Boşanmanın Kanayan Yarası İçinde Olanlar Buraya

boşanmanın ne sancıları olduğunu ii bilirim 2sene önce ablam boşandı .sadece 5 ay evli kaldı.özene özene aldığı eşyaları kullanamadı bile..hergün gözümüzün önünde eriyp gitti ve biz ailecek onun tek destekcisydik..ama içindeki kan hiç durmadı hırcınlaştı isyan etti...sonra ne oldu hiç olmaz dediği anda şimdiki eşiyle tanıştı...ve o kadar güzel bir evlilikleri va r ki örnek oluncak dercede.eşi son derecede ilgili sefkatli...inş sizlerinde karsısına değerinizi bilcekler cıkacak ve iii ki BOŞANDIM diyeceksiniz...herserde bi hayır vardır unutmayın.sizler hepiniz güçlü kadınlarsınız..kendinizi pasivize etmeyip boşanma cesareti gösteren kadınlar herseyin üstesinden gelecektir..

10 ay süren ve boşanmayla biten bir evliliğin acısını 2.5 yıldır çekiyorum.Ne kadar zormuş.Tam geçti zannederken en başa dönebiliyorsun.Benim için dönüşü yoktu buna rağmen dün evlendiğini öğrendim yine en başa döndüm işte evli iken zordu ayrılırken zordu yıllar geçti acısı içimde işte şuan çok kötüyüm

hayırlısı olsun ark...dik dur hiç üzülme bakalım yenisiyle mutlu olabilecek mi.????senin karsına iii birisi cıkmıycağını nerden biliyosun ??benim ablam da boşandı şimdi inan cok mutlu..o da cok acı cekti..herseyin bi zamanı var...eminin sen de cok mutlu olacaksın çünkü bunu hakediyosun

Ben boşanmadım ama boşanan yabancı uyruklu bir arkadaşımın yaşadıklarını anlatayım. Aşık olup Rusya'dan Türkiye'ye gelmiş. Sevdiğinin hatrına türkçe öğrenip artık bütün hayatını geleceğini bu ülkeye bağlamıştı. Fakat tüm emekleri boşa gitti. Dayak içki saygısızlık... Ona göre herşey bitmişti, umutları hayalleri. Sonra ülkesine döndü ve iş bulup çalışmaya başladı. Çalıştığı işyerinde biriyle tanışmış, geçenlerde facebookta fotoğraflarını gördüm. Allah'ım o kadar yakışıyorlardı ve o kadar mutlulardı ki.

Asla vazgeçmeyin. hayat onlara devam ediyorsa sizlere göre de ediyor. Sizi mutsuz edecek ne varsa kurtulun, sizi ne, kim sevindiriyorsa ona sıkı sıkı sarılın. Artık benden geçti diyerek mutluluk fırsatlarını önünüze setler koyarak engellemeyin. Acı çeksenizde bu durumun geçici olacağını bilin. Ve kendinize güvenin, ilahi adalete inanın.

Boşanıp mutlu olan da var ,mutsuz olan da var işte..Hangı kervana katılacagız cok merak edıyorum..
Bır de bu aşamada ınsan herseyı düşünüyor,yoksa ben hanı dönse gelse de demiyorum..Ama boşanma
oldugu andan ıtıbaren ona kapım kapalı olacak ,yol yakınken aklı basına gelır mı dıyorsun bır gun,
ertesı gun bebegını bırakan adam gelse ne olcak s..rsn gıtsn dıyorsun,dıger gun özluyorsun,öbur
gun naparsa yapsın dıyorsun..Haberını almak kötu olan ıste eskı sevgılı gıbı olmuyor kı benım
butun eskı sevgılılerım baska sehırlerde hıcbırını bılmıyorum..Ama esımı hep bılmek zorunda kalmak
en igrenc kısmı..
Bir de sevgiiş ben de sen gıbı ara vermeden kardes yapmayı cok ıstıyordum o kadar olay yasamama
ragmen hamılelık ve lohusalıkta..Hatta seytan dıyor kı ara bul bır baba evlen yap 2.cocugu bır yıl ıcınde
görsun salak ex kocan dıyor:)Ama anneyım ıste ya sımdılık kımseyı kesmedım yan gözle,sanırım şu
sıralar benden gecmıs gıbı..Aşk da zaten aranmayla bulunmaz kendı gelır gelecegı zaman pat dıye..

