Boşanma fikri var aklımda. Henüz yeni evliyim 2 sene olacak acele mi karar veriyorum bilmiyorum diye buraya sormak istedim. En acısı sebep olmaması. Ama ben mutsuzum çünkü karşımda ki değersiz , ilgisiz , hissettiriyor bunu. Ben bununla mücadele etmekten yoruldumİyi de burası bir derdim var forumu. Derdi olan veya fikir almak isteyen sorunları olan kişiler konu açıp yazıyor. Sizin derdiniz ne, boşandınız mı veya boşanıyor musunuz? Soruyu ne amaçla soruyorsunuz yazın biz de bilelim.
İhanet yaptığında bizim olan rızkı başkalarına yada başka birşeye benim iznim olmadan verirse kumar benim için yine boşanma sebebi şiddet kesinlikle boşanma sebebi tabi bu durum kişiden kişiye değişirBoşanmaya nasıl ve hangi anda karar verdiniz ?
Anlıyorum. Mutsuzluk öyle bir durum ki insanı eritip bitiriyor. Mutsuz olmak için kısa bir hayatımız var. Koşullarınıza göre mutluluğu seçin her zaman lütfen. Çünkü dönemlik olsa elbet bu da geçer derim ama sizin ki öyle değilmiş.İlk başta dönemlik sandım. Sonra gittikçe kötüleşmeye başladı. Alıp karşıma konuştuğum kadar duvara konuşsam duvardan tepki çaba gelirdi sanırım
Daha önce konuşmuştuk sanki. Çözülmedi mi bağımlılık sorunları?Boşanma fikri var aklımda. Henüz yeni evliyim 2 sene olacak acele mi karar veriyorum bilmiyorum diye buraya sormak istedim. En acısı sebep olmaması. Ama ben mutsuzum çünkü karşımda ki değersiz , ilgisiz , hissettiriyor bunu. Ben bununla mücadele etmekten yoruldum
Bu yeterli zaten boşanmak için çok geçmiş olsun.2 çocuğumun gözü önunde beni sandalyeden itince karar verdim kafamı çarpıp beyin kanaması gecirebilirdim o an bi aydinlanma geldi bunca af bunca katlanma niye çocuklarımın o korkulu bakışı gözümün önünden gitmiyor sorsan muhteşem babayim der
mutsuzdum zaten, en son ki kavga da ben artık gerçekten yapamayacağımı anladım, çıktım evden bir daha da dönmedim. 26 eylulde boşanıyorum.Boşanmaya nasıl ve hangi anda karar verdiniz ?
Hasta olduk zaten vücudumda tepki göstermeye başladıAnlıyorum. Mutsuzluk öyle bir durum ki insanı eritip bitiriyor. Mutsuz olmak için kısa bir hayatımız var. Koşullarınıza göre mutluluğu seçin her zaman lütfen. Çünkü dönemlik olsa elbet bu da geçer derim ama sizin ki öyle değilmiş.
Çözüm istemezse çözülmez. O hiç bişeyi istemiyor beni de kaybetmekten korkmuyor diye düşünüyorum. En son boşanma kaldı artıkDaha önce konuşmuştuk sanki. Çözülmedi mi bağımlılık sorunları?
Çok sevindim adınıza. Benim de aklımda var yaklaşık 1 yıla yakındır. Çok çabaladım ama olmayınca olmuyormutsuzdum zaten, en son ki kavga da ben artık gerçekten yapamayacağımı anladım, çıktım evden bir daha da dönmedim. 26 eylulde boşanıyorum.
eğer aklınızda boşanma varsa eninde sonunda bosanacaksiniz, benim 1 yıldır aklımda vardı ama bir türlü o adımı atamıyordum, buna karar verince kuş gibi hafifledim. Hayatımda verdiğim en doğru karar olduğunu söyleyebilirim.
