• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmasının tarihi konusunda yanlış bilgi veren erkek arkadas

3 aydır tanıdığınız insanla ne kadar çok şey paylaşmış olabilirsiniz?3 aydır tanıyorsunuz ailenizi tanımak istiyor falan filan..üstelik net ten tanıdığınız bu adamın başka yalanları yok mudur? Nedir bu acele anlamadım

Merhabalar. 1 ay once ara verdigimiz, ara verdikten 15 gun sonra bana geri dön diyip 3 gun icinde eski karısını ekleyip yeni bir kizla tatile cikan erkek arkadasim. Dun gece bir anda geldi. Ve ozur diliyor. Senn kiymetini bilememisim falan diyor. Ustelik ben tam toparlanacakken ve mutlu olmaya calisirken. Kızdım ofkelendim. Uste cikti. Sen pusuya yatmissin dedi beni takip etmissin dedi. Bende evet dedim ben yapsam ne hissedersin dedim. Hala uste cikmaya calisiyor. bir yandan da benimle devam etmek istiyor.ne yapmaliyim sizce
Hala ne mi yapmalıyım diyorsun?3 aydır tanıdığın adama böyle bağlanıyorsannnnnn

merhabalar, 3 ay önce internetten biriyle tanıştım. beraber vakit geçirdik ve uyumlu olduğumuzu anlayıp 1buçuk ay önce sevgili olduk. bana boşandığından bahsetmişti. ama tarih olarak geçen yıl demişti. ben de üzerinden baya geçmiş zaten demiştim. benim de 4 yıl önce başımdan boşanma geçti demiştim. sorun yok demiştim. sonra bir daha bahsettirmedim bu konudan. sonrasında biraz agresif tavırları oldu. bu agresif tavırları yüzünden evliliğinin bittiğine dair bir konuşma yapınca ben de sordum esas nedeni neydi diye. e devletten karar dosyasına falan bakmak istedim. şiddet var mı vs. diye yokmuş ama dava tarihinin mart 2019 olduğunu ve halen kesinleştirmediklerini yani nüfus hanesinde evli yazdığını gördüm. başımdan aşağı kaynar sular indi. çok sinirlendim. açıklamasını da ayrıca mahkemeye gidip kesinleşmesi gerektiğini nüfustan düzeltilmesi gerektiğini bilmiyordum olarak yaptı. onu geçtim tarihi çok yakın bir tarih bana söylemedi. ertesi gün mahkemeye eski eşi ile birlikte gidip kararı kesinleştirdiler bana da ekran görüntüsünü attı. ama ben bu tarih konusunda bana doğruyu söylememesini kaldıramadım. üstelik eski eşiyle hala görüşmeleri canımı sıkıyor. bunları dile getirdim. üste çıktı ben güvenini kazanmak için hemen gittim düzelttim de vs. hatamı mı arıyorsun vs. diyerek üste çıktı gün boyunca aramadı. yani bu duruma daha da bozuluyorum. çünkü bir kere daha tartışmamız olmuştu kendisi haksızdı özür de dilemişti ama hep üste çıkma çabası var. yani 3 aydır tanıdığım biri ama çok şey paylaştık. uzak şehirlerdeyiz esasen ama benim onun yanına gelmemi istiyor ailemle tanışmak istiyor. bişeylerin adı konulsun istiyor ama içime sinmeyen bikaç şey var. sizce devam etmeli miyim? bu tarih meselesi sizce önemli mi? bu durumu nasıl aşabilirim?
Çok acele edıyor.

