boşanmanın eşiğindeyim..

Bence eşinle konuşmayı filan geç bir kalemde.
Adamın aklı başına gelseydi,3 yılda gelirdi.
Bunca sene yan gelip yatmış,bundan sonra adam olmaz.
Erkek hamallık yapar,amelelik yapar,yine ekmeğini taştan çıkarır.
Askere bile gitmemiş.Sorumluluk nedir bilmeyen bir insanla evlisin.

Sırtında yük taşıyorsun.Kurtul gitsin.
Nasılsa kendi başına hayat mücadelesi veriyorsun.
Bir an evvel ailene anlatıp yanlarına dön.
Hazır çocuk yokken yap bunu.
Bu adamla ömür geçmez.Baba hiç olmaz.

aslında ınanın bosanmayı cıddı cıddı dusunuyorum..artık onunla yasamak bana cok zor gelıyor..evde hıc bırsey yapasım gelmıyor..ev leş gıbı..yemek yapmıyorum..ınanın eve gıdınce hıc bırsey yapmak ıstemıyorum..bırakın butun ıslerı eve bıle gıtmek ıstemıyorum..

bosanma konusunda da ınan suan kendımde o gücü bulamıyorum..zaten pskolojım cok bozuk sacma sapan seyler duusnuyorum..bıde suan bosanmaya kalkarsam bu yükün altında ezilir kalırım..

Bunlar değişmiyor canım ya tembel sorumluluk almayan insan sonradan sorumluluk sahibi olamıyor malesef. Benim bir teyzemin eşi de 7 sene çalışmamış teyzem de hemşire gece gündüz çalıştı sonra eşi dışardan emekli oldu parasını ödedi gene evde yatıyor teyzem gelmiş 50 yaşına hala çalışıyor. Çocuğun da yokken ayrıl bence resmen çalışan kadını sömürüyor bu tipler. Beyfendinin bir yeri mi şişermiş gece çalışınca bulduğu işten borç harç içindeyken bu kadar rahat istifa etmesinden belli sorumsuz olduğu. Gerekiyorsa millet iki iş yapıyor evine bakmak için ama diyorum ya 3 yıldır iş bulma gayreti bile göstermeyen adamdan bir cacık olmaz ve lütfen böyle bir adamdan çocuk yapma. Zaten en başında böyle biriyle evlenrek büyük bir hata etmişsin ama hem çalışıyorum diyorsun hem de ailen arkandaysa çocuk da olmadan bir an önce ayrıl.

Bunlar değişmiyor canım ya tembel sorumluluk almayan insan sonradan sorumluluk sahibi olamıyor malesef. Benim bir teyzemin eşi de 7 sene çalışmamış teyzem de hemşire gece gündüz çalıştı sonra eşi dışardan emekli oldu parasını ödedi gene evde yatıyor teyzem gelmiş 50 yaşına hala çalışıyor. Çocuğun da yokken ayrıl bence resmen çalışan kadını sömürüyor bu tipler. Beyfendinin bir yeri mi şişermiş gece çalışınca bulduğu işten borç harç içindeyken bu kadar rahat istifa etmesinden belli sorumsuz olduğu. Gerekiyorsa millet iki iş yapıyor evine bakmak için ama diyorum ya 3 yıldır iş bulma gayreti bile göstermeyen adamdan bir cacık olmaz ve lütfen böyle bir adamdan çocuk yapma. Zaten en başında böyle biriyle evlenrek büyük bir hata etmişsin ama hem çalışıyorum diyorsun hem de ailen arkandaysa çocuk da olmadan bir an önce ayrıl.

haklısın biliyorum..zaten hep değişir umuduyla 3 sene bekledim..ben evliliğim için çok fedakarlık yaptım. ona sorarsan ben hıc bırsey yapmısyormusun ..sadece maddı konuda fedakarmısım..manevı konuda benden bısey gormuyormus..

haklısın biliyorum..zaten hep değişir umuduyla 3 sene bekledim..ben evliliğim için çok fedakarlık yaptım. ona sorarsan ben hıc bırsey yapmısyormusun ..sadece maddı konuda fedakarmısım..manevı konuda benden bısey gormuyormus..