su an bu uzgun halınle şeytana uyma bence

zamana bırakk

beynınden gonlunden yavas yavas cıkacaktır umarımm

yanı baskasından cocuk olsada onlar gercketen kardes olamayacaklar

bunlar benıde dusunduruyor ve uzuyorrr

burda cok tepkı alıyorum eskı kocamın bana donmesını ıstedıgım ıcın

burdakı kadınlar ne kadar gurur tımsalıymısss

sankı hıc bırı kocalrını yada sevgılılerının suclarını affetmemeıss gormezden gelmemıss

ben duygularımı acıkca yazıyorum ama tepkı alıyorum kımse benı anlamak ıstemıyorrr

Ben ondan net vazgecelı 1,5 ay oldu zaten cnm senınkı gıbı taze degıl hislerim..dönmesını basta ıstedım..
Şimdi dısarda gördugum yabancı gıbı benım ıcın bır hiç..
Gördum ve bekara koca bosamak kolay lafını ıyıce örnek aldım:)

Allah onları bildiği gibi yapsın... bişi degilde baskalarınında canını acıtıyorlar...benimki 2.kez ewlenmişti bosamıs hatunu cokk üzüldüm

O kadar boşanan ve bu asamada olan kadın okudum burda, bızım dısımızda kımse de bırsey
yazmamıs yaa(

neden tüm güzellikler eski eşinizin başına gelecek tüm felaketler sizi bulacakmış gibi düşünüyorsunuz?
eşiniz yeni karısıyla kızınızı almaya geldiğinde eşinizin mutluluğu için sevinebilirsiniz...
ve sizde bambaşka biriyle güzel bir ilişki yaşayabilirsiniz, evlenebilirsiniz, yeni bir çocuk sahibi olabilirsiniz...
özlük, üveylik kişinin kendi özüyle alakalı bir durumdur...
bir bakmışsınız kendi öz kardeşiniz size üvey, ama üvey dediğiniz özden daha öz...
bence kendi içinizdeki sınırları kaldırıranız hiç bir probleminiz olmadığını görürsünüz...
ben ilk eşimden onu severken boşandım...
eşimde beni seviyordu hiçbir zaman şüphe etmedim bundan...
ama yapamıyorduk, hayattan beklentilerimiz o kadar farklıydı ki...
onun sevme anlayışı benim doyma kapasitem çok başkaydı...
ayrı ayrı çok güzeldik biz, güzel insanlardık ama birlikte aynı güzellikte değildik ve bunu bilmek en acısıydı...
çevremdeki herkes bana karşıyken ve eşimi severken boşanma kararı aldım ben...
belki zor ama hayat nankör değil, inancınız ne ise onu çıkarıyor karşınıza...
benimde öyle oldu...
eski eşimi hala seviyorum, ölene kadar da iyilik ve güzellik dilerim onun için...
o benim ilk sevdiğimdi, hayatımın belli bir dönemini paylaştı benimle...
fakat yaşam partnerim, hayat partnerim değildi ve bitti...
birşey bitiyorsa gerçekten bitmesi gerektiği içinidir, artık orada yaşayacağınız, öğreneceğiniz, öğreteceğiniz birşey kalmadığı içindir...
yüklendiğiniz rol biterse o evlilik, o ilişki herneyse biter bunu unutmayın...
şimdi sizin için yeni kararlar alma ve uygulama zamanı...
hakkınızda en güzelleri olsun sizin ve evladınız için...

çok güzel yazmışsınız yıllar önce çok istediğim birşey olmuştu ama belli bir süre sonra mutsuz hatta neredeyse depresyona girmiştim o çok istediğim şey beni mutlu etmmeişti sonra hayat felsefemi değiştirdim hayırlısı neyse o olsun ve gerçektende öylemiş olan herzmaan hayırlı olandır ne olursa olsun önünüze bakıp yolunuza devam edin bayanlar ben evli değilim hatta hayatıma çok kişi girsede sadece 2 tanesi sevgilim oldu diğerleri ise kırıklarımdı ama o kırıklarımın bile beni aldatması düşüncesi sinirlerimi bozuyor sizler için daha zor eminim ama onlara vereceğiniz en iyi ders hayatınıza devam etmek onları yoksaymak :)

