• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmasının tarihi konusunda yanlış bilgi veren erkek arkadas

merhabalar, 3 ay önce internetten biriyle tanıştım. beraber vakit geçirdik ve uyumlu olduğumuzu anlayıp 1buçuk ay önce sevgili olduk. bana boşandığından bahsetmişti. ama tarih olarak geçen yıl demişti. ben de üzerinden baya geçmiş zaten demiştim. benim de 4 yıl önce başımdan boşanma geçti demiştim. sorun yok demiştim. sonra bir daha bahsettirmedim bu konudan. sonrasında biraz agresif tavırları oldu. bu agresif tavırları yüzünden evliliğinin bittiğine dair bir konuşma yapınca ben de sordum esas nedeni neydi diye. e devletten karar dosyasına falan bakmak istedim. şiddet var mı vs. diye yokmuş ama dava tarihinin mart 2019 olduğunu ve halen kesinleştirmediklerini yani nüfus hanesinde evli yazdığını gördüm. başımdan aşağı kaynar sular indi. çok sinirlendim. açıklamasını da ayrıca mahkemeye gidip kesinleşmesi gerektiğini nüfustan düzeltilmesi gerektiğini bilmiyordum olarak yaptı. onu geçtim tarihi çok yakın bir tarih bana söylemedi. ertesi gün mahkemeye eski eşi ile birlikte gidip kararı kesinleştirdiler bana da ekran görüntüsünü attı. ama ben bu tarih konusunda bana doğruyu söylememesini kaldıramadım. üstelik eski eşiyle hala görüşmeleri canımı sıkıyor. bunları dile getirdim. üste çıktı ben güvenini kazanmak için hemen gittim düzelttim de vs. hatamı mı arıyorsun vs. diyerek üste çıktı gün boyunca aramadı. yani bu duruma daha da bozuluyorum. çünkü bir kere daha tartışmamız olmuştu kendisi haksızdı özür de dilemişti ama hep üste çıkma çabası var. yani 3 aydır tanıdığım biri ama çok şey paylaştık. uzak şehirlerdeyiz esasen ama benim onun yanına gelmemi istiyor ailemle tanışmak istiyor. bişeylerin adı konulsun istiyor ama içime sinmeyen bikaç şey var. sizce devam etmeli miyim? bu tarih meselesi sizce önemli mi? bu durumu nasıl aşabilirim?
Yalanın sebebi biter bitmez sana yönelmek gibi gözükmemek bence bir yalanla değil genel durumla yargılayın ona göre karar verin

Hızlı davrananlar genelde bir şeyler saklıyor.Įyi gözlemleyin zamanla meydana çıkar

Adam yeni boşanmış olmasa bile 3 ay zaten evlilik kararı için çok kısa bir süre. Ayrıca evet hiç güvenilir değil. Ne olursa olsun doğru söylemeliydi. Bence siz hakkında yeni boşanmış olduğu için aceleci diye bir yargıya kapılmamanız için yalan söylemiş.yani bir nevi sizi yalanla kazanmaya çalışmış. İyi düşünün acele karar vermeyin.

boşandım ancak evlenmeden boşandığım için evlilik nasıl bir şey bilmiyorum ne yazık ki :KK43: önceki konuma bakarsanız görürsünüz önceki nişanlımla tayini olsun diye önceden nikah yapmıştık aynı evde oturmadan düğünden 1 ay önce boşandık. evet o nişanlılık sürecinde de sıkıntılar yaşamıştım. ama evlilik nasıl olur tam bilmiyorum. bi de hangi huylardan bahsediyorsunuz? tarihi yanlış belirtmesi mi? yoksa üste çıkmaya çalışması mı?
Eski konunuza bakmamışım kusura bakmayın.
Hem yalan söylemesi hem de sizi sindirmeye çalışması:
Bende yeniden evleniyorum ama inanın her şeyini didik didik ediyorum.
Üstelik nişanlım hiç evlenmemiş bir adam.
Ona da hep söylüyorum , içimde her zaman bir acaba var. Bu elimde değil.

güncelleme: dün gün boyunca aramadı demiştim. gece 6 saatlik yolculuk yaparak gelmiş. beni aradı konuştuk özür diledi. ben de eski zezeyi göremeyeceksin dedim ancak senin davranışlarını ölçüp tartmam lazım dedim. mesafeli ve soğuk davrandım. ama bilemiyorum. sizce ne yapmalıyım?

