üşenmedim geçmiş konularını da okudum, ki okurken farkettim zaten konuları açtığında da görmüştüm hatta kimilerine cvp bile yazmıştım.. herkes de yazmış. bu nişanlıdan adam olmaz, koca olmaz. evlenme diye...
her konu açışında onca insan yazdı bunu ama sen dinlemedin. hatta en son vazgeçicem ama nasıl olacak, eşyalar alındı, bizimkilere ne derim vs. diye düşünüp duruyodun.. onca düşünmedin taşınmanın sonunda evlenmişsin bu adamcıkla..

yazık... herif oranı buranı morartmış, seni bi gebertmediği kalmış..
üstüne darp raporu almaya gittiği doktorla iki ara bi derede işi pişirmiş..
yani aslında senin durumun tam kendi etti kendi buldu ama yinede insan üzülüyor işte..
doktora başvurdun olmadı, polise anlattın olmadı, şikayet hattını aradın olmadı, avukatlarla konuştun olmadı..
ama sen pes etme.. evet bizim devletimiz de malesef adalet hak hukuk yok, ama sen yılma. zaten pes etsen ne olacak.
bu adam biyandan seni boynuzlayıp, aralarda gelip sana iki tekme tokat sallayıp sana bu hayatı yaşatmaya devam edecek..
her yolu dene, bulabildiğin ulaşabldiğin her kapıyı zorla.. ne yap et, kurtul bu adamdan.
parasız pulsuz olsan da, denediğin ulaştığın onca kapı yüzüne kapansa da, ailen arkanda olmasa bile kurtulabilirsin unutma..
bu söylediğim hayal değil, rüya değil. sen istersen, uğraşırsan, zorlarsan mutlaka bi kapı açılır. kurtulursun..
Allah yardımcın olsun..