- 19 Mayıs 2020
- 47.342
- 212.661
- 598
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
İtiraz edilmezse teblig sürecine kadar, bitmiş oluyor.Cuma günü tebligat formu imzalicaz resmen bitti dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İtiraz edilmezse teblig sürecine kadar, bitmiş oluyor.Cuma günü tebligat formu imzalicaz resmen bitti dimi
Hayırlı olsun. Güzel günleriniz olsunBoşandım kızlar
Nasıl yaniHayallerdeyim hayallerdesin
Nasıl bugün 13.30 duruşmamız vardı 5 dk sürdü zatenBen yemedim
Doğru ise sizin adınıza mutlu olurum. Ama inanmıyorumN
Nasıl bugün 13.30 duruşmamız vardı 5 dk sürdü zaten
Niye üzgünsünüz ? Dayak atacak koca yok artık diye miŞuan üzgün olduğum için yazamadım sonuçta bir evlilik bitti
Senin derdin adam değil "dul" kalmak. Yanlış mıyım?Şuan üzgün olduğum için yazamadım sonuçta bir evlilik bitti
Hayır tabiki sonuçta bir evlilik bitiyor hayaller umutlar her şey kolay mı.Senin derdin adam değil "dul" kalmak. Yanlış mıyım?
Su an durduğum noktada gerçekten mutsuzsan o hayallerin, umutların önüne geçiyor diye dusunuyorum. Mutsuzsan cogu şeyin önemi kalmıyorH
Hayır tabiki sonuçta bir evlilik bitiyor hayaller umutlar her şey kolay mı.
Hayırlı uğurlu olsun. Çok sevindim sizin adınıza. Darısı başımaŞuan üzgün olduğum için yazamadım sonuçta bir evlilik bitti
Aynen öyleSu an durduğum noktada gerçekten mutsuzsan o hayallerin, umutların önüne geçiyor diye dusunuyorum. Mutsuzsan cogu şeyin önemi kalmıyor