merhabalar, 3 ay önce internetten biriyle tanıştım. beraber vakit geçirdik ve uyumlu olduğumuzu anlayıp 1buçuk ay önce sevgili olduk. bana boşandığından bahsetmişti. ama tarih olarak geçen yıl demişti. ben de üzerinden baya geçmiş zaten demiştim. benim de 4 yıl önce başımdan boşanma geçti demiştim. sorun yok demiştim. sonra bir daha bahsettirmedim bu konudan. sonrasında biraz agresif tavırları oldu. bu agresif tavırları yüzünden evliliğinin bittiğine dair bir konuşma yapınca ben de sordum esas nedeni neydi diye. e devletten karar dosyasına falan bakmak istedim. şiddet var mı vs. diye yokmuş ama dava tarihinin mart 2019 olduğunu ve halen kesinleştirmediklerini yani nüfus hanesinde evli yazdığını gördüm. başımdan aşağı kaynar sular indi. çok sinirlendim. açıklamasını da ayrıca mahkemeye gidip kesinleşmesi gerektiğini nüfustan düzeltilmesi gerektiğini bilmiyordum olarak yaptı. onu geçtim tarihi çok yakın bir tarih bana söylemedi. ertesi gün mahkemeye eski eşi ile birlikte gidip kararı kesinleştirdiler bana da ekran görüntüsünü attı. ama ben bu tarih konusunda bana doğruyu söylememesini kaldıramadım. üstelik eski eşiyle hala görüşmeleri canımı sıkıyor. bunları dile getirdim. üste çıktı ben güvenini kazanmak için hemen gittim düzelttim de vs. hatamı mı arıyorsun vs. diyerek üste çıktı gün boyunca aramadı. yani bu duruma daha da bozuluyorum. çünkü bir kere daha tartışmamız olmuştu kendisi haksızdı özür de dilemişti ama hep üste çıkma çabası var. yani 3 aydır tanıdığım biri ama çok şey paylaştık. uzak şehirlerdeyiz esasen ama benim onun yanına gelmemi istiyor ailemle tanışmak istiyor. bişeylerin adı konulsun istiyor ama içime sinmeyen bikaç şey var. sizce devam etmeli miyim? bu tarih meselesi sizce önemli mi? bu durumu nasıl aşabilirim?
Önerim şu : ilişkiyi kesin benzerini yaşadım boşanma aşamasındayım.internetten tanışmıştık,çocuğu olduğunu söyledi,bunu söyleyen her şeyi doğru söyler diye düşündüm.3.5 yıl evli kalmıştık 5 yıldır yalnızım demişti,6.5 yıl evli kalmış meğer bosanali da 3 yıl olmuş aslında.Ramazan geliyo bayram geliyo deyip bir an önce nişan nikah islerini aradan çıkarmak istedi,öyle de yaptik neyazikki,şimdi sorsan ben aceleye getirmişim öyle diyor.Niye ayrıldığı sorusuna anlaşamadık dedi,ayrıntı isteyen bir soru sorunca tartışma başladı.Bir dünya borcu varmış bir de..ocakta bitecek demişti (6 ay sonra),meğer iki yıl sonraki Ocak 🤫 yıl sormadın ki napim deyip üste çıktı bir de..Ha bir de iki kez boşanmış meğer,bunu da bana ben ona alıştıktan sonra itiraf etti,nüfus kaydında çıkacak diye..yaptığı işi de yalan söylemişti başta
Bu ve buna benzer şeyler yaşayabilirsiniz dikkatli olun ilk izlenim neyse sonu da öyle oluyor.

Tesekkurler arkadaslar. Bilgi veren, destek olan tum arkadaslara tesekkurler.
Son durum; iliskimizin 1,5 ayinda bana yalam soyleyen agresif davranan erkek arkadasimla ilişkimiz ne yazk ki 1 yil sürdü. Surec icinde agresifligini, yalan soylemelerini devam ettirdi. Beni cok yipratti. Beni de sinirli bir hale getirdi. Her tartismamiz sonrasında bitsin gitsin moduna girerek benim guvenimi sarstı. Ne yazik ki 2 kere evlenme teklifi etti ben yuzugu almadim ama ayni sehirde bir araya gelmek icin tayin nakil vs. Ugraslarina girdim. Hatta 7 yillik memur olmaMa ragmen tekrar kpss ye girip onun bulundugu sehire atanmak icin ugrasacagimi soyledim. Bir araya geldikten sonra nişan surecine girmek istedigimi soyledim. Bu sürecte Ailemi tanistirdim.
Degmezmis. Sinava 1 bucuk ay kala agresi tavirleri devam ettigi icin ortak kararla biraz ara verelim dedik. Aradan bikac gun sonra bana dön dedi. Bwn iyice düşün dedim. 2 gun gecti. Bu arada eski karisini eklemis yeni kizlarla tanışmış instagram takipcisi 90 dayken 150 lere cikmis. Her yerden engelledim. Aradi kendisi vana suc atti. Sana yalvardim don diye egonu mu tatmin ettin. Yaninda biri mi var engelliyorsun dedi. Ben de bagirdim cagirdim. Kapattik. O zamandan beri ses seda yok. Hemen birini bulup tatile gitmis. Fake hesaptan takip ediyorum.
Dediginiz gibi degmezmis. Ama yine de üzülüyorum. 1 yilim gitti yine. Oysaki buraya yazmisim ve ayril diyenler olmustu keske dinleseydim. Şimdi bi suru hayal kirikliklari ile ugrasmak zorundayim. Nasil unutabilirim. Tekrar yardimci olur musunuz?
gecte olsa hatadan donulmus
tabıkı yardımcı olalım ama dınleyeceksenız :) zira en basta arkadaslar uyarmıslar sızı ...
kendı tecrubenızı kazandınız ozellıkle unutmak ıcın cabalamaya gerek yok ınsanların hayatına bırı gırer cıkar onemlı olan hataysa ondan kurtulmaktır kurtuldunuz bıttı bunu sey gıbı dusunun hastaydınız hastalıktan kurtuldunuz gerıye donup hastalıgımı nasıl unutabılırım dıye dusunmuyoruz degıl mı ? oyle yapın onunune bakın :) yaslar genc kıymetını bılın hayatın kendınızın farkına varın

