• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya kalktım..İşte başıma gelenler..

canım arkadaşın bir işi varmış zaten

bes kurussuzum falan demıste bende3 ıssız sandımmm ...vala ozaman az kenara pğara bırıktırıp gıdecekkk kendı hayatını kurmaya baska yolu yokyanııı ne deyım allahhhh yardımcısı olsunn zorr..ne aılee sahıp cıkıone devlet napsın bu kadın ...

bes kurussuzum falan demıste bende3 ıssız sandımmm ...vala ozaman az kenara pğara bırıktırıp gıdecekkk kendı hayatını kurmaya baska yolu yokyanııı ne deyım allahhhh yardımcısı olsunn zorr..ne aılee sahıp cıkıone devlet napsın bu kadın ...

vallahi aynen allahım illa bir kapı açar ama çok zor bir imtihan. Bende öyle düşünüyordum da bir önceki sayfa da bir arkadaşını alıntısndan gördüm

vallahi aynen allahım illa bir kapı açar ama çok zor bir imtihan. Bende öyle düşünüyordum da bir önceki sayfa da bir arkadaşını alıntısndan gördüm

türkıyede bu böle zaten sacmasapan gündemlerr konusulur halbukı toplumumuzun en baş sorunlarından birisidir aile içi şiddet ama buna nedensee kayıtsız kalınıyorr...allah yardımcı olsunzorr

Canim cok uzuldum ben yasadiklarina :( kadin siginma evleri var veya tanidigin guvendigin kiz arkadaslarin varsa bir kac gun ortadan kaybolsan ailen ne yaptiklarinin farkina varir belki.. O rezil adama da boyun egme. meslek edindirme kurslari var onlara git elinden bir is gelene kadar katlan kendi ayaklarinin ustunde durabilecegin zaman bas tekmeyi o igrenc adama! Bu yaptiklarindan sonra basamak olarak kullanilmayi haketmis.

diğer konularınızda annenizle uyuduğunuzu söylüyorsunuz, babanızın iyi taraflarından bahsediyorsunuz ev bakarken gösterdiği olgun tavırdan falan. ama bu konuda da hiç arkamda olmayan ailem diyorsunuz. onu anlayamadım.

evet iyi ve düzgün insanlar zaten.ama bu bana sahip çıktıkları anlamına gelmiyo.bana bi kötülükleri yok ama başımda ana baba olarak hayatım boyunca hiçbi zaman durmadılar.

bi arkadaş yazmış okuyup geçtim alıntı yapacaktım şu an bulamadım böyle yazıyorum doktor o kadar işinin arasında ona mı asılacak hem de evli olduğunu bildiği halde yazmış.eşim o gün ertesi gün işe gitmemek için rapor istemiş.biz hastaneye gittiğimizde gece 1 di zaten. doktor da şu an buranın adli kısım olduğunu burdan o raporu veremeyeceğini yarın sabahtan gelmesini ve onu bulmasını söyleyerek numarasını vermiş.

ertesi gün eşim olacak yaratık da gitmiş aramış bunu rapordan sonra çay kahve bilmem ne derken konuşmaya başlamışlar.kadının bunun telefonunda dün "ben geldim hayatım" diye msjını gördüm bu şekilde ortaya çıktı olaylar.bunu sormamla başladı.

iş meselesine gelince evet şu an çalışıyorum.aldığım parayı elimden alıyo zaten beni de bu işe o soktu yani ondan ayrılmamla bu işten de olurum.o yüzden burdan çıktığım an beş kuruşsuzum yazmıştım.

off offff.. Yaşadıklarınız çok zor.. İnanamıyorum adalete bak! hukuka bak!

Gizliden başka bir iş başka iş baksanız. cv gönderseniz.. başka iş bulunca da toplayın eşyalarınızı gidin.. Bir cesaret... Bimere ve aile bakanlığına yazsanız.. Adalet aramak bu kadar zor olmamalı... :50: :ssz:

doktora bak! midem bulandı.. madem ilişkisi var boşanmanıza yardım etse ya.. tabi adamın pisliğiyle o uğraşmıyor.. İğrenç,ahlaksız yaratıklar! :47: :47:

işte ben de tam olarak onu merak ediyorum.neden evlendin yani amaç ne dimi madem bunları yapacaktın otursaydın yerinde..

tamam öncedende sorun vardı ama bu kadarda sevgisizlik yoktu aranızda sanki,valla canım zaman geçiyo böyle ömür geçmez sen yavaştan başka yerde iş ara bu adamdan kurtul o doktorda mal heralde karısına şiddet uygulayan adamla 2.günde hayatım canım olmuş gerizekalı

canım Allah kolaylık versin inşallah sana.

