boşanmanın eşiğindeyim..

NARRAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
159
0
26
Amasya
mrb kızlar
buraya çok defa konumu yazdım. sildim..ama inşallah bunuda silmem..

aslında şuan hangi piskolojideyim.ınanın bilmiyorum kafam allak bullak hiç bir şey düşünemiyorum..
bundan 4 yıl önce çok büyük badireleri atlatarak evlendik..imkansız dediğimiz evliliğimiz gerçekleşti..keşke gerçekleşmez olaydı..(bir şey olmuyorsa gercekten zorlamanın anlamı yok)evlendim kayınpeder kardesınden 5000tl borc aldı dugunumuzun ertesı sabahı kapıya dıkıldıler hadı gıdelım altınları satalımda parayı verelım dıye..ılk hatayı orda yaptım altınlarımı verdım..gıttıler sattılar ve borcumuzu verdıler.bu 5000 tl bana aldıkları altın ve dugun salonu parası bu arada..neyse altınlarımın bırkac bılezık sadece bana kaldı..borcla evlenmıstım butun ev esyamı borca almıstık..esımın aılesı bu arada baska sehırde oturuyorlar..ben kendı aılemle aynı sehırdeyım.

balayına gittim.evlılıgımde yaptıgım tek güzel şey..balayından geldıkten sen sonra artık geçim derdıne dusmustuk..ben eskı ısyerımde devam edıyordum eşim işsizdi..bu arada kalan bılezıklerı mecbur bozdurduk.yedık..neyse esım işe girdi..gece gıttıgı için cok zorlanıyordu..işten cıkmayı kafasına koymustu..ve bana sureklı cıkacam dıyordu..en sonunda işten cıktı..toplamda 1 sene calısmıstı. o işyerınde.artık sureklı evde vakıt gecıyordu..iş aramıyor..(bana arıyorum dıyordu)internetın basından kalkmıyordu.geceleri vampir gibi uyumuyor..gunduzleride sürekli uyuyordu.sürekli kavga ediyorduk..sürekli .ona baskı yapıyordum..ve calısmadıgını herkezden gızlıyordum.kımseye soylemıyor.herkeze calısıyor dıyordum.(çünkü kendim utanıyordum)..

3 senedır kavga edıyorum. bu iş mevzusu yüzünden hala iş bulamıyor ona göre.bır suru borcun ıcınde yuzuyorum..askerlıgını yapmadı. çocugum yok..hayatım sıfırın altında.bankalar benı avukata vermıs..ben neyin kafasındayım..kendımı bır turlu anlıyamıyorum..ben neyım..onu çok seviyorum..yada oyle zannedıyorum..bilmiyorum..dün bakırkoy ruh sınır hast. hastanesıne gıttım..doktor senı yatırmamız gerekıyor dedı..piskolojım hıc ıyı degıl..ondan gızlı gıttım hastaneye ..gıtme dedı bana cunku..

uff kızlar vallahı bıllahı ıyı degılım..avukata hala borcumu odeyemedım.. ev kırası 2 aylık elektrık su dogalgaz 2 ayrı banka daha ben nasıl cıkacagım bu işin içinden bana ne olur akıl verin yargılamayın..

mrb kızlar
buraya çok defa konumu yazdım. sildim..ama inşallah bunuda silmem..

aslında şuan hangi piskolojideyim.ınanın bilmiyorum kafam allak bullak hiç bir şey düşünemiyorum..
bundan 4 yıl önce çok büyük badireleri atlatarak evlendik..imkansız dediğimiz evliliğimiz gerçekleşti..keşke gerçekleşmez olaydı..(bir şey olmuyorsa gercekten zorlamanın anlamı yok)evlendim kayınpeder kardesınden 5000tl borc aldı dugunumuzun ertesı sabahı kapıya dıkıldıler hadı gıdelım altınları satalımda parayı verelım dıye..ılk hatayı orda yaptım altınlarımı verdım..gıttıler sattılar ve borcumuzu verdıler.bu 5000 tl bana aldıkları altın ve dugun salonu parası bu arada..neyse altınlarımın bırkac bılezık sadece bana kaldı..borcla evlenmıstım butun ev esyamı borca almıstık..esımın aılesı bu arada baska sehırde oturuyorlar..ben kendı aılemle aynı sehırdeyım.