Maddi olarak zaten seni sömüyor sende acaba bundan sonra manevi ne kalcakmış da onu verecekmişsin beyfendiye aynen böyle söyle o asalağa. Çünkü keyfine çalışmayan erkek erkek değildir benim gözümde resmen bir asalak. Biyolojik faaliyeleri dışında başka hiç bir şey yapmıyorlar çünkü.

normalde yaradılış gereği erkekler evde duramaz.. yani izinlerde bile sıkılır bir noktadan sonra... hele ki çalışmaması tamamen kişilik olayı. yoksa bir erkek evi barkı var sabahtan akşama kadar uyuyacak rahatlığı kendinde bulması mümkün değil... sanırım önceden de rahat bir yapısı varmış.şimdi kadınlar bile işsiz kalınca depresyon yaşıyor ki erkeğin çalışmaması kabul edilemez bir durum. tek çözümü var bu olayın başka çözümü yok. eşin bir işe girecek ve şartları daha iyi olan bir iş bulana kadar çalışacak. ama kesin çalışmayı kafasına koyacak öncelikle. yoksa babası bakmaz ona bu yaşta..

Kusura bakmayın ama harçlıkta veriyormusunuz cebine ? Gururlu bir erkek olsaydı 3 yıldan beri işsizlikten sizin karşınızda eziklik hissetmesi gerekirdi yıkmış her şeyi sizin üstünüze ohh ne ala ....

kusura bakmayın ama ben bu insana erkek demem
adam olsa biraz erkeklik gururu olsa bunu ne size ne kendine yapmaz
3yıl bir insan nasıl iş arar da bulamaz yaaa
Ah AŞK! biz bayanların gözünü nasıl da kör ediyor
bu adamın sizi sömürmesine izin vermeyin ailesine anlatın kendi ailenize anlatın belki o zaman utanır da asalak gibi yaşamaktan vazgeçip bir iş bulur kendine

Kusura bakmayın ama harçlıkta veriyormusunuz cebine ? Gururlu bir erkek olsaydı 3 yıldan beri işsizlikten sizin karşınızda eziklik hissetmesi gerekirdi yıkmış her şeyi sizin üstünüze ohh ne ala ....

evet canım harclıgınıda ben verıyorum..sigara parasını..gecenlerde evlılık yıldonumumde evı terk ettım..annemlere gıttım.tabıkı onlara bısey anlatmadım..sadece 1 kac gun burda kalacam dedım..bıseyler oldugunu anladılar ama bısey sormadılar..beyefendı..bana dıyor 3 gun yoktun..dedınmı bu adamın cebınde parası yoktu ne yedı ne içti.

sankı ben bunun annesıyım..ben bunu dusuncem..anlamıyorum onu gercekten anlamıyorum..neden bana bunu yapıyor..hıc bır sekılde bılmıyorum..ailem onu cok sever..belkı ben bunları anlatsam ..inanmazlar bıle bana..ama ınanın hayatım zehır oldu..tek dusuncem annem tansıyon babam seker hastası..babam uzuntuye ve sevınce gelemıyor..o nasıl karsılar bu olayı bıllmıyorum..tabıkı bıle bıle bana bu hayatı cektırmez..ama o kadar sevdıgı saydıgı damadının bunları yaptıgını bılse yasayacagı hayal kırıklıgını dusunemıyorum..

kusura bakmayın ama ben bu insana erkek demem
adam olsa biraz erkeklik gururu olsa bunu ne size ne kendine yapmaz
3yıl bir insan nasıl iş arar da bulamaz yaaa
Ah AŞK! biz bayanların gözünü nasıl da kör ediyor
bu adamın sizi sömürmesine izin vermeyin ailesine anlatın kendi ailenize anlatın belki o zaman utanır da asalak gibi yaşamaktan vazgeçip bir iş bulur kendine

onun ailesi biliyor canım..herseyi biliyor..ama hiç birşey yapmıyorlar..onlara zaten şaşırıyorum..ben bunu hakedecek onlara ne yaptım..gorumcemıde bır suru borca surukledı..sadece benı degıl onada kredı cektırdı..onada cok uzuluyorum..sadece o bana destek oldu bu donemde..o da suan bana ayrıl dıyor..anasının babasının dusunmedıgını sen hıc dusunme dıyor..

