- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Neler neler okudum burda benle aynı durumu yaşayan,aldatılan,kandırılan,çocuğuyla
ortada bırakılan ,hemileyken terk edilen ,içi kanayan bütün kadınları burada dertleş-
meye davet etmek istedim..Çünki,bütün konularda ağır basan (BUNU YAŞAMAYIP
EMPATI YAPMADAN YARGILAYAN KISILER DE OLMASI) genelde yazılanlar hep
''bırak gitsin ne hali varsa görsün ''cümleleri oluyor ya da yargılanıp eleştiri alıyoruz
Oysa ki ,çook severek evlendiğimiz,herşeyimizi verdiğimiz,hatta çocuk verdiğimiz
adamlar tarafından yarı yolda bırakılmak öyle uzaktan bakıldığı gibi kolay bir durum
ve dönem HİÇ DEĞİL:...
Burada nasıl bir iç karmaşası yaşadığımızı,neler yaşadığımızı anlatıp BOŞANAN ve
BUNU ATLATABİLMİŞ kadın arkadaşlarımızdan destek alarak atlatalım isterim ..
Ben 6aylık hamileyken üstüme titreyip beni çok çok sevdiğine emin olduğum adam
tarafından aldatıldığımı öğrendim,sonrasında çocuğum için affedip tam 8aylık korkunç
bir evliliğimi kurtarmaya uğraşma süreci yaşadıktan sonra eşim tek mesajla gitti ve
gitme sebebini bana atarak kendini olaylardan sıyırdı 2,5 aydır evde kalmıyor hatta
ev tuttu( Ben bu süreçte önce çok kendimi suçladım,sonra onu suçladım ve burdaki
yazılardan çıkarım yaparak biri için gittiğini düşündüm..bir günüm diğerini tutmuyor..
Hergün dengem karışıyor..Mutsuz olduğum dışında ne hissettiğimi tam bilmiyorum ..
Sizler ne durumdasınız?
NOT:Boşanmayan veya bu sürecı yasamayanlar yorum yazmazsa sevınırım.
Çok güzel yazmıssın cok teşekkürler ,ben bunu yazarken bazen dırek yargılayarak empatı yapmadan
yorum yapanlar ıcın söyledım,tabı kı cevresınde yasayanlar bılenler de yazabılır.Ne kadar sürdü atlatması
cnm.Evlılıgı ne kadar surmustu,eşi şimdi diger kadınla mı
Neler neler okudum burda benle aynı durumu yaşayan,aldatılan,kandırılan,çocuğuyla
ortada bırakılan ,hemileyken terk edilen ,içi kanayan bütün kadınları burada dertleş-
meye davet etmek istedim..Çünki,bütün konularda ağır basan (BUNU YAŞAMAYIP
EMPATI YAPMADAN YARGILAYAN KISILER DE OLMASI) genelde yazılanlar hep
''bırak gitsin ne hali varsa görsün ''cümleleri oluyor ya da yargılanıp eleştiri alıyoruz
Oysa ki ,çook severek evlendiğimiz,herşeyimizi verdiğimiz,hatta çocuk verdiğimiz
adamlar tarafından yarı yolda bırakılmak öyle uzaktan bakıldığı gibi kolay bir durum
ve dönem HİÇ DEĞİL:...
Burada nasıl bir iç karmaşası yaşadığımızı,neler yaşadığımızı anlatıp BOŞANAN ve
BUNU ATLATABİLMİŞ kadın arkadaşlarımızdan destek alarak atlatalım isterim ..
Ben 6aylık hamileyken üstüme titreyip beni çok çok sevdiğine emin olduğum adam
tarafından aldatıldığımı öğrendim,sonrasında çocuğum için affedip tam 8aylık korkunç
bir evliliğimi kurtarmaya uğraşma süreci yaşadıktan sonra eşim tek mesajla gitti ve
gitme sebebini bana atarak kendini olaylardan sıyırdı 2,5 aydır evde kalmıyor hatta
ev tuttu( Ben bu süreçte önce çok kendimi suçladım,sonra onu suçladım ve burdaki
yazılardan çıkarım yaparak biri için gittiğini düşündüm..bir günüm diğerini tutmuyor..
Hergün dengem karışıyor..Mutsuz olduğum dışında ne hissettiğimi tam bilmiyorum ..
Sizler ne durumdasınız?
NOT:Boşanmayan veya bu sürecı yasamayanlar yorum yazmazsa sevınırım.