balayına gittim.evlılıgımde yaptıgım tek güzel şey..balayından geldıkten sen sonra artık geçim derdıne dusmustuk..ben eskı ısyerımde devam edıyordum eşim işsizdi..bu arada kalan bılezıklerı mecbur bozdurduk.yedık..neyse esım işe girdi..gece gıttıgı için cok zorlanıyordu..işten cıkmayı kafasına koymustu..ve bana sureklı cıkacam dıyordu..en sonunda işten cıktı..toplamda 1 sene calısmıstı. o işyerınde.artık sureklı evde vakıt gecıyordu..iş aramıyor..(bana arıyorum dıyordu)internetın basından kalkmıyordu.geceleri vampir gibi uyumuyor..gunduzleride sürekli uyuyordu.sürekli kavga ediyorduk..sürekli .ona baskı yapıyordum..ve calısmadıgını herkezden gızlıyordum.kımseye soylemıyor.herkeze calısıyor dıyordum.(çünkü kendim utanıyordum)..

3 senedır kavga edıyorum. bu iş mevzusu yüzünden hala iş bulamıyor ona göre.bır suru borcun ıcınde yuzuyorum..askerlıgını yapmadı. çocugum yok..hayatım sıfırın altında.bankalar benı avukata vermıs..ben neyin kafasındayım..kendımı bır turlu anlıyamıyorum..ben neyım..onu çok seviyorum..yada oyle zannedıyorum..bilmiyorum..dün bakırkoy ruh sınır hast. hastanesıne gıttım..doktor senı yatırmamız gerekıyor dedı..piskolojım hıc ıyı degıl..ondan gızlı gıttım hastaneye ..gıtme dedı bana cunku..

uff kızlar vallahı bıllahı ıyı degılım..avukata hala borcumu odeyemedım.. ev kırası 2 aylık elektrık su dogalgaz 2 ayrı banka daha ben nasıl cıkacagım bu işin içinden bana ne olur akıl verin yargılamayın..

Canım benim ya durumuna çok üzüldüm eşin iş bulamıyormu yoksa çalışmak istemiyormu canım kimi insan vardır gerçekten iş bulumaz kimi insanda vardır en yüksek maaşı versen bile çalışmaz bizim bi komşumuz eşi iş buldu mesaiyle beraber aylıgı ayda 3 binlari buluyordu evleri kira degil çocukları küçük okula gitmiyor 3 binlira ile benim yaşadıgım şehirde gayet güzel geçinilir hatta para bile biriktirilir ama adam çalışmayı sevmedigi için işe bile girmedi yaşı 30 bile yok neymiş de yoruluyormuş kadının ailesi baktıgı için eve, adam çalışmaya ihtiyaç duymuyor.Doktora gitmişsin canım bence bir an önce tedavine başla derim senin için daha iyi olur.

ne kadar sorumsuz gerçekten bazı insanlara sonradan öğretemiyorsun sorumluluk duygusunu İnşallah en kısa zamanda öğrenir bu duyguyuda burunu sürtülüü hayatınddan önemli bir kişiyi (seni) kaybetmeden....Allah yardımcın olsun ama bence saklama derim herkes bilsin ailende bilsin gerekirse onlarda baskıyı yapsın bu kadar borç,harcın altından tek başına kalkamazsın bak sinirlerin bozulmuş madem evlisiniz oda elini taşın altına sokacak boşver bilsin herkes çalışmadığını,sorumsuzluğunu sen değil eşin utansın...3 yıldır çalışamamak da neymiş

bu yaşta sen sinir hastası olmuşşun yatırmayı düşünüyorlar sonu yok bunun aklını oynatmadan tedavine bak arkadaşım.borcun da çok eşin bunlarla ilgilenmiyor anlaşılan bankaları avukatı vs eşine yönlendirebilirsen iyi olur birazda onun başı ağrısın.sana mı güveniyor binmiş senin sırtına oh ne ala ödeme internet faturasını kullanmayı bilmeyen oturmasın net başına sanki bekar erkek.sorumluluğu eşin alması gerek herşeyi sen almışşın sırtına.

