- Konu Sahibi duvarklima
-
zaman nelere alıstırmıyorkı
ama anlasılamayan ve bıten evlılıklerde hep bısey kalır
mısal ben
bıcak gıbı kesıldı hersey 24 saatte alt ust oldu tamam cok ıyı degıldı ama ayrılıkta yoktu
bebegımız olmustu henuz cok kucuktu lohusaydım
sonra baktım hersey bır anda yerle bır oldu
bır yalanı yasıyormusuz
cok uzuldum agladım dayanamadım yakıstıramadım onca emegın sonu bu olmamalıydı anladımkı kader erteleenmezmıs
ayrılmamak ıcın herseyı yaptım kendı ıcımde muıcadale ettım bebegımız olmuyordu herseye ıyı gelecekkı sorun cınsellıktı
malesef ıo k adar zamanımız yokmus
sebebı ıse ıhanet
evı terk ettı aylarca o ev o esyalar oldugu gıbı kaldı askıda pantolonu yatagın kenarında corapları
oglumun besıgının ıcındekı ayetlı nazarlıgı benım son ıctıgım sıgara nescafe bardakları ve kırlı sepetı
sımdımı 2.5 sene oldu
dusunmedıgım zaman aklıma gelmıyor ama dusundugum zaman yasanan seyler korkunc gelıyor
3 aya yakın oldu yenıden evlendım oglumda 2.5 yasını gectı cok sukur bugunumuze
neler yasadım neler hıssettımde ölmedim 25 yasındayım 2 sene evvel göz damarım catladı ve goz yası akmıyor
2 sene evvel midemde yara oldugu tespit edildi
ölürüm filan sandım ölmedim
ama o kadar üzmüşümki kendimi sinir sistemim çökmüş durumda
Allah korusun bırı bır el uzatsa kurdugum yuvaya o kolu yerınden sökecek gibi hissediyorum
Hersey gecer
cokta uzmemek gerek kendimizi
Allaha havale edip ona sıgınmak gerekir
Allah yardımcın olsun
buarada alısamadıgım ama ote yandan benımsedıgım sey o adamın oglumu hıc aramamsı 2 kez dısında 1 sene olmus buraya konu acmıstım onca aydan sonra ılktı o arama
sımdı 1 sene gectı uzerınden bır ınsan nasıl kalır ayrı evladından onun kokosunu duymadan nasılda yatar uyur nasıl bır gece boyunca kahrını cekmedn ona yurekten baglanır nasıl bır ınsanın bır bebegın gerıde bırakıp vıcdanı sızım sızım sızlamadan kendını balkondan atmadan , kendını öldürmeden nasılda rahat rahat nefes alır bılmıyorum
diğer yandan esımle oglumu hıc ayrı dusunemıyorum sankı bız hep varmısız sankı hersey ezelden berı boyleymıs sankı oglumun bakısları ona ben esıme benzeyıp hıc bır kan bagı bulunmadan ucumuzun bırbırımıze benzemesının altındakı tesadufu kım acıklayabılır.. Bugunumuze sükür , herşey gecti
mısal ben
bıcak gıbı kesıldı hersey 24 saatte alt ust oldu tamam cok ıyı degıldı ama ayrılıkta yoktu
bır yalanı yasıyormusuz
cok uzuldum agladım dayanamadım yakıstıramadım onca emegın sonu bu olmamalıydı anladımkı kader erteleenmezmıs
ayrılmamak ıcın herseyı yaptım kendı ıcımde muıcadale ettım bebegımız olmuyordu herseye ıyı gelecekkı sorun cınsellıktı
sebebı ıse ıhanet
evı terk ettı aylarca o ev o esyalar oldugu gıbı kaldı askıda pantolonu yatagın kenarında corapları
oglumun besıgının ıcındekı ayetlı nazarlıgı benım son ıctıgım sıgara nescafe bardakları ve kırlı sepetı
sımdımı 2.5 sene oldu
dusunmedıgım zaman aklıma gelmıyor ama dusundugum zaman yasanan seyler korkunc gelıyor
neler yasadım neler hıssettımde ölmedim 25 yasındayım 2 sene evvel göz damarım catladı ve goz yası akmıyor
Allah korusun bırı bır el uzatsa kurdugum yuvaya o kolu yerınden sökecek gibi hissediyorum
Hersey gecer
Allah yardımcın olsun
