- 12 Temmuz 2018
- 886
- 1.203
- 43
- 37
Yalanın sebebi biter bitmez sana yönelmek gibi gözükmemek bence bir yalanla değil genel durumla yargılayın ona göre karar verinmerhabalar, 3 ay önce internetten biriyle tanıştım. beraber vakit geçirdik ve uyumlu olduğumuzu anlayıp 1buçuk ay önce sevgili olduk. bana boşandığından bahsetmişti. ama tarih olarak geçen yıl demişti. ben de üzerinden baya geçmiş zaten demiştim. benim de 4 yıl önce başımdan boşanma geçti demiştim. sorun yok demiştim. sonra bir daha bahsettirmedim bu konudan. sonrasında biraz agresif tavırları oldu. bu agresif tavırları yüzünden evliliğinin bittiğine dair bir konuşma yapınca ben de sordum esas nedeni neydi diye. e devletten karar dosyasına falan bakmak istedim. şiddet var mı vs. diye yokmuş ama dava tarihinin mart 2019 olduğunu ve halen kesinleştirmediklerini yani nüfus hanesinde evli yazdığını gördüm. başımdan aşağı kaynar sular indi. çok sinirlendim. açıklamasını da ayrıca mahkemeye gidip kesinleşmesi gerektiğini nüfustan düzeltilmesi gerektiğini bilmiyordum olarak yaptı. onu geçtim tarihi çok yakın bir tarih bana söylemedi. ertesi gün mahkemeye eski eşi ile birlikte gidip kararı kesinleştirdiler bana da ekran görüntüsünü attı. ama ben bu tarih konusunda bana doğruyu söylememesini kaldıramadım. üstelik eski eşiyle hala görüşmeleri canımı sıkıyor. bunları dile getirdim. üste çıktı ben güvenini kazanmak için hemen gittim düzelttim de vs. hatamı mı arıyorsun vs. diyerek üste çıktı gün boyunca aramadı. yani bu duruma daha da bozuluyorum. çünkü bir kere daha tartışmamız olmuştu kendisi haksızdı özür de dilemişti ama hep üste çıkma çabası var. yani 3 aydır tanıdığım biri ama çok şey paylaştık. uzak şehirlerdeyiz esasen ama benim onun yanına gelmemi istiyor ailemle tanışmak istiyor. bişeylerin adı konulsun istiyor ama içime sinmeyen bikaç şey var. sizce devam etmeli miyim? bu tarih meselesi sizce önemli mi? bu durumu nasıl aşabilirim?