Siz zaten bütün sorumluluğu yüklenmişsiniz, bekar insandan tek farkınız kocanıza bakmanız. Bir an önce ya iş bulsun çalışsın yada beslemeyin artık onu.

Söyleyecek şey bulamadım canım Allah yardımcın olsun çok zor bir hayatın var inş bir çıkış yolu bulursun.

NARRAN canım az önce sormayı unuttum bu borçlar kimin adına geliyor sizin mi yoksa eşinizin mi?

farkında mısın ruh sağlığını kaybetmişsin kendini mahvetmişsin adama bak bu ne rahatlık ya?
canım inan ki çok üzüldüm bende yukardaki arkadaşın yazdığı gibi ya iş bul yada defol git de
senden önemli mi ? arada sevgi saygı kaldığını düşünmüyorum

Yaşadıklarınız çok zor...Şimdiye kadar sabretmişsiniz ama nereye kadar?Önce eşinizle konuşsanız?Tek başına evi geçindiremediğinizi,borçları tekrar hatırlatın.Umursamaz halleri devam ederse durumu ailenize,eşinizin ailesine anlatın.Boşanma kararı alırsanız nedeni öncesinden bilirler.

onun ailesi biliyor..5 ay önce görümcem söyledi ona anlatmıstım.sadece oda gitmiş ailesine anlatmış..ama hıc bırsey yapmıyorlar.gecen annesını aradımdedım benı hapıse atacaklar. borc yuzunden..dıyor e kızım ne yapalım bızde de yok ..ben napaıyım..ben nasıl ınsanlara dustum boyle

benim canım..onun resmı olarak borcu yok..sadece ev sahıbı onu bılır alacak ıcın bankalara hep benım var..

ah cnm ya, ne yaptın sen böyle. Bundan sonra kesinlikle borca falan girme. Ailenin durumdan haberi varmı?

Bence eşinle konuşmayı filan geç bir kalemde.
Adamın aklı başına gelseydi,3 yılda gelirdi.
Bunca sene yan gelip yatmış,bundan sonra adam olmaz.
Erkek hamallık yapar,amelelik yapar,yine ekmeğini taştan çıkarır.
Askere bile gitmemiş.Sorumluluk nedir bilmeyen bir insanla evlisin.

Sırtında yük taşıyorsun.Kurtul gitsin.
Nasılsa kendi başına hayat mücadelesi veriyorsun.
Bir an evvel ailene anlatıp yanlarına dön.
Hazır çocuk yokken yap bunu.
Bu adamla ömür geçmez.Baba hiç olmaz.

yok canım...ama söyleyeceğim artık dayanamıyorum..

biran önce ailene durumu anlat, sana destek olurlarmı bilmiyorum, olmaları lazım. Ailenin maddi durumunu bilmiyorum ama borçları ödeyene kadar sana destek olsunlar, sen maaşını sadece borçlarına ver. Biraz dişini sıkman gerekiyor. Tabi bu yorumunu eşinin olmadığını varsayarak yapıyorum.

Çok zor Allah yardımcın olsun. Hem madden hemde manen kötü durumdasın ailene aç bu konuyu bence yoksa daha kötü olacaksın ..
Ailenle beraber neler yapabileceğini konuş ona göre hareket..

Canımbenim ya cok üzüldüm ben allah yardımcın olsun..ama bence bu şekilde hayat yürümez yani evliyseniz beraber mücadele etmeniz gerekir ayrıl demek cok zor tanii ama bence ailnden yardım iste tek basına nereye kadar deva edıceksın bak butu dengenı bozmus adam...:(

Back
X