Adam İnternette avının peşinde sessızce ilerleyen çakal gibi.
Sizde konuda elli kere 'canımı sıkıyor' yazmıssınız
Canınızı sıkıyorsa ayrılın zaten kendisi cakal.
Yogurdu ufleyerek yemeniz gerekirken bunu dert etmenizde normal degıl

güncelleme: dün gün boyunca aramadı demiştim. gece 6 saatlik yolculuk yaparak gelmiş. beni aradı konuştuk özür diledi. ben de eski zezeyi göremeyeceksin dedim ancak senin davranışlarını ölçüp tartmam lazım dedim. mesafeli ve soğuk davrandım. ama bilemiyorum. sizce ne yapmalıyım?
Ayrılmalısın

Siz bile bile lades yapıyorsunuz. Adamın evliliği zaten agresif tavırları yüzünden sonlanmış. 1.5 aylık ilişki sürecinde de değişmediğinin sinyallerini size vermiş. Böyle adamla evlilik yürümez. Size şiddet olmadan agresiflik kabul edilebilir gelmiş sanırım neden diye sorasım geldi. Gerçekten bu adamla uğraşacak enerjiniz var mı? Daha fazla ileriye gitmeden ayrılın bence.

uzun bir zaman sonra ilk defa böyle şeyler hissettim. o yüzden bir anda kopmak konusunda çok zorlanıyorum. uğraşma enerjim yok tabi ki ama karşı taraftan da olumlu hamleler gördüğümde ister istemez kopamıyorum. belki de çoğunuz haklısınız ama yine de temkinli yaklaşıyorum
Siz bile bile lades yapıyorsunuz. Adamın evliliği zaten agresif tavırları yüzünden sonlanmış. 1.5 aylık ilişki sürecinde de değişmediğinin sinyallerini size vermiş. Böyle adamla evlilik yürümez. Size şiddet olmadan agresiflik kabul edilebilir gelmiş sanırım neden diye sorasım geldi. Gerçekten bu adamla uğraşacak enerjiniz var mı? Daha fazla ileriye gitmeden ayrılın bence.

merhabalar, 3 ay önce internetten biriyle tanıştım. beraber vakit geçirdik ve uyumlu olduğumuzu anlayıp 1buçuk ay önce sevgili olduk. bana boşandığından bahsetmişti. ama tarih olarak geçen yıl demişti. ben de üzerinden baya geçmiş zaten demiştim. benim de 4 yıl önce başımdan boşanma geçti demiştim. sorun yok demiştim. sonra bir daha bahsettirmedim bu konudan. sonrasında biraz agresif tavırları oldu. bu agresif tavırları yüzünden evliliğinin bittiğine dair bir konuşma yapınca ben de sordum esas nedeni neydi diye. e devletten karar dosyasına falan bakmak istedim. şiddet var mı vs. diye yokmuş ama dava tarihinin mart 2019 olduğunu ve halen kesinleştirmediklerini yani nüfus hanesinde evli yazdığını gördüm. başımdan aşağı kaynar sular indi. çok sinirlendim. açıklamasını da ayrıca mahkemeye gidip kesinleşmesi gerektiğini nüfustan düzeltilmesi gerektiğini bilmiyordum olarak yaptı. onu geçtim tarihi çok yakın bir tarih bana söylemedi. ertesi gün mahkemeye eski eşi ile birlikte gidip kararı kesinleştirdiler bana da ekran görüntüsünü attı. ama ben bu tarih konusunda bana doğruyu söylememesini kaldıramadım. üstelik eski eşiyle hala görüşmeleri canımı sıkıyor. bunları dile getirdim. üste çıktı ben güvenini kazanmak için hemen gittim düzelttim de vs. hatamı mı arıyorsun vs. diyerek üste çıktı gün boyunca aramadı. yani bu duruma daha da bozuluyorum. çünkü bir kere daha tartışmamız olmuştu kendisi haksızdı özür de dilemişti ama hep üste çıkma çabası var. yani 3 aydır tanıdığım biri ama çok şey paylaştık. uzak şehirlerdeyiz esasen ama benim onun yanına gelmemi istiyor ailemle tanışmak istiyor. bişeylerin adı konulsun istiyor ama içime sinmeyen bikaç şey var. sizce devam etmeli miyim? bu tarih meselesi sizce önemli mi? bu durumu nasıl aşabilirim?

