• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmasının tarihi konusunda yanlış bilgi veren erkek arkadas

Bende cok sonra yaptım kesınlesmeyı bılmıyordum ve de eskı esımde oyle. Net hatırlamamakla beraber dususu yaptıgımda bende yenı esımle sevgılıydım
Sızde sıkıntı adamcagızın hıc bos kalacak zamanının olmaması
yani evet o da var ancak bana başta tarihi tam olarak söylememesi benim şu anda sindiremediğim durum. sizce bunu aşabilir miyiz? ne yapmamız gerek? kendi örneğinizden yola çıkarak bana yardımcı olur musunuz?

Diğer sorularımın cevabı yok mu?
evet boşandı. dosyasının fotoğrafını attı, e devletten nüfus kaydını gösterdi. 3 ayda 5 kez görüştük bunların hepsi de 1 er haftaydı. oturduğu yer zaten ailemin bulunduğu yer olduğu için bana da cazip geldi. ben de o süreçte iyi anlaşınca kafalarımız da uyuşunca düşüncesi ve teklifi hoşuma gitti.

yani evet o da var ancak bana başta tarihi tam olarak söylememesi benim şu anda sindiremediğim durum. sizce bunu aşabilir miyiz? ne yapmamız gerek? kendi örneğinizden yola çıkarak bana yardımcı olur musunuz?
Benımde suanda kafamı karıstırdın mesela ben cok cok sonra yaptım bunu ay olarak hatırlamasamda rahat 8 ayı vardı. Benım bosanma tarıhım kesınlesme tarıhımı kı? Yanı ben yenısı ıcın eskısını bırakmadım kı, oncesınden de bıtmıstı.
Bızım ornekte sızın gıbı bır detay yok. Ben oyle bır tarıh veya ay vermedım gecen sene bosandım dedım. Yaz aylarında de demıs olabılırım.
8 senedır evlıyız uzerınede tanısma surecı var , cok zaman gectı.
Sızdekı sorun yalan soylemesının yanında cok acelecı davranması. Dur destur daha yenı bıtmıs yanı. Bırde aklıma su geldı bır formalıteden fılan bosanmıs olamazlar degıl mı?

evet boşandı. dosyasının fotoğrafını attı, e devletten nüfus kaydını gösterdi. 3 ayda 5 kez görüştük bunların hepsi de 1 er haftaydı. oturduğu yer zaten ailemin bulunduğu yer olduğu için bana da cazip geldi. ben de o süreçte iyi anlaşınca kafalarımız da uyuşunca düşüncesi ve teklifi hoşuma gitti.
Sen yine de temkinli davran ve ağırdan almaya bak derim.

merhabalar, 3 ay önce internetten biriyle tanıştım. beraber vakit geçirdik ve uyumlu olduğumuzu anlayıp 1buçuk ay önce sevgili olduk. bana boşandığından bahsetmişti. ama tarih olarak geçen yıl demişti. ben de üzerinden baya geçmiş zaten demiştim. benim de 4 yıl önce başımdan boşanma geçti demiştim. sorun yok demiştim. sonra bir daha bahsettirmedim bu konudan. sonrasında biraz agresif tavırları oldu. bu agresif tavırları yüzünden evliliğinin bittiğine dair bir konuşma yapınca ben de sordum esas nedeni neydi diye. e devletten karar dosyasına falan bakmak istedim. şiddet var mı vs. diye yokmuş ama dava tarihinin mart 2019 olduğunu ve halen kesinleştirmediklerini yani nüfus hanesinde evli yazdığını gördüm. başımdan aşağı kaynar sular indi. çok sinirlendim. açıklamasını da ayrıca mahkemeye gidip kesinleşmesi gerektiğini nüfustan düzeltilmesi gerektiğini bilmiyordum olarak yaptı. onu geçtim tarihi çok yakın bir tarih bana söylemedi. ertesi gün mahkemeye eski eşi ile birlikte gidip kararı kesinleştirdiler bana da ekran görüntüsünü attı. ama ben bu tarih konusunda bana doğruyu söylememesini kaldıramadım. üstelik eski eşiyle hala görüşmeleri canımı sıkıyor. bunları dile getirdim. üste çıktı ben güvenini kazanmak için hemen gittim düzelttim de vs. hatamı mı arıyorsun vs. diyerek üste çıktı gün boyunca aramadı. yani bu duruma daha da bozuluyorum. çünkü bir kere daha tartışmamız olmuştu kendisi haksızdı özür de dilemişti ama hep üste çıkma çabası var. yani 3 aydır tanıdığım biri ama çok şey paylaştık. uzak şehirlerdeyiz esasen ama benim onun yanına gelmemi istiyor ailemle tanışmak istiyor. bişeylerin adı konulsun istiyor ama içime sinmeyen bikaç şey var. sizce devam etmeli miyim? bu tarih meselesi sizce önemli mi? bu durumu nasıl aşabilirim?

Başka yalanını da yakaladınız mı? Genel olarak güveniyor musunuz?

peki öneriniz nedir. ben yalan söylediği için bu durumu sindiremiyorum dedim. üzüntümü dile getirdim. üste çıkmaya çalıştı

peki öneriniz nedir. ben yalan söylediği için bu durumu sindiremiyorum dedim. üzüntümü dile getirdim. üste çıkmaya çalıştı. "aramızda gizli saklı olmasın istedim. söyledim hata mı ettim, anlattıklarımız durduk yere sorun çıkartacaksa demek ki o kadar yakın değilmişiz. sürekli kusur arıyorsun" diyerek beni suçlamaya çalıştı. ben sessiz kaldım tekrar bi oku bu yazdıklarını dedim. gün boyunca da aramadı.

bence ağırdan alın biraz çok acele olmuş. 1 aylık uzaktan ilişki ile evlilik kararı almak fazla geldi bana. bu adamı biraz soruşturun bence borcu harcı mı var ne bileyim neden boşanmışlar bunları soruşturun biraz.