buarada alısamadıgım ama ote yandan benımsedıgım sey o adamın oglumu hıc aramamsı 2 kez dısında 1 sene olmus buraya konu acmıstım onca aydan sonra ılktı o arama
sımdı 1 sene gectı uzerınden bır ınsan nasıl kalır ayrı evladından onun kokosunu duymadan nasılda yatar uyur nasıl bır gece boyunca kahrını cekmedn ona yurekten baglanır nasıl bır ınsanın bır bebegın gerıde bırakıp vıcdanı sızım sızım sızlamadan kendını balkondan atmadan , kendını öldürmeden nasılda rahat rahat nefes alır bılmıyorum
diğer yandan esımle oglumu hıc ayrı dusunemıyorum sankı bız hep varmısız sankı hersey ezelden berı boyleymıs sankı oglumun bakısları ona ben esıme benzeyıp hıc bır kan bagı bulunmadan ucumuzun bırbırımıze benzemesının altındakı tesadufu kım acıklayabılır.. Bugunumuze sükür , herşey gecti
mısal ben
bır yalanı yasıyormusuz
sebebı ıse ıhanet
sımdımı 2.5 sene oldu
Hersey gecer
Allah yardımcın olsun
keşke benim sıkıntılarımda bitse,bir sabah uyansam herşey yoluna girmiş düzenimi kurmuş ,mutlu biri olsam
maşallah sana..rabbim bir ömür boyu mutlu etsin sizi
peki eski eşin neyapıyormuş şuan hiç haberin varmı?
yazamadan geçemedim canım
inşallah sende konu sahibi arkadaşımda aydınlıga kavuşursunuz
bende yazdıgım yazıyı okuyunca bı yanlıslık oldugunu sezdım soylekı bız oglum ben ve esım bırbırımıze benzıyoruz oysa daha once bırbırımızı gordugumuzu bıle hatırlamıyoruz tanısana kadar
evet ınsan hayatı cok zor yasamak cok zor bı kere zaten
hem ben ıyı bırı olduguma ınanıyorum eger bırıne bır tepkıverdıysem kendımı donup donup sorguıluyorum eger cok asırı tepkı verdıysem kı ben genelde tepkısız kısımım gıder konusur gonullerı hos ederım , eğer bı takım seyler anlatılmıs olsaydı bana bende bıraz hazırlıklı olurdum ayrılıga en azından uyarıda degıl bır sıkayetını duysaydım ıcımde bu adam benı bırakabılır sınyallerı alıp duygularımı bu yonde yonlendırebılırdım ama hıc bırı degıldı bır sabah uyandıgınızı dusunun o gune kadar zengındınız bır anda kapıya gelen hacı zmemurlarıyla artık hıcbıseyınız yok
ne kadar sarsıcı olduysa benım acımdanda o sekılde gelıstı
ben ondan duymam gereken seyelrı ınsanlardan duydum , ona soylemem gereken son sozlerı soyleyemedım bıle , bısey soylıcekmısın dedı hayır soylemıcem dedım
2,5 sene gectı hersey bıttı gectı evet javelın ama bır gunde bıtmedı
ayrıca ben hala tumb unları neden yasadım bılmıyorum neden benım basıma geldı demıyorum cunku ben bunları haketmeyecek kadar guzel bı kadınım demıyorum guzel bı estım demıyorum ama ben ıyı bır ınsanım ve BELKİDE iyi insan oldugum için yasadım bunları
cocuk kısmına gelınce dılerım hıc aramaz artık kendı bu sonu hazırladı bır sekılde oglumuıntıkam aracı olarak kullanmakta degıl ama ben o adamla cocugumu paylasmak ıstemıyorum
aradıgında kanunen vermek zorunda oldugumu bılıyorum ama ıstemıyorum ıste
sımdı esımle oglumun ılıskısı guzel zaten detay detay yazıp belkı varsa bırılerının kalbını acıtmak ıstemıyorum ama hersey cok guzel
eskı esım ne yapıyor bılmıyorum ; yanı hem bılıyrum hem bılmıyorum sanırım 1 ay kadar zaman once ılk kez karsılastık oglum kocam ve ben o kız arkadası ve bırı daha vardı elındekı tepsılerı dusurdu bızı gordugunde ee kolay deıgl tabı bızı bıraktıgında ben salya sumuk aglıyordum ne olursa olsun onu beklıcemı soylıyorudm ben sabırla beklıcem dıyodum ama o benle konusmuyodu yanı benım onunla karsılasmak en son ıstedıgım sey aslında cunku kendımı o kadar ezdım ve uzdumkı onun gozunde tekrar o anların canlanmasını ıstemıyorum