Çalıştığım yerde bir ablamız vardı eşinin çok güzel bir mesleği var ama adam evde oturmaya öyle alışmışki yıllarca evde oturdu çocukları büyüdü üniversiteyi kazandı kadın tek başına çocuklarını okuttu evine baktı bir kocasına aynen senin gibi şimdi kadın emekli oldu tabi adam hala evde artık kadın kanıksamıştı olayı bütün gün adam pc başında gece yatmaz gündüz kalkmaz belli bir süre sonra sen evin erkeği oda evin hanımı oluyor.Esasında utanması gereken onlar fakat nasıl bir psikolojiyse oda senin gibi saklamıştı yıllarca utanmıştı çevresinden bizlerden çok zor bir durum Eşini şöyle bir sirkeleyip kendine getirmenin zamanı gelmişte geçmiş bile.

mrb kızlar
buraya çok defa konumu yazdım. sildim..ama inşallah bunuda silmem..

aslında şuan hangi piskolojideyim.ınanın bilmiyorum kafam allak bullak hiç bir şey düşünemiyorum..
bundan 4 yıl önce çok büyük badireleri atlatarak evlendik..imkansız dediğimiz evliliğimiz gerçekleşti..keşke gerçekleşmez olaydı..(bir şey olmuyorsa gercekten zorlamanın anlamı yok)evlendim kayınpeder kardesınden 5000tl borc aldı dugunumuzun ertesı sabahı kapıya dıkıldıler hadı gıdelım altınları satalımda parayı verelım dıye..ılk hatayı orda yaptım altınlarımı verdım..gıttıler sattılar ve borcumuzu verdıler.bu 5000 tl bana aldıkları altın ve dugun salonu parası bu arada..neyse altınlarımın bırkac bılezık sadece bana kaldı..borcla evlenmıstım butun ev esyamı borca almıstık..esımın aılesı bu arada baska sehırde oturuyorlar..ben kendı aılemle aynı sehırdeyım.

balayına gittim.evlılıgımde yaptıgım tek güzel şey..balayından geldıkten sen sonra artık geçim derdıne dusmustuk..ben eskı ısyerımde devam edıyordum eşim işsizdi..bu arada kalan bılezıklerı mecbur bozdurduk.yedık..neyse esım işe girdi..gece gıttıgı için cok zorlanıyordu..işten cıkmayı kafasına koymustu..ve bana sureklı cıkacam dıyordu..en sonunda işten cıktı..toplamda 1 sene calısmıstı. o işyerınde.artık sureklı evde vakıt gecıyordu..iş aramıyor..(bana arıyorum dıyordu)internetın basından kalkmıyordu.geceleri vampir gibi uyumuyor..gunduzleride sürekli uyuyordu.sürekli kavga ediyorduk..sürekli .ona baskı yapıyordum..ve calısmadıgını herkezden gızlıyordum.kımseye soylemıyor.herkeze calısıyor dıyordum.(çünkü kendim utanıyordum)..

3 senedır kavga edıyorum. bu iş mevzusu yüzünden hala iş bulamıyor ona göre.bır suru borcun ıcınde yuzuyorum..askerlıgını yapmadı. çocugum yok..hayatım sıfırın altında.bankalar benı avukata vermıs..ben neyin kafasındayım..kendımı bır turlu anlıyamıyorum..ben neyım..onu çok seviyorum..yada oyle zannedıyorum..bilmiyorum..dün bakırkoy ruh sınır hast. hastanesıne gıttım..doktor senı yatırmamız gerekıyor dedı..piskolojım hıc ıyı degıl..ondan gızlı gıttım hastaneye ..gıtme dedı bana cunku..

uff kızlar vallahı bıllahı ıyı degılım..avukata hala borcumu odeyemedım.. ev kırası 2 aylık elektrık su dogalgaz 2 ayrı banka daha ben nasıl cıkacagım bu işin içinden bana ne olur akıl verin yargılamayın..

aslında ınanın bosanmayı cıddı cıddı dusunuyorum..artık onunla yasamak bana cok zor gelıyor..evde hıc bırsey yapasım gelmıyor..ev leş gıbı..yemek yapmıyorum..ınanın eve gıdınce hıc bırsey yapmak ıstemıyorum..bırakın butun ıslerı eve bıle gıtmek ıstemıyorum..