bak ben biraz baktım şimdi mor çatı var ya oranın sitesine gir her şey çok detaylı belirtilmiş şiddet gördüysen neler yapacaksın resmi kuruluşlar neler yapmalı telefon numaraları her şey yazıyor beklemek çare değil inan eğer gerçekten ayrılmak istiyorsan bi yerden başlamalısın ama bahsettiğin durumları kendine gerçekten engel olarak görüyorsan şunu netleştir seviyorsun veya düzelir diye umudun varda ondanmı bu engelleri bu kadar net düşünüyorsun yoksa gerçekten başaramam ne yaparım ne ederim diye düşündüğün içinmi harekete geçmiyorsun. Çünkü durumun en başından ne doktor ne polis ne ailen kimse seni yüreklendirmemiş elin kolun bağlı duruma düşmüşsün Allah sabır kolaylık ve bir an önce huzur mutluluk versin sana İnşallah kimseyide böyle çaresiz durumda bırakmasın Rabbim

üşenmedim geçmiş konularını da okudum, ki okurken farkettim zaten konuları açtığında da görmüştüm hatta kimilerine cvp bile yazmıştım.. herkes de yazmış. bu nişanlıdan adam olmaz, koca olmaz. evlenme diye... :20:

her konu açışında onca insan yazdı bunu ama sen dinlemedin. hatta en son vazgeçicem ama nasıl olacak, eşyalar alındı, bizimkilere ne derim vs. diye düşünüp duruyodun.. onca düşünmedin taşınmanın sonunda evlenmişsin bu adamcıkla.. :19::19:

yazık... herif oranı buranı morartmış, seni bi gebertmediği kalmış..
üstüne darp raporu almaya gittiği doktorla iki ara bi derede işi pişirmiş.. :41:

yani aslında senin durumun tam kendi etti kendi buldu ama yinede insan üzülüyor işte..
doktora başvurdun olmadı, polise anlattın olmadı, şikayet hattını aradın olmadı, avukatlarla konuştun olmadı..

ama sen pes etme.. evet bizim devletimiz de malesef adalet hak hukuk yok, ama sen yılma. zaten pes etsen ne olacak.
bu adam biyandan seni boynuzlayıp, aralarda gelip sana iki tekme tokat sallayıp sana bu hayatı yaşatmaya devam edecek..

her yolu dene, bulabildiğin ulaşabldiğin her kapıyı zorla.. ne yap et, kurtul bu adamdan.

parasız pulsuz olsan da, denediğin ulaştığın onca kapı yüzüne kapansa da, ailen arkanda olmasa bile kurtulabilirsin unutma..

bu söylediğim hayal değil, rüya değil. sen istersen, uğraşırsan, zorlarsan mutlaka bi kapı açılır. kurtulursun..
Allah yardımcın olsun..

durumuna üzüldüm fakatt doktor eşini napsınkı eşin cokmu yakısıklı yoksa ıyı bır işimi var yoksa ben sanmıyorum bır dktorun bole bılıncsızce davranıcanı sen bence bu adamdan bosan k. sıgınma evlerı var orada bı sure kalırsın o zmn zarfındaa bır iş bul ev bul kendıne yavas yavas hem calısır hem hayatına bakarsn yoksa bole hayat gecmz,

böyleleri erkeğim diye ortalıkta geziyor
Allah ıslah etsin kocanı...
aynı evde durman çok saçma bir an önce kurtar kendini
Allah yardımcın olsun iyilerle karşılaştırsın.amin.

bu işinde çalışırken aldığın maaşla kiralık küçük bir ev bul kendine..1 oda bile olsa yeter..kendi evinden ufak tefek eşyalar götürmeye başla ihtiyacını görecek kadar...eşine çaktırmadan..yavaş yavaş düzenini ayarlamaya çalış..bu arada başka bir iş bul kendine..

işi bulduğunda burdaki işini bırak,evini terket ve kiralıdığın evine git..ve burayı kendi ailen bile bilmesin..

uzun bir süre kendi ailenlede görüşme....devlet bile sahip çıkamadıysa sana başka bir seçenek gelmiyor aklıma..

bide bol bol dua et canım..Rabbimin koruduğunu kimse koruyamaz...

lütfeeeennnn arakadasım ölğmü düşünecekj kadar caresızlestırme kendını. ne d,iyecegımıde bılemıyorum durumuna cok uzuldum ama olum care değil.. karsındakı adam tam bır serefsıxmız sen bu adamın böyle olduğunu nısanlıyken hıcmı anlamadın anladında gozmu yumdun oyleyse cok buyuk hata yaptın derım sana yardım edecek bırılıerı mutllaka olmalı yaaaaa sınır oldum allah yardımcınn olsunnn

Back
X