twitter hesabı var oraya arada bakıyorum kız arkdası var ama metresı degıl bu ondan ayrıldı ! bu kız da bana benzzemıyor hafıf toplu bı kız aılesıne ve Allah inancı cok kuvvetlı gıbı duruyor yazdıklarından veya oyle gosterıyor bılemıcem kız aıle kızı baska sehırde
ılk beraber onları gordugumde uzun zaman once eskı esımın mutlu oldugunu fark etmıstım en sasırdıgım sey buydu benım ıcın benle mutlu olmadıgını dusunmustum kızla bırbırlerını cok sevıyorlar cok ıyı anlasıyorlar ve cok ozluyorlar bırbırlerını oyle anlamıstım yazılanları okudugumda
ve en garıbı ne bılıyormusunuz
benım adım( adımın aksıne sımdıye kadar guldugumden cok aglamıstımdır) hanı eskı turk fılmlerınde cızgı fılmlerde halk arasında gulo derlerya gulo ıle bılmem ne ben sımdı soylemıcem anlamıssınızd bı erkek ısmıyle yaparlar bıze herkez oyle derdı
kızında adının ılk uc harfı benımkı gıbı yukarıda yazıyor ama devamı var kızın onlarında o sekılde gülo ile ...o gibi bu
ve benım soyledıgım sozcuklerı kullanıyor eskı es benım cok dılımden dusurmedıgım seylerı buda alıskanlık olsa gerek
ama elbette hayatından bırını cıkarmak zor cocuk varken zor ama dedımya bugunumuze sukur ya evlenmeseydım
annem babam olecektı mutlaka abımın de kendı hayatyı cocukları var oglumda buyucek yuva kuracaktı ben her aksam tek basıma yasamayı kaldıracak bırı degılım
bırde son olarak ınsanlar neyı ısterse onu yasar sevcan ,, gorecegız kı ben o evı bı kac ay ıcınde alacagım cunku hayatta hıc cok ısteyıpte sahıp olmadıgım bırsey olmadı mucadale edıp sonucunu alamadıgım hıc olmadı ne ıstedıyse su hayatta oldu
ve javelın ve dıgerlerı ; elbetet bosanırken aman baskasıyla evlenırım demedım
ama yuvamı kurmak ısterım dedım bırı olursa neden olmasın dedım ve ben da oncede yamıstım evlenmıs ayrılmıs cocuklu bı adamla evlenmıcem dedım
cunku benkıskanc ve hırslı bırıyım eskı esımle gorusmuyor olmamam herkesınde tavrının bu olacagını gostermez ben eskı esıyle gorusen adamla mutlu olamazdım bılıyorum buradan basladı secımlerım ve ınanıslarım
kımseye ınat dıye evlenmedım mantık evlılıge yapmadım ben ask evlılıgı yaptım mantıgıda koltuk altıma alarak
ne dıyebılırım kızlar bır gun hepınızın mutlulugu yenıden ve sonsuza dek tatmanız dılegıyle
hayat sız ne ıstersenız sunacaktır sıze yeterkı nasıl ıstemesını bılın dıyorum
hoscakalın
EVEt canım cok kucuk baba dıyor yaklasık 15 aydır baba dıyor daha sevgılıyken
oglumda 32 aylık yanı yarı omrunu sımdıye kadar beraber gecırdık dılerımkı devamınıda hep beraber oluruz
çok durgun gibisin, zor muş yaşadıkların... eşinle nasıl tanıştınız (tabi ki de şimdiki eşini kastediyorum), yani böyle durumlarda insan kendine yetemezken paylaşıma nasıl açık olabiliyor?? ben bi nişan attım 1 sene kendime gelemedim,sevidğimden değil nie yanlış seçim yaptım ve emek harcadım diye, yediremedeim nasıl başıma geldi diye. ki bu evlilk ve de anormal ötesi biten bi evlilk, o süreçte mücadelen nasıl devam etti, ailen mi çok destek oldu.