bosanma konusunda da ınan suan kendımde o gücü bulamıyorum..zaten pskolojım cok bozuk sacma sapan seyler duusnuyorum..bıde suan bosanmaya kalkarsam bu yükün altında ezilir kalırım..

evet canım harclıgınıda ben verıyorum..sigara parasını..gecenlerde evlılık yıldonumumde evı terk ettım..annemlere gıttım.tabıkı onlara bısey anlatmadım..sadece 1 kac gun burda kalacam dedım..bıseyler oldugunu anladılar ama bısey sormadılar..beyefendı..bana dıyor 3 gun yoktun..dedınmı bu adamın cebınde parası yoktu ne yedı ne içti.

sankı ben bunun annesıyım..ben bunu dusuncem..anlamıyorum onu gercekten anlamıyorum..neden bana bunu yapıyor..hıc bır sekılde bılmıyorum..ailem onu cok sever..belkı ben bunları anlatsam ..inanmazlar bıle bana..ama ınanın hayatım zehır oldu..tek dusuncem annem tansıyon babam seker hastası..babam uzuntuye ve sevınce gelemıyor..o nasıl karsılar bu olayı bıllmıyorum..tabıkı bıle bıle bana bu hayatı cektırmez..ama o kadar sevdıgı saydıgı damadının bunları yaptıgını bılse yasayacagı hayal kırıklıgını dusunemıyorum..

ya kadınlar artık içlerine atma huyundan vazgeçmeli, noluyo ondan sonra hasta oluyor, depresyona giriyolar
neden utanıyosun canım söyle herkes bilsin akşama kadar uyuduğunu iş aramadığı
ohh bide sigara parasınıda sen ver üstelik, harçlığını ver, her işini yap, ekmek elden su gölden, bu adam neden çalışsın değil mi
boşanma gücünü kendimde bulamam diyosun seni bağlayan hiçbişey yokki, muhtemelen cinsel hayatınız duygusal hayatınızda çökmüş durumdadır, seni bağlayan ne ki bu adama, çoluk yok çocuk yok
artık bence kendini kullandırtma kendine saygı duy, senin hak ettiğin evlilik bu mu, sen söyle

Son düzenleme:
çocuk konusunda evet şanslıyım..allah sonumu biliyormuş gibi bana çocuk vermedi..allahın sevdıgı kuluyum.. galıba.

sizin yerinizde olsam ben hemen durumu aileme anlatırdım,
ve onların yanına taşınırdım
kendinizi mahvetmeyin lütfen bu hayata bir kere geliyoruz, siz bu rezilliği yaşamak için evlenmediniz
ruh sağlığınız elden gitmeden ki gitmek üzere sanırım, hemen boşanın bu adamdan,
borçlar bir şekilde halledilir gerekirse babanız kayınpederinizle konuşsun borcu ortak kapatsınlar

ilk defa bu forumda birine boşanın diyorum kendime çok şaşırdım normalde ailevi konulara karışmam
ama siz bu şekilde bu adamla devam ederseniz yazık olacak size

Çok üzüldüm kaç yaşındasınız :( ya bu kadar vurdumduymaz adam olur mu ki ya işte insanları yeterince tanıyamıyorsun

afedersın ama oha diyicem bu nasıl bir adam ya kac yasında bu nasıl bır ınsan en başta ya dara gelince şiddet uygularlar erkeğim diye geçinir bu tipler sana ayrıl demıyorum asla haddime değil ama ne yap ne et bu durumdan kurtul çalıssın ya

niye 4 yıldır bu adamı idare ediyorsun çözemedim:26:
çocuğun yok evi de zaten sen geçindiriyorsun dünya kadar borç var adamın umrunda değil artık senin psikolojin bozulmuş
yazık değil mi sana canım:50:bence bir an önce aileni durumunu anlat kendi yolunu çiz
bu adamdan koca da baba da olmaz:19:

mrb kızlar
buraya çok defa konumu yazdım. sildim..ama inşallah bunuda silmem..

