Boşanmaya hangi anda karar verdiniz?

Boşanma fikri var aklımda. Henüz yeni evliyim 2 sene olacak acele mi karar veriyorum bilmiyorum diye buraya sormak istedim. En acısı sebep olmaması. Ama ben mutsuzum çünkü karşımda ki değersiz , ilgisiz , hissettiriyor bunu. Ben bununla mücadele etmekten yoruldum

İlk başta dönemlik sandım. Sonra gittikçe kötüleşmeye başladı. Alıp karşıma konuştuğum kadar duvara konuşsam duvardan tepki çaba gelirdi sanırım
Anlıyorum. Mutsuzluk öyle bir durum ki insanı eritip bitiriyor. Mutsuz olmak için kısa bir hayatımız var. Koşullarınıza göre mutluluğu seçin her zaman lütfen. Çünkü dönemlik olsa elbet bu da geçer derim ama sizin ki öyle değilmiş.

Daha önce konuşmuştuk sanki. Çözülmedi mi bağımlılık sorunları?

Bu yeterli zaten boşanmak için çok geçmiş olsun.

Boşanmaya nasıl ve hangi anda karar verdiniz ?
mutsuzdum zaten, en son ki kavga da ben artık gerçekten yapamayacağımı anladım, çıktım evden bir daha da dönmedim. 26 eylulde boşanıyorum.
eğer aklınızda boşanma varsa eninde sonunda bosanacaksiniz, benim 1 yıldır aklımda vardı ama bir türlü o adımı atamıyordum, buna karar verince kuş gibi hafifledim. Hayatımda verdiğim en doğru karar olduğunu söyleyebilirim.

Hasta olduk zaten vücudumda tepki göstermeye başladı

Çok sevindim adınıza. Benim de aklımda var yaklaşık 1 yıla yakındır. Çok çabaladım ama olmayınca olmuyor

Çözüm istemezse çözülmez. O hiç bişeyi istemiyor beni de kaybetmekten korkmuyor diye düşünüyorum. En son boşanma kaldı artık
Oyun bağımlılığı çözülmedi mi gerçekten kaç aydır? Yüzyüze konuşabildiniz mi bu konuda tavrınızdan haberi var mı

benim de aynı böyleydi, nasıl sebep yok?
degersiz ilgisiz hissettirmesi nasıl sebep olmuyor?
boşanma kararı aldığında daha da netlesecek gözünde her şey. Çünkü cirkinlesebildigi kadar cirkinlesmisti. Bazı arkadaşları dahi görüşmeyi kesti onunla, bu süreçte yaptıkları yüzünden.

Çok sevindim adınıza. Benim de aklımda var yaklaşık 1 yıla yakındır. Çok çabaladım ama olmayınca olmuyor
teşekkür ederim çocuğunuz yok sanıyorum, benim de yok şükür. Bir an önce kendinize bir yol çizin, zamaniniza yazık oluyor. Ben keşke daha önce ayrilsaydim diyorum, 25 yaşındayım sifirdan üniversiteye başlayacağım, yepyeni bir hayat. Ve çok daha mutluyum

Oyun bağımlısi, ilgisiz sevgisiz eş boşanmak için yeterli sebeplere sahip.
Bekledikçe daha iyi olacağını da yok böyle şeylerin.

Oyun bağımlılığı çözülmedi mi gerçekten kaç aydır? Yüzyüze konuşabildiniz mi bu konuda tavrınızdan haberi var mı
Ohoo anlatsam sabahlarız o denli konuştum kaç kere.Dediğim gibi duvara anlatsam duvar anlardı halimi. Yaklaşık 6 gündür anneme geldim gezmeye paşa beyim beni sadece 1 kere arama lütfunda bulundu varın gerisini siz düşünün

Yani ne diyeyim bilemedim. Bu konu hakkında uzun uzun konuşmuştuk bide

Yaşıt sayılırız bende 26 yaşındayım. Mesleğimde var şükür. Tahammül edemiyorum artık.2 senede çıldıracak konuma getirdi beni

Çok güzel gerçekten. Topluma kalsa ihaneti de boşayamayız
Toplum mu kaldı ya ben bu yorumları hiç anlayamıyorum.artık insanlar öz kızına, oğluna sormuyor etmiyor bu işleri.kimse kimsenin umrunda bile değip.herkes kendi aleminde takılıyor.akrabalar birbiriyle görüşmüyor ki dedikodu olsun.ben birkaç tane ciddi sevgilimden ayrildim annem bile sormadı ne oldu ne bitti diye.evlensem babam sadece düğün gelir gider.ne sanıyorsunuz insanları bilmiuorum ki.

Yaşıt sayılırız bende 26 yaşındayım. Mesleğimde var şükür. Tahammül edemiyorum artık.2 senede çıldıracak konuma getirdi beni
valla hiç gerek yok bu eziyete.
kararını ver bitir, hayat senin hayatın genceciksin, gerçekten hak etmiyorlar bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…