Davanın başlangıç tarihi mi mart 2019 yoksa son karar tarihimi anlam veremedim. Geçen seneden boşanma başlamış, bu sene boşanma gerçekleşmiş olabilir ondan geçen seneden diye ağzında kalmış olabilir çünkü gecen seneden beri boşanmaya calısıyor diye. Mart 2019 da dava açıldıysa, anlaşmalı boşanmışlardır bu tarihe kadar başka seçenek yok yani. Eger böyleyse geçen sene demiş olması yalana girer açıkca. Ayrıca birkaç ay önce boşanmış biri hemen benimle ciddi bir adım atmak istiyorsa, başkalarına birşeyi kanıtlamak istiyor, eski eşinden intikam almak için beni kullanıyor acele ediyor diye düşünürdüm ben. Boşanmış birinin 3 kat daha zor düşünüyor olması lazım yeni bir evliliği..

Tesekkurler arkadaslar. Bilgi veren, destek olan tum arkadaslara tesekkurler.
Son durum; iliskimizin 1,5 ayinda bana yalam soyleyen agresif davranan erkek arkadasimla ilişkimiz ne yazk ki 1 yil sürdü. Surec icinde agresifligini, yalan soylemelerini devam ettirdi. Beni cok yipratti. Beni de sinirli bir hale getirdi. Her tartismamiz sonrasında bitsin gitsin moduna girerek benim guvenimi sarstı. Ne yazik ki 2 kere evlenme teklifi etti ben yuzugu almadim ama ayni sehirde bir araya gelmek icin tayin nakil vs. Ugraslarina girdim. Hatta 7 yillik memur olmaMa ragmen tekrar kpss ye girip onun bulundugu sehire atanmak icin ugrasacagimi soyledim. Bir araya geldikten sonra nişan surecine girmek istedigimi soyledim. Bu sürecte Ailemi tanistirdim.
Degmezmis. Sinava 1 bucuk ay kala agresi tavirleri devam ettigi icin ortak kararla biraz ara verelim dedik. Aradan bikac gun sonra bana dön dedi. Bwn iyice düşün dedim. 2 gun gecti. Bu arada eski karisini eklemis yeni kizlarla tanışmış instagram takipcisi 90 dayken 150 lere cikmis. Her yerden engelledim. Aradi kendisi vana suc atti. Sana yalvardim don diye egonu mu tatmin ettin. Yaninda biri mi var engelliyorsun dedi. Ben de bagirdim cagirdim. Kapattik. O zamandan beri ses seda yok. Hemen birini bulup tatile gitmis. Fake hesaptan takip ediyorum.
Dediginiz gibi degmezmis. Ama yine de üzülüyorum. 1 yilim gitti yine. Oysaki buraya yazmisim ve ayril diyenler olmustu keske dinleseydim. Şimdi bi suru hayal kirikliklari ile ugrasmak zorundayim. Nasil unutabilirim. Tekrar yardimci olur musunuz?

