Boşanmaya 1 gün kaldı, hala iyi düşün pişman olacaksın ex eş kişisi

Kızlar inşalah boşanacağım. Konularımı ve beni biliyorsunuz, bana akıl verin .Ben boşanmakla en iyisini yapıyorum değil mi? Hala ex kişisi mesaj atıp pisman olacaksin vs diyor

Ya ne diyecekti? Ben su katilmamis bir odunum, iyi ki beni bosuyorsun mu diyecekti? Diyeni ben hic gormedim.

Her yerden engelledim facebooktan yazıyor

Facebook'tan da engelle? Neden oradan acik hala onu anlamadim. Ulasilabilir olmak zorunda misiniz?

kendi annem de dahil çoook boşanmış kadın tanıyorum. en zor şartlarda boşananlar bile keşke boşanmasaydım pişman oldum demedi. önünüze bakın. bu noktaya kolay gelinmiyor. özgürlüğe bir adım kalmış.

Ben de merak ettim. Konu sahibi girip girip cevaplamadığına göre kocasıyla barışmış olabilir mi

Avukat bu işlerde şart bu yüzden. Tüm iletişim kanallarını kapatıp ailesi bilmem nesine dahi ulaşılmaz olup derdi olan avukatımla görüşsün diyemiyorsunuz. Cevap vermeseniz daha kolay olacak. Kafanızı karıştırmasını istemişsiniz belli ki.

Bence siz pişman olursunuz köle olmayı özlersiniz.

Gizli narsist açıkçası. 1 yıllık evliyiz , evliliğimiz daha kötü gitti .En son benden boşanamazsın seni tekme tokat döverim hıncını alırım S*** G (Defol) derim kapıya koyarım öyle ayrılırım dedi ben de evden çıktım terk ettim sonra dava süreci

Ben boşanmakla en iyisini yapıyorum değil mi?

Adamın su söylediklerinin üstüne, boşanmakta hâlâ şüpheniz mi vardi?

Tüm konularını gittim inceledim siz olmayan birşeyi sırf hayal kurdunuz diye ısrarla oldurmaya çalışıyorsunuz. Adam sizi manipüle etmiyor siz manipüle edilmeye dünden razısınız. Bazen olmayınca olmuyor önce bunu kabul edin. Çocuk da yok. Dünyanın sonu mu bu herif. Altınları bile mevzu etmiştiniz. Özel hastahane parasından kavganız bile var. Ben bu öğretmen çiftleri anlamıyorum. Erkekler sanırım maaş gücü diye düşünüp evleniyor. Ne hikmetse kadınların maaşı bitiyor erkeğinki yine cebinde oluyor. Kadın kendini doktora bile götürecek paraya nasıl sahip olmuyor çalışıyorsunuz siz? Ay sonu gelmeden sizinki bitiyor onunki nasıl cebinde duruyor?

Adam böyle kadın bulmuş tabii pişman olursun filan diye oynar. Takılarını almış maaşını almış psikolojik şiddetin dik alasını uygulamış daha da boşanmazsanız enayi der eğlenir sizinle..

Elinde mesleği olanlar çocuk bağı olmayanlar korkuyor yok pişman olurum bilmem ne benim gibi bir çocuk annesi mesleği olmayanlar çat çat boşuyoruz adamları. Siz de oturun bu pisliğin dramasını yemeye devam edin.

Afiyet olsun

Tüm konularını gittim inceledim siz olmayan birşeyi sırf hayal kurdunuz diye ısrarla oldurmaya çalışıyorsunuz. Adam sizi manipüle etmiyor siz manipüle edilmeye dünden razısınız. Bazen olmayınca olmuyor önce bunu kabul edin. Çocuk da yok. Dünyanın sonu mu bu herif. Altınları bile mevzu etmiştiniz. Özel hastahane parasından kavganız bile var. Ben bu öğretmen çiftleri anlamıyorum. Erkekler sanırım maaş gücü diye düşünüp evleniyor. Ne hikmetse kadınların maaşı bitiyor erkeğinki yine cebinde oluyor. Kadın kendini doktora bile götürecek paraya nasıl sahip olmuyor çalışıyorsunuz siz? Ay sonu gelmeden sizinki bitiyor onunki nasıl cebinde duruyor?

Adam böyle kadın bulmuş tabii pişman olursun filan diye oynar. Takılarını almış maaşını almış psikolojik şiddetin dik alasını uygulamış daha da boşanmazsanız enayi der eğlenir sizinle..

Elinde mesleği olanlar çocuk bağı olmayanlar korkuyor yok pişman olurum bilmem ne benim gibi bir çocuk annesi mesleği olmayanlar çat çat boşuyoruz adamları. Siz de oturun bu pisliğin dramasını yemeye devam edin.

Afiyet olsun
Maaşımı almadı o ay diş yaptiriyordum doktor nakit isteyince limitim de dolu olunca parasız kaldım

Back
X