Ah bu sosyal medya!
Masallah herkes herkesi buluyor ekliyor konusuyor sevgili oluyor. Ne kadar kolaylasti sevgili bulmak.
SUCLUSUNUZ. O adi kadar en az siz de suclusunuz.

son durum: bu pazartesi günü konuştuk. ben seni deneyeceğim göreceğim dedim kendisine sana hemen güvenemem dedim. belli ki sen de benim bazı tavırlarımdan şikayetçisin fakat bende senin bazı tavırlarından şikayetçiyim dedim ben senin kontrolsüzlüğüne fevri tavırlarına katlanıyorsam sen de benim tavırlarıma katlanmalısın dedim. tamam katlanırım dedi. ayrıca bu ben 1 saat kendisine dönüş yapmasam sanki hayatımda başka biri varmış gibi kafasında kuruyordu. komplexli gibi davranıyordu. ben sana şimdiye kadar ego yapmadım, üstünlük taslamadım dedim. 1 yıldır senden başka kimse de olmadı dedim. bu kuruntu ve komplexli tavırları bırakmanı istiyorum dedim. şartlarımı belirledim dedim. ama eğer 1-2 ay sonra bunları unutup aynı şekilde devam edersen ben orda olmam dedim. tamam dedi. üstünden 24 saat bile geçmeden sözlerinden çark etti.
sen kaçıyorsun gördüğüm kadarıyla dedim. yine fevri çıktı. ben de ben sana iyimser davrandım 1-2 ay dedim ama sen birkaç saat bile dayanamadın dedim. ben sözümden çark etmicem dedim. ben olamam dedim. sözlerini tutacağın vakit gel dedim.
ardından; msj atmış; birkaç ay öncesinde ailecek bize gelmişlerdi arabası iki kişilikti, ben annesi babası kendisi sığabildiniz mi diye sormuştum. gayet normal bir tavırda yani, onunla ilgili msj atmış hakir görür gibi sormuştun, annem o sırada kötü hissetmişti diye msj atmış hiç alakasız yani ben şimdiye kadar hiç hakir görür gibi davranmadığım halde. o arabayla bir sürü yere gitmiş olduğum halde ben hakir mi görücem. ama cvp vermedim. sonra uzun bir msj atmış sen bana kin nefret duyuyorsun ben bana kin nefret duyan birine aşkımdan ölsem de gelmem artık demiş. ama engelliydi msjını görmemiş gibi yaptım. ertesi gün msj attım. msjını görmedim dedim. ben sevgi ve ilgini görmek istedim. sana karşı kin nefret hakir görme duygularım yok. ilk gün ne hissediyorsam aynısını hissediyorum sadece çok üzüldüm, yıprandım. ama görülüyor ki bir çözüme de ulaşamıyoruz. zaman değerli ben böyle şeylerle vakit harcamak istemiyorum, iletişim kurmak istemiyorum. yolun açık olsun dedim.
o da cvp atmış ama okumadım. tamam demiş sonuç olarak.