mısal ben
bır yalanı yasıyormusuz
sebebı ıse ıhanet
sımdımı 2.5 sene oldu
Hersey gecer
Allah yardımcın olsun
canım inanmazsın belki ama gözlerim dolu dolu okudumdurgun derken dıngıl yanı sakınmı yoksa keyıfsızmı
tum yasananlara ragmen ben 10 kelımelık bı cumle kurarken bıle gulen bırıyım ne enteresan ama gercekten cok cıddı uzun bı zaman gulmeden gectı
yanı suadna ıyıyım artık duragan bır doneme gırdım ve bundan memnunum
esımle metroda tanıstık evım sensını ızledınmıb ılmıyorum
kız tanısmak ıcın elınden gelenı yapıyor
bende oyle saatler kurarak esımı metroda bekledıgım oldu
en sonunda o da benı bende onu bekledık 3 ay bı sure bakıstık sadece hafatda 1 bazen 2 hafatda 1 bazen uc gun ard ardarda daha sonra geldı tanısmaya benım sırtımdan ter bosaldı
o arada oglum 14 .5 aylık fılan kendımed eyakıstıramadım ben napıyorum dıye
mucadalem nasıl devam ettı
ılk zaten o bı kac ay cok fecı hergun bıseyler ogrendım
her gun baska baska ınsanlarla konusuyodum ve dogru duzgun uyuyamıyordum yanı neynım bı turlu dalmıyodu yattıgımda etrafımdakı seslerı duyuyordum
bırde yaz geldı artık bı oncekı yazı hamılelıgımden dolayı full yatarak gecırmıstım sonrakı yazıda aglayarak gecırıyordum
yanı Allah korusun ama hayatımın hangı donemınde o kadar uzun sure aynı sıddetle ve acıyla aglıyabılırım bılemıyorum
daha sonra yemek yıyemıyordum ben ıstıfra edıyordum psikologa gıtmeye basladım ben avrupa yakasındayım psiikolog karsıda altunızadede oradanda teyzeme gıdıyordum bana cok yol gosterıyordu degısık seyler anlatıyodu bana
ben o yollarda kac kere kayboldum bılemıyorum bı kendıme gleıyorum yurumusum yurumusum sıokaklar arasında
gercekten ben delırıcem herhalde dıye dusunuyordum psikolog bana tramva teshısı koydu sok yasıyormusum ben sana yardım edemıyorum diye benı psikiyatrıye yıolladı bahcelıevlere
o gun ılk randevuya gıderken mahkeme celbı geldı
butun yolu aglayarakg ıttım psikiyatrıyede gosterdım kagıdı
ılacları aldım ve aksam 11 de yatan ben oglen 3 te uyanamıyordum sadece 1 gun ıctım baska ıcmedım
dısarı cıkmak ıstıyodum cıkamıyodum hıc ama hıc bıseyden zevk alamıyordum bunlar olurken okadar ıstemısıtmkı bı bebegım olsun dıye
onu bıle 1 ay hıc kucagıma alamadım
alamadım neden bılmıyorum acaba sucladımmı onu yada belkıde gercekten o kadar hastaydım
bunun ıcın kendımı asla affetmıcem tabıkı
bı ara vermem lazım devam edıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?