• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmasının tarihi konusunda yanlış bilgi veren erkek arkadas

Öncelikle birini unutmak istiyorsan onu görebileceğin her yerden çıkarman lazım.
Yoksa gördükçe üzülürsün, unutman zorlaşır.

Her insan hayatımıza bize bir şeyler öğretmek için girer. Seninde yaşadıkların sana tecrübe olsun.

Şimdi sessizce kabullenip hayatına devam edeceksin. Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok çünkü tek taraflı çabayla insan ilişkisi yürümez.

Her gidişte bir kaybediş değildir, bu belki de sana en büyük hediye, bilemezsin.

Şu anda acı çekiyorsun önce bunu bir kabullen. Mutluluk nasıl sonsuza kadar sürmüyorsa bil ki bu hissettiklerinde sonsuza kadar .

Unutma bak sen bu dünyada teksin. Bir aciz insandan sevgi görmedin diye kendini hiçe sayamazsın.

gerçekten karar kesinlestirme isini bilmiyor olabilir onu cogu kisi bilmiyor ama daha uc aydır tanısıyorsnuz yuz yuze gorusmemissiniz hemen ailemle tanıs ciddi dusunuyorum falan biraz aceleci geldi, bir de agresif tavırları var demissiniz, fevri bir karar almayın daha cok basındasınız yolun bence.

İç sesinize inanın ve eğer içinize sinmiyorsa kafanızı kurcalayan şeyler varsa bırakın.
Ayrıca tecrübelisiniz 3 ay da başka başka şehirlerde ne paylaştınız ki böyle bi tutum içindesiniz.

Açık ve net tanımadığınız bı adam için kendinizi ikinci bı boşanma ile sonuçlanacak evlilik mi istiyorsunuz.

Başka başka sehir 3 aydır birbirinizi sadece uzaktan tanıma ile hayatınızın ikinci önemli kararını verecek misiniz??? Vermeyin.

Bakın ikinci evlilik olabilir hiç sorun değil ilki ile anlaşamamış denir. Hata denir vs vs.
Ama ikinci de olmadımı suçu kendinde aramalı insan.
O yüzden adımlarınızı çok çok çok sağlam atın.

Merhabalar. 1 ay once ara verdigimiz, ara verdikten 15 gun sonra bana geri dön diyip 3 gun icinde eski karısını ekleyip yeni bir kizla tatile cikan erkek arkadasim. Dun gece bir anda geldi. Ve ozur diliyor. Senn kiymetini bilememisim falan diyor. Ustelik ben tam toparlanacakken ve mutlu olmaya calisirken. Kızdım ofkelendim. Uste cikti. Sen pusuya yatmissin dedi beni takip etmissin dedi. Bende evet dedim ben yapsam ne hissedersin dedim. Hala uste cikmaya calisiyor. bir yandan da benimle devam etmek istiyor.ne yapmaliyim sizce

Merhabalar. 1 ay once ara verdigimiz, ara verdikten 15 gun sonra bana geri dön diyip 3 gun icinde eski karısını ekleyip yeni bir kizla tatile cikan erkek arkadasim. Dun gece bir anda geldi. Ve ozur diliyor. Senn kiymetini bilememisim falan diyor. Ustelik ben tam toparlanacakken ve mutlu olmaya calisirken. Kızdım ofkelendim. Uste cikti. Sen pusuya yatmissin dedi beni takip etmissin dedi. Bende evet dedim ben yapsam ne hissedersin dedim. Hala uste cikmaya calisiyor. bir yandan da benimle devam etmek istiyor.ne yapmaliyim sizce

Bir kere boşanmışsın yani ilişkilerde otuz kere düşünmen küçücük bi falsoda yol vermen lazım, cidden bu beş para etmez adam için kafan mı karıştı?? Hemcinsim olsa bu kamil oturup iki lafın belini kırmam bu dengesiz yalancıyla kaldı ki hayat arkadaşım olarak ilişki yaşayacağım. Şu soruyu sormanız kabahat bana göre.

Bir buçuk yıl önce bu adamla yeni tanışmışken tecrübeli kk kadınları bu adamdan bi cacık olmayacağını söylemiş zaten, boşuna zaman kaybetmişsiniz hala da kaybediyorsunuz. Yaptıklarını yorumlamaya bile gerek duymuyorum.

Bende cok sonra yaptım kesınlesmeyı bılmıyordum ve de eskı esımde oyle. Net hatırlamamakla beraber dususu yaptıgımda bende yenı esımle sevgılıydım
Sızde sıkıntı adamcagızın hıc bos kalacak zamanının olmaması
Bu konu dışında olacak ama bende yeni boşandım ikimizin de avukatları var onlar mı yapicak bu dediginizi bu kesinleşme olayları falan ne zaman oluyor. Kesinleşmeden yeni nüfus cüzdanı çıkıyor mu acaba

Bu konu dışında olacak ama bende yeni boşandım ikimizin de avukatları var onlar mı yapicak bu dediginizi bu kesinleşme olayları falan ne zaman oluyor. Kesinleşmeden yeni nüfus cüzdanı çıkıyor mu acaba

Kesinleşmeden nüfus cüzdanı çıkmıyor. Tebligat kişilere ulaştırılır, aradan 15 gün geçince otomatik nüfusta adınız değişir. E devletten takip edin.