Ben bitirdim artik...resmen bosandik anlasmali,aldim herseyimi ve inanirmisin gule oynaya gittim,evet dedim bosanmak istiyorum...hic uzulmedim
Eski es agladi cok kotu oldu ama ben dimdiktim
Cok tuhaf yanliz; bizim 15sene birlikteligimiz var,cocukken tanidim onu herseyi onunla yasadim,ogrendim,paylastim
Bukadar kolay bittigine inanamadim sadece...sasidim bumuydu dedim..
Eve geldim kizima sarildim iste ozmn agladim...
Kurtuldum ben,bir yil ve daha oncesinde cektigim izdiraptan ,sadece o mutlu olsun sinirlenmesin diye verdigim tavizler sonucu kendime olan saygimi kaybetmekten ozelliklede aldatilmanin acisindan
Sadece huzur istiyorum.daha gencim tekrar evlenmek ve mutlu olmak istiyorum
Tek sorun kizim var tekrar evlensem nekadar guvenebilirim
Boşanmak...
Zordur boşanmak...
Her yiğidin harcı değildir...
Herkes bozmak kolay,yapmak zor der.
Aksini düşünürüm daima..
Var olanı kötü de olsa sürdürmek kolaydır...
Yeni baştan tüm zorlukları göre göre yaşamaktır zor olan.
Rabbim kadınlara hele ki boşanmış kadınlara yardım etsin inşallah.
Bir gün o acılarımız kabuk bağlayacak elbet. Allahım büyük,çok büyük...
sen kaç yıl evli kaldın?çocuk var mı?boşanma sebebin neydi?özel değil ise...
Boşanmak dışardan bakana kolay gibi geliyor,ama kadın değil de kocası boşanınca(ben),
elinden birşey gelmeyince zor oluyor bence..Benim boşanan birkaç arkadaşım var,kendi
isteğiyle boşananlar dahil (genelde çocugu olanlar) ''şimdi dön dese hemen dönerdim''diyorlar;
bence boşanan hiçbir kadın o yarayı kolay atlatamıyor..dışardan nasıl göründüğü değil,içi
önemli olan..
3dk da bitti öyle mi( Çok üzüldüm ya..Elif sen kaç yasındasın,kac yıl evlılık ,cocuk var mı?
Javelin boşanman gerçekleşti demek sonunda ,anlaşıp mı imzaladınız ,nasıl bir anda bitti.?
Lale sen kendin boşanmıstın dı mı sen secmıstın bu durumu..Dediğin gibi yaralı yaralı devam
etmektense kangrenlı kolu kesıp atmak daha iyi
sen kaç yıl evli kaldın?çocuk var mı?boşanma sebebin neydi?özel değil ise...
Boşanmak dışardan bakana kolay gibi geliyor,ama kadın değil de kocası boşanınca(ben),
elinden birşey gelmeyince zor oluyor bence..Benim boşanan birkaç arkadaşım var,kendi
isteğiyle boşananlar dahil (genelde çocugu olanlar) ''şimdi dön dese hemen dönerdim''diyorlar;
bence boşanan hiçbir kadın o yarayı kolay atlatamıyor..dışardan nasıl göründüğü değil,içi
önemli olan..
3dk da bitti öyle mi( Çok üzüldüm ya..Elif sen kaç yasındasın,kac yıl evlılık ,cocuk var mı?
Javelin boşanman gerçekleşti demek sonunda ,anlaşıp mı imzaladınız ,nasıl bir anda bitti.?
Lale sen kendin boşanmıstın dı mı sen secmıstın bu durumu..Dediğin gibi yaralı yaralı devam
etmektense kangrenlı kolu kesıp atmak daha iyi
Evet benim kararımdı..
Ben dönmem..
O zaman da dönmedim.. Dönemedim...
Çok istedim affetmeyi,unutmayı ama yok yapamadım.
İyi ki de dönmemişim.
Evet insanın içinde bir yara kalıyor yıllar geçse de ama yine de şimdi karşıdan bakıyorum da ben doğru bir karar vermişim.
Rabbim utandırmasın inşallah!
Benim bebeğim var ve o yüzden biraz üzülüyorum ,yani eşimin ilerde yeni karısıyla kızımı almaya
gelmesi fikri,kız cocuk annesı olmanın verdıgı sorumluluk,eşimin baskasına sarılması fıkrı bıle beni
çok garip hissettiriyor ve arada çocuk olunca kopamayıp butun hayatını da bılecegım ıcın çook
zoruma gıdıyor..Hele bır de uvey kardes gıbı bır durumu düşünmek bile istemiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?