Son durum; iliskimizin 1,5 ayinda bana yalam soyleyen agresif davranan erkek arkadasimla ilişkimiz ne yazk ki 1 yil sürdü. Surec icinde agresifligini, yalan soylemelerini devam ettirdi. Beni cok yipratti. Beni de sinirli bir hale getirdi. Her tartismamiz sonrasında bitsin gitsin moduna girerek benim guvenimi sarstı. Ne yazik ki 2 kere evlenme teklifi etti ben yuzugu almadim ama ayni sehirde bir araya gelmek icin tayin nakil vs. Ugraslarina girdim. Hatta 7 yillik memur olmaMa ragmen tekrar kpss ye girip onun bulundugu sehire atanmak icin ugrasacagimi soyledim. Bir araya geldikten sonra nişan surecine girmek istedigimi soyledim. Bu sürecte Ailemi tanistirdim.
Degmezmis. Sinava 1 bucuk ay kala agresi tavirleri devam ettigi icin ortak kararla biraz ara verelim dedik. Aradan bikac gun sonra bana dön dedi. Bwn iyice düşün dedim. 2 gun gecti. Bu arada eski karisini eklemis yeni kizlarla tanışmış instagram takipcisi 90 dayken 150 lere cikmis. Her yerden engelledim. Aradi kendisi vana suc atti. Sana yalvardim don diye egonu mu tatmin ettin. Yaninda biri mi var engelliyorsun dedi. Ben de bagirdim cagirdim. Kapattik. O zamandan beri ses seda yok. Hemen birini bulup tatile gitmis. Fake hesaptan takip ediyorum.
Dediginiz gibi degmezmis. Ama yine de üzülüyorum. 1 yilim gitti yine. Oysaki buraya yazmisim ve ayril diyenler olmustu keske dinleseydim. Şimdi bi suru hayal kirikliklari ile ugrasmak zorundayim. Nasil unutabilirim. Tekrar yardimci olur musunuz?
Yaşadığımız her şey tecrübe bizim için. Bu bir yıl da sizin için tecrübe oldu. En başından beri belliymiş sorunlu biri olduğu. Artık bundan sonra hayatınıza birini alırken olumlu ve olumsuz özelliklerini tartar, iyice düşünür ona göre alırsınız. İlk olarak onu stalklamayı bırakmalısınız. Bu size çok zarar verir. Bırakın ne yapıyorsa yapsın. Siz de kendi hayatınıza bakın. Kafanızı dağıtacak şeylere yoğunlaşın. Hayat çok kısa, böyle karaktersizlerin arkasından göz yaşı dökmeye değmez

Bence Boşanması kesinleşmeden kimse ile birlikte olmamak gerek.Eski eşinin yerine kendinizi koyun,bu durumda üzülmezmiydiniz

Adam agresif
Seni kaçırmamak için yalan söylüyor
Eski eşle görüşüyor
Alel acele ailenle tanışmak istiyor
İnternetten tanışıldı
Boşanmış bir erkek

Tüm bunları bir araya getirince sağlıklı bir adam gelmiyor gözüme. Yukarıdaki maddeler tek başına bir anlam ifade etmez ama topladığında karşında sağlıksız bir adam olduğunu ve güven konusunda ve geçim konusunda sıkıntı yaşatacağını söylemem malumun ilamı olur. Aceleniz ne ki.. Canı yanan sen olursun,ona birşey olmaz.

Adam geçen sene bosandim dedi, ee dogru. 2019 mart, geçen sene degilmi? Biz 2020'da degilmiyiz?

Asil sorun bence hiç tanimadigin birine sevgilim demen. Adami hiç canli kanli görmedin, farkli sehirlerdesiniz ve adam ailen ile tanismak istiyor bile. Üstüne agresif tavirlari var.

Yerinde olsam böyle sanal, güvenemedigin iliskilere baslamazdim.

Böyle bir insanı unutmak çok kolay olmalı... Değer bir insan olsa uzulmekte haklısınız ama elle tutulur bir insan değil...Tecrübeniz size kâr kalsın... lütfen elinizden geldiği kadar düşünmemeye gayret edin. Zaman her şeyi tedavi eder. Çok şükür evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsünüz.

Back
X