son durum: bu pazartesi günü konuştuk. ben seni deneyeceğim göreceğim dedim kendisine sana hemen güvenemem dedim. belli ki sen de benim bazı tavırlarımdan şikayetçisin fakat bende senin bazı tavırlarından şikayetçiyim dedim ben senin kontrolsüzlüğüne fevri tavırlarına katlanıyorsam sen de benim tavırlarıma katlanmalısın dedim. tamam katlanırım dedi. ayrıca bu ben 1 saat kendisine dönüş yapmasam sanki hayatımda başka biri varmış gibi kafasında kuruyordu. komplexli gibi davranıyordu. ben sana şimdiye kadar ego yapmadım, üstünlük taslamadım dedim. 1 yıldır senden başka kimse de olmadı dedim. bu kuruntu ve komplexli tavırları bırakmanı istiyorum dedim. şartlarımı belirledim dedim. ama eğer 1-2 ay sonra bunları unutup aynı şekilde devam edersen ben orda olmam dedim. tamam dedi. üstünden 24 saat bile geçmeden sözlerinden çark etti.
sen kaçıyorsun gördüğüm kadarıyla dedim. yine fevri çıktı. ben de ben sana iyimser davrandım 1-2 ay dedim ama sen birkaç saat bile dayanamadın dedim. ben sözümden çark etmicem dedim. ben olamam dedim. sözlerini tutacağın vakit gel dedim.
ardından; msj atmış; birkaç ay öncesinde ailecek bize gelmişlerdi arabası iki kişilikti, ben annesi babası kendisi sığabildiniz mi diye sormuştum. gayet normal bir tavırda yani, onunla ilgili msj atmış hakir görür gibi sormuştun, annem o sırada kötü hissetmişti diye msj atmış hiç alakasız yani ben şimdiye kadar hiç hakir görür gibi davranmadığım halde. o arabayla bir sürü yere gitmiş olduğum halde ben hakir mi görücem. ama cvp vermedim. sonra uzun bir msj atmış sen bana kin nefret duyuyorsun ben bana kin nefret duyan birine aşkımdan ölsem de gelmem artık demiş. ama engelliydi msjını görmemiş gibi yaptım. ertesi gün msj attım. msjını görmedim dedim. ben sevgi ve ilgini görmek istedim. sana karşı kin nefret hakir görme duygularım yok. ilk gün ne hissediyorsam aynısını hissediyorum sadece çok üzüldüm, yıprandım. ama görülüyor ki bir çözüme de ulaşamıyoruz. zaman değerli ben böyle şeylerle vakit harcamak istemiyorum, iletişim kurmak istemiyorum. yolun açık olsun dedim.
o da cvp atmış ama okumadım. tamam demiş sonuç olarak.

🤐

Çok ergen daha. Boşverin ömür törpüsü olurdu ancak.

boşanmış ama kesinleşmesi için mahkemeye tekrar başvurmaları gerekiyor ki nüfustan düşsün. kesinleşmeyi ben dedikten sonra yaptı. ama boşanma tarihi tarihi konusunda bana yanlış bilgi verdi. ben şu anda bunu sindiremiyorum.
Tatlım çocuğu mu var eski eşiyle diye görüşüyor

Adam agresif, yalancı, her konuda ne olursa olsun üste çıkıyor, ordan burdan başka kızları ekliyor tatile gidiyor, paranoyak ve kompleksli. Afedersin ama bu adamı yoğurda doğrasan cacık bile olmaz, nasıl bir basiret bağlanması içindeysen sen kendine kocan yapmaya çalışıyorsun. iyiliğin için silkelen ve kendine gel.

Edit: son mesajı yeni gördüm, geç olsun da güç olmasın, kararından dönme

Agresif tavırlarını gördüyseniz, adam dediğin dedik çaldığım düdük diyen biriyse neden hala hayatı zindan etme peşindesiniz ki?
Adam bir özür bile dileyemiyor.Madem dileyemiyor o zaman özür dileyecek işler yapmaması lazım.Bu ayrı bir konu.
Bir özür bile dilemekten aciz adam romantik olsa ne olur kanatlı melek olsa ne olur?
Sizin kalbinizin kırılıp kırılmadığını önemsemeyen adamdan hayır mı gelir?

Back
X