Oyun bağımlılığı çözülmedi mi gerçekten kaç aydır? Yüzyüze konuşabildiniz mi bu konuda tavrınızdan haberi var mıÇözüm istemezse çözülmez. O hiç bişeyi istemiyor beni de kaybetmekten korkmuyor diye düşünüyorum. En son boşanma kaldı artık
benim de aynı böyleydi, nasıl sebep yok?Boşanma fikri var aklımda. Henüz yeni evliyim 2 sene olacak acele mi karar veriyorum bilmiyorum diye buraya sormak istedim. En acısı sebep olmaması. Ama ben mutsuzum çünkü karşımda ki değersiz , ilgisiz , hissettiriyor bunu. Ben bununla mücadele etmekten yoruldum
teşekkür ederim çocuğunuz yok sanıyorum, benim de yok şükür. Bir an önce kendinize bir yol çizin, zamaniniza yazık oluyor. Ben keşke daha önce ayrilsaydim diyorum, 25 yaşındayım sifirdan üniversiteye başlayacağım, yepyeni bir hayat. Ve çok daha mutluyumÇok sevindim adınıza. Benim de aklımda var yaklaşık 1 yıla yakındır. Çok çabaladım ama olmayınca olmuyor
Ohoo anlatsam sabahlarız o denli konuştum kaç kere.Dediğim gibi duvara anlatsam duvar anlardı halimi. Yaklaşık 6 gündür anneme geldim gezmeye paşa beyim beni sadece 1 kere arama lütfunda bulundu varın gerisini siz düşününOyun bağımlılığı çözülmedi mi gerçekten kaç aydır? Yüzyüze konuşabildiniz mi bu konuda tavrınızdan haberi var mı
Yani ne diyeyim bilemedim. Bu konu hakkında uzun uzun konuşmuştuk bideOhoo anlatsam sabahlarız o denli konuştum kaç kere.Dediğim gibi duvara anlatsam duvar anlardı halimi. Yaklaşık 6 gündür anneme geldim gezmeye paşa beyim beni sadece 1 kere arama lütfunda bulundu varın gerisini siz düşünün
Yaşıt sayılırız bende 26 yaşındayım. Mesleğimde var şükür. Tahammül edemiyorum artık.2 senede çıldıracak konuma getirdi beniteşekkür ederim çocuğunuz yok sanıyorum, benim de yok şükür. Bir an önce kendinize bir yol çizin, zamaniniza yazık oluyor. Ben keşke daha önce ayrilsaydim diyorum, 25 yaşındayım sifirdan üniversiteye başlayacağım, yepyeni bir hayat. Ve çok daha mutluyum
Annelerinin büyütemediği çocuğu biz büyütemiyoruz maalesefOyun bağımlısi, ilgisiz sevgisiz eş boşanmak için yeterli sebeplere sahip.
Bekledikçe daha iyi olacağını da yok böyle şeylerin.
Toplum mu kaldı ya ben bu yorumları hiç anlayamıyorum.artık insanlar öz kızına, oğluna sormuyor etmiyor bu işleri.kimse kimsenin umrunda bile değip.herkes kendi aleminde takılıyor.akrabalar birbiriyle görüşmüyor ki dedikodu olsun.ben birkaç tane ciddi sevgilimden ayrildim annem bile sormadı ne oldu ne bitti diye.evlensem babam sadece düğün gelir gider.ne sanıyorsunuz insanları bilmiuorum ki.Çok güzel gerçekten. Topluma kalsa ihaneti de boşayamayız
valla hiç gerek yok bu eziyete.Yaşıt sayılırız bende 26 yaşındayım. Mesleğimde var şükür. Tahammül edemiyorum artık.2 senede çıldıracak konuma getirdi beni
Şimdi tanıdım sizi adınız değişmiş sanırım. Maalesef durum bundan ibaret bende iyi olsun isterdim ama olmuyorYani ne diyeyim bilemedim. Bu konu hakkında uzun uzun konuşmuştuk bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?