Boşanmanın ilk olumsuz olayı buyrun!

Temkinli olması gereken o kadının kocası ve boşanmış kişi. Karşı tarafın karısınınki temkin olmaz paranoya olur, hadsizlik olur.

Bu tarz üzücü konuların paradoksu burda saklıdır zaten. Durum tespiti yapmak evet çok kolay ancak pratikte böyle olmayabileceğini, duyduğumuz bazı kötü tecrübelerin insanları daha korunaklı yapabileceğini söylüyorum.

Ama biz zaten arkadaşız. Yani yeni tanışmadik ki. Evli iken de aynıydı şimdi de aynı. Zaten samimiyiz dostuz diye bana yardımcı olmuştu. Yoksa sikintilarimda tanısıp bana yardımcı olmaya çalışan biri değil. bende çok üzüldüm o kadına ya.

Yanlış anlamayın lütfen şahsınıza yönelik yazmadım, konunuzu okuyunca denk geldi. Yani bu tarz durumların boşanmış bir kadın olmakla da ilgisi yok aslında genel olarak insanlar artık birbirlerinden şüphe ediyorlar çünkü bu tarz kötü tecrübeler insanları tedirgin ediyor. Tanıdığım bildiğim biri de olunca doğrusu çok etkilendim.

o sizin arkadaşınızin karaktersizligi ve bir ilişki söz konusu
burada ise konu sahibi kendinden emin ve normal bir iş arkadaşlığı var
ve bu kadın bu iftirayi zamanında başka bir bekar arkadasina daha yapmış

Tüm mesajları okuma fırsatım olmadı, benim anlattığım durumda da bir ilişki söz konusu değil. Konu sahibine yönelik yazmadım sadece böyle şeylerin de olabildiğini o yüzden bu ihtimallerin insanları endişelendirebileceğini anlattım.

Kıskanıyordur seni. Güzel buluyor, kendinden daha güzel görüyordur. Yoksa umursamaz. Bunun tek açıklaması bu. Umursama, kocasıyla da samimiyetini azalt. Ne yapaçağı belli olmayabilir. Etrafta konuşmasın. Kocasını alsın heykelini diksin :)

Kıskanıyordur seni. Güzel buluyor, kendinden daha güzel görüyordur. Yoksa umursamaz. Bunun tek açıklaması bu. Umursama, kocasıyla da samimiyetini azalt. Ne yapaçağı belli olmayabilir. Etrafta konuşmasın. Kocasını alsın heykelini diksin :)
Yo eside çok güzeldir. Etrafta konuşuldu malesef. Ne bilim takmiyorum daha

Onay bekleme veya eleştiriye açık bir konu ama onay alma durumu söz konusu değil. Onay alıp ona göre hareket edecek bir durumdanda söz etmedim. Sanırım okuma ve anlamada bir problemin var. Ben aldatıldığım için aldatmanın ne demek olduğunu bilirim. Sen işin o kısmını bana bırak olur mu? Konumada yazma madem daha bir şey. Çünkü seninle hep senli benli konuşacağım. Rahatsız ol olur mu?

aksine tarzınızı belli ediyorsunuz:) konu açıyorsanız kimin yazıp yazmayacağına karar veremezsiniz ne yazıkki. paşa gönlüm istediği sürece yazacağım:)

Back
X