benim duygularımı ifade etmişsin. ben eşimden henüz boşanmadım ama ayrıldık ve biraraya gelmemiz artık mümkün değil, bir kızım var 5,5 aylık. doğum yaptım bebeğimin mutluluğunu yaşatmadı bana ki bu bebeğim 3 tane bebeğimi kaybettikten sonra oldu. çok üzüldüm çünkü eşimi çok seviyordum hala seviyorum tabii ki ama ona çok kızgınım nasıl bu hale geldik anlamadım. ben üzülürken o hemen boşanma ve 2.evlilik planlarını, başkasından çocuk planları yapmaya başladı ben hiç ara vermeden ikinci çocuğu düşünürken . 2 aydır hiç görüşmüyoruz,eşimle ayrı şehirdeyiz iş nedeni ile bu zamana kadar birgün bile onun sesini duymadana geçirdiğim birgün olmamıştı, ama 2 aydır hiç haberim yok. onunla geçirdiğim günleri çok özlüyorum. ayrılacağız dönüşü yok çok üzüleceğim onsuz ne yapacağım o başkasıyla olursa ki olacak mahvolurum. çok mutsuzum.

Allah kimsenin yuvasını bozmasın böle severek ayrılan arkadasları okudukca cook cokk üzülüyorum suan bende babamlardayım küsüp geldim bilmiyorum sonumuz nolacak bosanacagımızı zannetmiyorum ama böle ayrı kalmak cok zor onsuzluk cok zor Allah kimseyii sevdiğinden etmesin

bende hala içimde acısını yaşayanlardanım 4 aylık evli kaldıktan sonra öfkeyle boşananlardanız.evet yaşadıklarım kolay değildi.sevgi diye bir şey yoktu.ana belkide buradaki bir çok kadının yaşadıklarını yaşamamıştım.içki,kumar,aldatma,eviyle ilgilenmeme.sebep bunlar mı olmalıydı boşanma için bilemiyorum.ben sevgi görmemiştim ve ailesine olan bağlılığıydı.çabaladım boşanmamak için ama aileme bir şey diyemem dedi.en çok aklımdan ben böyle 20 yıl girdim sözü çıkmıyor.nasıl yani diyorum.20 yıl ben eşiemden sevgi,ilgi görmeden mi yaşayacağım.sadece evli olmak için mi boşanmayacağım.beni anlamadı.düşünün 3 aylık evlisin ve size sarılmıyor şımarıyorsun diye.tekrar severmiyim bilmiyorum ama evlendiğini duysam sanırım çook üzülürüm.benim onla hayal ettiğim mutluluğu başkasıyla yaşadığını bilmek sanırım kıskanır ve üzülürüm.evlilik haberini yakında duyarım

Canım, en güzeli durumunu kabullenmek ve ona buna öfkelenmeyi artık terk etmek.. Tmm sen cinsellik yaşamadım diyorsun ama 4 ay evli kalıp boşanmışsın, herkes aksini düşünür... Bakirelik olsa bile bunlar hiç mi öpüşüp koklaşmadı diye düşünülür. Bunu da herkes kaldıramaz, sende anladığım kadarıyla bekar birisini istiyorsun ama kendini böyle sınırlandırma..Kendi yaşıma uygun boşanmış biride olabilir diye düşün..Bekar geçinip her işi karıştıran kızlara dem vuruyorsun, ama onların durumu gizli kalıyor sadece Allah biliyor ve günü gelince kendilerine uygun sözde bir şey yaşamamış erkeklerle de evleniyorlar. Bence sen kalben huzurluysan gerisini boşver. Allah iyi birini çıkaracaktır karşına ve artık çevrendeki insanları ve söylediklerini de duymA!

Son düzenleme:

Biz de tüm gün mesajlasırdık sımdı telefonuma baktıgımda hıc aranmadıgımı görmek yalnızlıgımı
gözume sokuyor..Kolay degıl bosanmak ..Bosanan arkadaslarım da hıc mutlu degıller..İki taraflı
konusup bıtseydı belkı kolay kabul ederdım ama resmen kendı kendıne uyduruk bır mesajla gıdıp
de benım de fevrı hareketlerımle onun olayını herkese duyurmam tuz bıber oldu..Benım de en
kaldıramadıgım sey baskası ..Cunkı o kadın yalakalıklar yapacak,esım de memnun olacak off..
Ona kımse dokunmasın ıstıyorum ben en cok buna uzgunum(

tatlım sıkma canını Allah sığın dua et belki görünmez biyerden bişi verirde düzelir hersey inşaallah pofffffff patladım yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…