Kesinleşmeden nüfus cüzdanı çıkmıyor. Tebligat kişilere ulaştırılır, aradan 15 gün geçince otomatik nüfusta adınız değişir. E devletten takip edin.
Ben avukata benim yapmam gereken birşey var mı dedim yok ben yapıcam herşeyi dedi. Ama yeniden böyle adliyeye mi gitmek gerekiyor hani kesinsleme için sadece tebligata imza atmak mi gerekiyor

Yaa zeze ben sana kıyamam yaa. Bu adamın bir seneni daha çalmana izin vereceksin gibi duruyor. Ama ben kalbi cok kırılmış ve buna rağmen hayatta kalmış yorgun bir savaşçı olarak ( kendimi artık böyle tarif ediyorum) sana acizane bir tavsiye vereceğim.

Adamı hayatında seni mutlu ettiği kadar tut. Eğer yeniden barışırsan, fedakar olma. Gününü güzelleştirdiği sana enerji verdiği kadar hayatında kalsin.

Şunu aklından çıkarma . Bu ilişki bitecek bir gün. Sonunuz yok bu çok net. Bittiği gün, zarar görmeden süreci yürüttüğüne emin ol.

Artık öyle bir dünyaya geldik ki, karşımızdaki kişinin bizi manipüle edip etmediğini anlamak için uzmanlaşmak zorundayız.

Bir ilişkiyi bitirmek ciddi güç istiyor. Bu güce sahip olmak için, ilişki dışında geri kalan her şeyin çok düzgün olması gerekiyor.

merhabalar, 3 ay önce internetten biriyle tanıştım. beraber vakit geçirdik ve uyumlu olduğumuzu anlayıp 1buçuk ay önce sevgili olduk. bana boşandığından bahsetmişti. ama tarih olarak geçen yıl demişti. ben de üzerinden baya geçmiş zaten demiştim. benim de 4 yıl önce başımdan boşanma geçti demiştim. sorun yok demiştim. sonra bir daha bahsettirmedim bu konudan. sonrasında biraz agresif tavırları oldu. bu agresif tavırları yüzünden evliliğinin bittiğine dair bir konuşma yapınca ben de sordum esas nedeni neydi diye. e devletten karar dosyasına falan bakmak istedim. şiddet var mı vs. diye yokmuş ama dava tarihinin mart 2019 olduğunu ve halen kesinleştirmediklerini yani nüfus hanesinde evli yazdığını gördüm. başımdan aşağı kaynar sular indi. çok sinirlendim. açıklamasını da ayrıca mahkemeye gidip kesinleşmesi gerektiğini nüfustan düzeltilmesi gerektiğini bilmiyordum olarak yaptı. onu geçtim tarihi çok yakın bir tarih bana söylemedi. ertesi gün mahkemeye eski eşi ile birlikte gidip kararı kesinleştirdiler bana da ekran görüntüsünü attı. ama ben bu tarih konusunda bana doğruyu söylememesini kaldıramadım. üstelik eski eşiyle hala görüşmeleri canımı sıkıyor. bunları dile getirdim. üste çıktı ben güvenini kazanmak için hemen gittim düzelttim de vs. hatamı mı arıyorsun vs. diyerek üste çıktı gün boyunca aramadı. yani bu duruma daha da bozuluyorum. çünkü bir kere daha tartışmamız olmuştu kendisi haksızdı özür de dilemişti ama hep üste çıkma çabası var. yani 3 aydır tanıdığım biri ama çok şey paylaştık. uzak şehirlerdeyiz esasen ama benim onun yanına gelmemi istiyor ailemle tanışmak istiyor. bişeylerin adı konulsun istiyor ama içime sinmeyen bikaç şey var. sizce devam etmeli miyim? bu tarih meselesi sizce önemli mi? bu durumu nasıl aşabilirim?
Bu adam 3 ayda hemen adı konulsun diyorsa zaten uzaklasmaniz için yeterli bir sebep ama üstüne bir de tarih yalanı. Daha evliliği yeni bitmiş adam yeniden evlenme derdine düşmüş. Evleneceği kişinin siz ya da başkası olması önemli değil belliki onun için

