• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaniza, artik eşinizi istememenize ne sebep oldu?

Caykarasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2020
34
43
3
37
Merhaba hanımlar.
Aldatma ve şiddet yoksa sizi boşanmaya iten ne oldu? Sevginizin bitmesi mi, artik konuşacak bir şeylerin olmaması mi, eskisi gibi sizle ilgilenmemesi mi... Gibi çoğaltilacak hangi sebep size boşanmaya düşündürttü. Ve bu sebeplerden boşandığınız için pişman oldunuz mu?
Şimdiden teşekkür ederim herkese.

Merhaba hanımlar.
Aldatma ve şiddet yoksa sizi boşanmaya iten ne oldu? Sevginizin bitmesi mi, artik konuşacak bir şeylerin olmaması mi, eskisi gibi sizle ilgilenmemesi mi... Gibi çoğaltilacak hangi sebep size boşanmaya düşündürttü. Ve bu sebeplerden boşandığınız için pişman oldunuz mu?
Valla canim bosanmaya itmedi beni henuz ama bosanmayi dusunup duruyorum. Aldatma yok yani benim bildigim yok en azindan, siddet yok. Ama ailesi var ozellikle annesi. Sonra eskisi gibi ilgili olmayisi ve evliligimin basindan beri gelen cinsel sorunlar. Ama hala karar vermis degilim

Boşanmadım ama düşünüyorum . Aldatma yok, dayak yok, alkol kumar yok. İlgisiz sevgisiz saygısız tembel sorumsuz duygusuz bir adam olması sebep
Bunlar olmayinca millet daha ne istiyorsun diyo sacma bi sekilde. O zaman ben oyle olayim sorun yoksa o ceksin. Ne bileyim yaa buyuk sacmalik. Akilli insan mutlu olmak istiyorsa kadini mutlu edecekki bak kadin onu nasil mutlu ediyor. Bunlar kendi mutlulugu icinde faydali oldugunu anlamiyorlar

Merhaba hanımlar.
Sevgi yoksa evlilik ev arkadaşlığıdır.
Tabi ki boşanılabilir.

Sizdeki sebep hangisi?

Merhaba hanımlar.
Boşanmayı mı düşünüyorsunuz boşanma aşamasında mısınız

Tutkuyu kaybettim . Yoksa çok iyi arkadaştık. Zevklerimiz uyuyordu ve kendisi çok iyi bir insandı. Ama 30 yaşımda tutkusuz bir birliktelik kendimi ruhsuz gibi hissetmeme sebep oluyordu. Bir de ben çok aşıktım en başında aşk ne kadar kuvvetli ise yokluğu da o kadar vuruyor.

ben sana istatistiki bir bilgi vereyim canım. mahkemelerde açılan boşanma oranları nasıl biliyor musun?
aldatma ve darp yüksektir diye düşünüyorsun ama değil. en yüksek oranı üst aileler oluşturuyor. yani kv yada kendi anne babanın eşlerin ailesi ilişkisine burunlarını sokmaları.. ondan sonra aldatma sonrada psikolojik ve fiziksel şiddet geliyor. zaten buraya açılan konulara da bakarsan ağırlıkla kv kp yada kendi üst ailesinin karışması ve bunlara bağlı maddi sorunlar....zaten bunlara bağlı olarak eşlerin birbirine sevgisi ardından da saygısı azalıyor. ondan sonra da ortada aile diye birşey kalmıyor

Ben de kendimi mutsuz hissediyorum. Böyle devam ettirmeyi miyim yoksa geç olmadan yollarımızı ayırmalimiyiz bilemiyorum.

Hayirdir fizibilite gibi bir soru? Kim neden nasil verdiyse verdi bu karari, sizi neden ilgilendiriyor ki? Kimine sebep bile gerekmez gibi aldatilsa da ayrilmaz
İnsanlarin evlenmesi kolay diye düşünüyorum. Ama maalesef ayrılırken cesaretli olman gerekiyor. Kendimi eğer böyle bir şey olursa yalnız hissetmek istemiyorum sanırım.

Back
X