Boşanmış bir kadın olarak bu huyların ne kadar sorun yarattığını iyi bilmeniz gerekiyor.

Güven bence en önemli şey evlilikte ve sizde şuan yok. Haklısınız da.
Bu kadar aceleye getirilmesi bende şüphe uyandırırdı. Ayrı şehirlerde ne kadar çok şey paylaşmış olabilirsiniz ki? Ayrıca gönül yapmayı bilmeyenle yuva kurulmaz derler.
Bana kalırsa adımlarınızı sağlam atın.

Sevgili olduktan sonra kaç kez görüştünüz?

gönül yapmayı bilmeyenle yuva kurulmaz derler.
işte evet bu genel bir şey değil mi sizce de? yani tamamen haksız olduğu bir durum var ortada ama adamın yaptığına bakın üstelik sadece 1 buçuk ay olmuşken. ilerleyen süreçte ne olur ne yapar kim bilir diye düşünüyorum. sizce nasıl davranmalıyım. ararsa soğuk mu davranmalıyım direk göz dağı mı vermeliyim?

işte evet bu genel bir şey değil mi sizce de? yani tamamen haksız olduğu bir durum var ortada ama adamın yaptığına bakın üstelik sadece 1 buçuk ay olmuşken. ilerleyen süreçte ne olur ne yapar kim bilir diye düşünüyorum. sizce nasıl davranmalıyım. ararsa soğuk mu davranmalıyım direk göz dağı mı vermeliyim?
Ben olsaydım ilişkimi keserdim sanırım. Yazdıklarınıza dayanarak söylüyorum tabi. Ama siz bilirsiniz.
Evlenince değişir diye düşünmeyin sakın.

Boşanmış bir kadın olarak bu huyların ne kadar sorun yarattığını iyi bilmeniz gerekiyor.
boşandım ancak evlenmeden boşandığım için evlilik nasıl bir şey bilmiyorum ne yazık ki :KK43: önceki konuma bakarsanız görürsünüz önceki nişanlımla tayini olsun diye önceden nikah yapmıştık aynı evde oturmadan düğünden 1 ay önce boşandık. evet o nişanlılık sürecinde de sıkıntılar yaşamıştım. ama evlilik nasıl olur tam bilmiyorum. bi de hangi huylardan bahsediyorsunuz? tarihi yanlış belirtmesi mi? yoksa üste çıkmaya çalışması mı?

3 ayda evlilik düşüncesi pes dogurusu.. Sen hic mi yasadiklarindan ders almadin? Kendine yazik ediyorsun kendine değer ver ona değil..

İç sesini dinle genelde hep doğru çıkar. Anlattıklarından baskın ve yalancı bir karaktere benziyor bu adam.

boşanmış ama kesinleşmesi için mahkemeye tekrar başvurmaları gerekiyor ki nüfustan düşsün. kesinleşmeyi ben dedikten sonra yaptı. ama boşanma tarihi tarihi konusunda bana yanlış bilgi verdi. ben şu anda bunu sindiremiyorum.
Cinsiyete gore yapilacak islerin oldugunu sanmiyorum bosanmada. Yani kadin erkek dava bittikten sonra 15 gunluk temyiz suresi var. Ki dilekce vererek bunu da beklemezsiniz. Karari aile mahkemesi kaleminden alirsiniz. Kadinin soyadi degistigi icin nufusta bu duzeltilip yenisi veriliyor. Erkegin medeni durum hanesi degisecek. Mart 2019 da davalari bittiyse,kesin karar coktan cikmistir ki. Nufus cuzdanini degistirmemis olabilir. Teknik detaylari bunlar. Gelelim isin ozune guven vermedi bu bey. En az 2 sene yalpa yapar sonra evlenme moduna girebilir. Ama simdi degil. Hayat sizin tabi ki ama maceraya atilmanin geregi yok.

Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yermiş ya. işte bu adam süt kısmı oluyor. Boşanmasının üstünden iki üç ay geçmeden, yeni ufuklara yelken açması bunu gösterir. Evlilik içerisindeki problemli taraf bu kişi, çünkü biten evlilik bunu yıpratmamış, travma yaşatmamış ki; bu kadar çabuk arayışa girebiliyor. Yangından mal kaçırır gibi neyin acelesi ? Hal ve hareketleri pek güven vermiyor. Yalan konusunda yakalanmasaydı; gerçeği hiçbir zaman öğrenemeyecektiniz belki de. Nerden tutsan elinde kalıyor. Bence dikkatli olun.

Daha önce sadece kağıt üzerinde evlilik yaşamışsın... evlenmemiş adamların köküne kıran mı girdi? Yeni boşanmış, yalancı ve ilişkiden ilişkiye koşar adamla işin ne güzelim senin?

İnternetten tanışmışsınız, farklı şehirlerdesiniz, daha 1.5 ay olmuş, şehir değiştirmenizi istiyor, ailenizle tanışmak istiyor. Bu ne cesaret? Daha kaç kez görüştünüz? Dün boşanmasına, üste çıkma huyuna, yalan söylemiş olmasına daha gelmedim bile.

++++++
Internetten tanisilan adam bu, evli mi bekar mi baska bir bityenigi mi var anlamak mumkun degilken bu zamanda konu sahibesi ne kadar da kolay guvenmis boyle.

Back
X