Dediğim gibi bizim avukatlarımız da vekalet olduğu için ben mahkemeye gitsem de imza atmadım herhalde onlar attı biz sadece dava açılmadan önce açılması ickn ve kararları kabul ettiğimizde dair imza attık
Ben anlaşmalı boşanmaya göre yorum yaptim. Hakim karsisinda imza atmak şart. Vekaletle olmuyor. Biz imzalari attik . Mahkemeden ayrıldık. Sanıyorum ki boşandık. Tebligat karşı tarafa ulaşmamış. O yüzden dava sonuçlanmamış. Tekrar tebligat gönderildi. Boşanma tarihi baya uzadı. Önce imza sonra tebligat sonra temyiz süresi de dolunca otomatik boşanma

Anlaşmalı Boşanmalarda iki taraf da her prosedüre uygunsa ilk celse karar veriliyor zaten. Ama itiraz süresi veriliyor bu süre içinde itiraz olmazsa kesinleşme şerhi alınıp bununla da nüfusa gitmek gerekiyor. Kesinleşme şerhi alması gerektiğini bilememiş muhtemelen avukat olmadan ikisi anlaşıp boşanmışlar ortada mal mülk yoktur sanırım. O boşandım diye düşünüyor esasen boşanmış da sadece usulü eksik kalmış o da halledilmeyecek bir şey değil. O sebeple adam duruşmadan sonra boşandık kafasına girmiştir haklı olarak. Bunda bir sorun yok bu konu dışındaki sorunlarınızı bilemiyorum.

Hala ne yapmalıyım mı diyorsunuz? :işsiz:

Yalanindan falan ayri bir konuda aklima geleni yazicam

Kimse 3 ay tanidigiyla heleki bosanmayi daha yeni atlatmis olanlar kostur kostur evlenme derdine dusmuyor.Ayri sehirler internetten tanisma fazla yuzyuze gelmeme size tuhaf gelmiyormu bu acalesi?

Uzerinde kredi,borcu harci varmi diye arastirin bu kadar acale edenler biran once cift maas derdine dusmus olabiliyor.
İki maas olsunda borclar hizlica kapansin diye siz calisiyormusunuz?

Edit:ustteki yorumum ilk konu icindi eskiymis 2019 konusu
Sonra dinlememis devam etmissiniz
Simdi Nasil unutacaginizi uzuntunuzu nasil atacaginizi bilemiycem yardim istediginiz konu o oldugu icin faydam dokunmaz ama bu kafayla cok cekersiniz maalesef diyebilirim

Gecmis olsun

Son düzenleme:

evlenin

Adam harem kuruyor, sen hala ne yapmalıyım diye soruyorsun. :işsiz:

Tesekkurler arkadaslar. Bilgi veren, destek olan tum arkadaslara tesekkurler.
Son durum; iliskimizin 1,5 ayinda bana yalam soyleyen agresif davranan erkek arkadasimla ilişkimiz ne yazk ki 1 yil sürdü. Surec icinde agresifligini, yalan soylemelerini devam ettirdi. Beni cok yipratti. Beni de sinirli bir hale getirdi. Her tartismamiz sonrasında bitsin gitsin moduna girerek benim guvenimi sarstı. Ne yazik ki 2 kere evlenme teklifi etti ben yuzugu almadim ama ayni sehirde bir araya gelmek icin tayin nakil vs. Ugraslarina girdim. Hatta 7 yillik memur olmaMa ragmen tekrar kpss ye girip onun bulundugu sehire atanmak icin ugrasacagimi soyledim. Bir araya geldikten sonra nişan surecine girmek istedigimi soyledim. Bu sürecte Ailemi tanistirdim.
Degmezmis. Sinava 1 bucuk ay kala agresi tavirleri devam ettigi icin ortak kararla biraz ara verelim dedik. Aradan bikac gun sonra bana dön dedi. Bwn iyice düşün dedim. 2 gun gecti. Bu arada eski karisini eklemis yeni kizlarla tanışmış instagram takipcisi 90 dayken 150 lere cikmis. Her yerden engelledim. Aradi kendisi vana suc atti. Sana yalvardim don diye egonu mu tatmin ettin. Yaninda biri mi var engelliyorsun dedi. Ben de bagirdim cagirdim. Kapattik. O zamandan beri ses seda yok. Hemen birini bulup tatile gitmis. Fake hesaptan takip ediyorum.
Dediginiz gibi degmezmis. Ama yine de üzülüyorum. 1 yilim gitti yine. Oysaki buraya yazmisim ve ayril diyenler olmustu keske dinleseydim. Şimdi bi suru hayal kirikliklari ile ugrasmak zorundayim. Nasil unutabilirim. Tekrar yardimci olur musunuz?
Her yerden engelleyin. Gerekirse numaranızı değiştirin. Arkadaşlarınızı rahatsız etme ihtimaline karşı onları uyarın. Hayır demek için bile muhatap olmayın. Adam bildiğiniz küçük akıllı manipulatör. Her haltı yeyip suçu da karşıya atıp mis gibi sıyrılıyor. Bunlarla uğraşılmaz.

Back
X