aslında şuan hangi piskolojideyim.ınanın bilmiyorum kafam allak bullak hiç bir şey düşünemiyorum..
bundan 4 yıl önce çok büyük badireleri atlatarak evlendik..imkansız dediğimiz evliliğimiz gerçekleşti..keşke gerçekleşmez olaydı..(bir şey olmuyorsa gercekten zorlamanın anlamı yok)evlendim kayınpeder kardesınden 5000tl borc aldı dugunumuzun ertesı sabahı kapıya dıkıldıler hadı gıdelım altınları satalımda parayı verelım dıye..ılk hatayı orda yaptım altınlarımı verdım..gıttıler sattılar ve borcumuzu verdıler.bu 5000 tl bana aldıkları altın ve dugun salonu parası bu arada..neyse altınlarımın bırkac bılezık sadece bana kaldı..borcla evlenmıstım butun ev esyamı borca almıstık..esımın aılesı bu arada baska sehırde oturuyorlar..ben kendı aılemle aynı sehırdeyım.

balayına gittim.evlılıgımde yaptıgım tek güzel şey..balayından geldıkten sen sonra artık geçim derdıne dusmustuk..ben eskı ısyerımde devam edıyordum eşim işsizdi..bu arada kalan bılezıklerı mecbur bozdurduk.yedık..neyse esım işe girdi..gece gıttıgı için cok zorlanıyordu..işten cıkmayı kafasına koymustu..ve bana sureklı cıkacam dıyordu..en sonunda işten cıktı..toplamda 1 sene calısmıstı. o işyerınde.artık sureklı evde vakıt gecıyordu..iş aramıyor..(bana arıyorum dıyordu)internetın basından kalkmıyordu.geceleri vampir gibi uyumuyor..gunduzleride sürekli uyuyordu.sürekli kavga ediyorduk..sürekli .ona baskı yapıyordum..ve calısmadıgını herkezden gızlıyordum.kımseye soylemıyor.herkeze calısıyor dıyordum.(çünkü kendim utanıyordum)..

3 senedır kavga edıyorum. bu iş mevzusu yüzünden hala iş bulamıyor ona göre.bır suru borcun ıcınde yuzuyorum..askerlıgını yapmadı. çocugum yok..hayatım sıfırın altında.bankalar benı avukata vermıs..ben neyin kafasındayım..kendımı bır turlu anlıyamıyorum..ben neyım..onu çok seviyorum..yada oyle zannedıyorum..bilmiyorum..dün bakırkoy ruh sınır hast. hastanesıne gıttım..doktor senı yatırmamız gerekıyor dedı..piskolojım hıc ıyı degıl..ondan gızlı gıttım hastaneye ..gıtme dedı bana cunku..

uff kızlar vallahı bıllahı ıyı degılım..avukata hala borcumu odeyemedım.. ev kırası 2 aylık elektrık su dogalgaz 2 ayrı banka daha ben nasıl cıkacagım bu işin içinden bana ne olur akıl verin yargılamayın..

bence sen gayet normalsin ama bu adamla hala evli kaldığın için dr sana böyle demiş olabilir arkadaşım. nasıl hala evlisin sen bu adamla! gayet akıllı başlı yaız yazmışsın, bi de kendini suçluyosun. tek suçun bu adamla evli olmak!!!!

kimseye boşan demem arkadaşım yine demicem ama sana biran önce hukuhi olmasa bile ayrıl bu adamdan diyorum. ev kirası falanda veriyorsan hiç durma bi an önce annenlerin yanına geç. kiraya verdigin parayla borclarını ödersin bırak o düşünsün gerisini isterse gitsin anasının babasının yanına isterse calışsın gecindirsin kendini. en azından boşanmasan bile ayrı dur. olması gereken zora gelip iş bulup evi geçindirmesi ve gelip ben düzeldim deyip seni geri alması bak bakalım bi kaç ay yapabiliyor mu.? şayet yapamıyorsa o zaman aç davayı. kusura bakma ama seviyorum diyorsun ya adam seni kullanıyor farkında değil misin? sağlıklı da düşünemiyorsun. keşke olmasaydı diyorsun ama boşanmayıda kaldıramam diyorsun. tabii bu arada hala evli olacagınız için başına acacagı diğer borclarıda düşün derim. sonra sen sorumlu olma onlardan da.

Back
X