.

gayet güvenli zaten en başta söylemedi kürtajımı 11 martta oldum bu pazar söyledi oda yine hamile kalırsan söyleme ona çok kem gözlü çoluğunu çocuğunu korur söylemek isteöiyorum ama böyle böyle oldu dedi . yanında amcamın karısıda varmış zaten oda kızmış ..zaten beni aramamasından anlamıştım..

benimde davranışları rahat ve tuhaf bi eltim var
bebeğimi kaybettiğimi ne kayınvalideme nede eltime soylemiştim
anlamicak insanlara özelimi anlatmayı hiçbi zaman düşünmüyorum
30 yaşındayım ve hayatta şunu gördüm
insanlar hep zayıf yerinden vuruyor
bebeğimi kaybettim
hala aklıma geldikçe kötü olurum...
biliyormusunuz rüyalarıma geliyor
insan karnındayken yitirince böyle içi yanıyorsa..Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın

Allah yardımcın olsun..

Apaçık seni çekemiyor emin ol 100%.kahkaha niye atılır.mutluluktan hem de çok çok mutlu olurken atılır .kim bilir bebeğini kaybetmeni ne kadar istiyormuş ki gerçekleşmiş ve rahatlamış o da.ALLAH YARDIMCIN olsun.üzülme.hayırlısı neyse o olsun,rahimde ölen bebeklerin bir kismı(eğer anna tamamen musaitse,yani her hangi bir bakteri,rahim anormalliği ve s)yoksa bebeğin anomalisini gösterir.yani yasasaydı belki de sağlıklı olmuycaktı.tabiki doğrusunu ALLAH bilir.İNŞAALLAH bundan sonra güzel hamilelikler geçirirsin,ve nur topuyla sonlandırırsın.AMİN

amin inşallah. var bir çekememzliği araba aldığımda kayınbabama ben daha iyi kullanıyorum dimi baba benim direksiyonum daha iyi dimi baba diye dolanıyordu daha ehliyeti bile yok. ilk arabam pert kaydı olduğunu öğrendiğimde kahkaha atmıştı çok hoşuna gitmişti sonra başka araba aldığımda suratı düşmüştü. en son vukatı benim patrona ev işlerine gidiyor aramızın olmadığını da bizim patron biliyor ( çünkü bir kaç kere arada bana işe gelsin dediğinde bende aram iyi değil kendiniz arayın dediğimden biliyordu) geçen gün oa işe gitmiş bana durup duruken diyorki patron ee eltin arabana hayırlı olsun demiş sana beynimden vurulmuşa döndüm dedim ki ne alaka size işe geliyor benimi çekiştiriyor dedim. konu açıldıda dedi benle ilgili konuyu neden açtıysa?? ee onlarda araba aldı bende onlara hayırlı olsun dedim dedim aaa diyor patron onlarda mı araba aldı haberim yok diyor. bizim elti ağlayarak çok fakiriz diyerek kızının ameliyatını ev eşyalarını gerekli diğer eşyaları işe gittiği insanlara yaptırdığı için ne aldığını kimseye söylemez. ev ve araba aldı hiçde fakir değil gayet iyide parası var ama insanda birazda gurur olması gerek ....

bakarmısın ne insanlar var ya onlara kalsa şaka yaptığını sanıyorlar rahatsız bunlar valla allah akıl versin vicdan versin onlara...

bir daha hamile kalırsam söylemiycem uzun süre ..

Canim kimse sormadi ama

sana soyleyen kuzenin esi hem onlara gidip hem nasil kotuluyor
senin uzulecegini bile bile nasil boyle bir sey soyler
bence onunda niyeti iyi degil dedikoducu bir tip zarari olur diye dusunuyorum

ayrica eltin nasil rahatlikla "mert bebek dusurdu hahaha" diyebilirki?

sana lafi getiren kisiyi sorgula bence hem boyle bir cirkinlik yapmissa
direk evden ciksaydi "sen nasil bir insansin" diyerek

umari saglikli guzel bir bebegin olur buyuk gecmis olsun

Back
X