Boşanmaya hangi anda karar verdiniz?

Ihanet asla affetmem

Eklentiler

• Screenshot_20230902-114255_Gallery.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 86
Evli değilim ve boşanmadım ama bu durumu yaşasaydım ''İHANET'' olurdu. Sorgusuz sualsiz direkt boşanacağım tek konu.
Bizim evlilik karı koca hayatimiz olmadı.Nisanli iken nikah kiydik.Nikahtan sonra kv baskısı arttı.Haliyle eşimden de baskı görmeye başladım.
En basitinden Instagram'dan reels videoları atardım eşime sakalasirdik.Sonra atmaya başladığımda bana laf giydiriyorsun yapmaya başladı.Beni yanağımdan öpmeye sarılmaya çalışan adam gitti.Mesafe koymaya başladı.Dugune 2 ay kala biz bir ay boyunca görüşmedik.Sebebi su kavga etmeyelim diye ben soğuk davrandım.Geceleri arıyordu azarlamak için adam.Surekli bağırıyordu babam duyuyordu.Bende çok sevmiştim 2 sene görüştuk.Son 6 ay dengemiz şaştı.Hatta aklıma ona büyü yapılmış olabileceği bile geldi.
Düğün yaklasmis ortada gelin arabası bile yok.Azar işittim.Gosterisi seviyormusum.Elalem ne der diyormusum.

Adam düğün seviyormuş da ben düğün yapmaya masrafa zorlamisim.Ee dayısının oğlunun düğününde deli gibi eğlendi.Bende her masraftan kaçtılar zaten sinir oluyordum gelin arabası da üstüne binince lanet olsun dedim düğüne 1 hafta vardı ayrildim.Ekim'de 1 sene dolacak.Anlasmali boşanicam.

Anket yapmadım soru sordum zaten.

Ne güzel u dönüşü olmuş

Boşanmaya nasıl ve hangi anda karar verdiniz ?
2 çocuğumun gözü önunde beni sandalyeden itince karar verdim kafamı çarpıp beyin kanaması gecirebilirdim o an bi aydinlanma geldi bunca af bunca katlanma niye çocuklarımın o korkulu bakışı gözümün önünden gitmiyor sorsan muhteşem babayim der

Anket yapmadım soru sordum zaten.
İyi de burası bir derdim var forumu. Derdi olan veya fikir almak isteyen sorunları olan kişiler konu açıp yazıyor. Sizin derdiniz ne, boşandınız mı veya boşanıyor musunuz? Soruyu ne amaçla soruyorsunuz yazın biz de bilelim.

Rezil herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…