- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi garipbirhayat
edit: yanlışlıkla dosya yükleyip sildim pardon :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkide sevilmedigini dusundugu icin mucadele etmiyor. Duygularinizi bilse kesinlikle boyle davranmazdi diye dusunuyorum. Kendimi esinizin yerine koyuyorum ne kadar seversem seveyim karsidaki beni sevmedigini soyluuorsa ve ne kadar ugrasirsam ugrasayim olmuyorsa son noktama geldigimde artik yeter derim. Insan eger seviyor ve en onemlisi sevildigini biliyorsa mucadele ediyor. Oda artik ne yapsam sevmiyor diye mucadeleyi birakmistir. Onun adinada uzuluyorum hep umut etmistir belki sever diye bakti sevmiyor ve sorunlarda bitmiyor vazgecmistir. Onu sevdiginizi bilseydi elinizi asla birakmazdi ki. Zamaninda hep sizin yaninizda olmus ne yaparsaniz yapin. Ama insaninda bir noktasi var oda o noktaya gelmis ve pes etmis artik. Onun adinada uzuluyorum ve sizinde icinizde bir yerde ona hak verdiginizi ama gururunuzdan kabul edemediginizi dusunuyorum. Yazik oluyor bu evlilige onuda gorebiliyorum. Siz nasil sevmeye basladiysaniz esinizi oda hep bu umutla yasamis ama soylemediginiz icin hic bilelemis ve sevilmedigini dusunmus. Ikiniz adinada cok uzucu bir durum. Hakkinizda hayirlisi diyorum benAynen.. üzüldüğüm nokta da bu ya.. o kadar ayrılmak isteyişlerimde nerdeydi aklı?? Oysaki ona karşı artık duygularım oluşmuşken.. Bundan ona hiç söz etmedim, iyiki de etmemişim diyorum. Bu saatten sonra ömrümü onu düşünerek geçireceğimi felan sanırdı o.. yıkılan hayallerim,umutlarım,gençliğim ile bomboş kalakaldım.. Allah tan yardım diliyorum.
Çok teşekkür ederim, inşallah hayırlısı olur.. onun için elimi açıp dua ediyorum her gün.. kalbinde bana karşı en ufak sevgisi kaldıysa bitmesin bu evlilik Allah ım diye.. söylediği sözlerden, bana ördüğü duvarlardan sonra da ben adım atamıyorum. Çaresizce bekliyorum, içim içimi yiyor ama aileme yansıtmıyorum, gülmeye çalışıyorum. Umarım gelecekse geç kalmaz.. bir tarafım hiç istemese de avukat ile görüşüp boşanma hakkında bilgi alıp, 1 ay sonra da dava açacağım, umarım geç kalmaz...Belkide sevilmedigini dusundugu icin mucadele etmiyor. Duygularinizi bilse kesinlikle boyle davranmazdi diye dusunuyorum. Kendimi esinizin yerine koyuyorum ne kadar seversem seveyim karsidaki beni sevmedigini soyluuorsa ve ne kadar ugrasirsam ugrasayim olmuyorsa son noktama geldigimde artik yeter derim. Insan eger seviyor ve en onemlisi sevildigini biliyorsa mucadele ediyor. Oda artik ne yapsam sevmiyor diye mucadeleyi birakmistir. Onun adinada uzuluyorum hep umut etmistir belki sever diye bakti sevmiyor ve sorunlarda bitmiyor vazgecmistir. Onu sevdiginizi bilseydi elinizi asla birakmazdi ki. Zamaninda hep sizin yaninizda olmus ne yaparsaniz yapin. Ama insaninda bir noktasi var oda o noktaya gelmis ve pes etmis artik. Onun adinada uzuluyorum ve sizinde icinizde bir yerde ona hak verdiginizi ama gururunuzdan kabul edemediginizi dusunuyorum. Yazik oluyor bu evlilige onuda gorebiliyorum. Siz nasil sevmeye basladiysaniz esinizi oda hep bu umutla yasamis ama soylemediginiz icin hic bilelemis ve sevilmedigini dusunmus. Ikiniz adinada cok uzucu bir durum. Hakkinizda hayirlisi diyorum ben
Daha once size kizan yorumda yapmistim. Sunuda kaciriyorsunuz oda siz onu sevmediiniz icin adim atmiyor. Yillar sonra pisman olmayin derim ben.. tabi hayatta kararda sizin.Çok teşekkür ederim, inşallah hayırlısı olur.. onun için elimi açıp dua ediyorum her gün.. kalbinde bana karşı en ufak sevgisi kaldıysa bitmesin bu evlilik Allah ım diye.. söylediği sözlerden, bana ördüğü duvarlardan sonra da ben adım atamıyorum. Çaresizce bekliyorum, içim içimi yiyor ama aileme yansıtmıyorum, gülmeye çalışıyorum. Umarım gelecekse geç kalmaz.. bir tarafım hiç istemese de avukat ile görüşüp boşanma hakkında bilgi alıp, 1 ay sonra da dava açacağım, umarım geç kalmaz...
4 yıl flört, 1 yıllık evlilikte "seni sevmek için çabalıyorum" dersen hala, adam tabi ki boşanır. toplam 5 yıl mücadele etmiş, sen hala sevmediğini ima edip, baştacı etmesini bekliyorsun.Çoğu benden kaynaklı,ama öyle davranmamı tetikleyen çok davranış vardı.. ve kendisi yukarıda yazdığım sözleri sarfetti.
Haklısınız4 yıl flört, 1 yıllık evlilikte "seni sevmek için çabalıyorum" dersen hala, adam tabi ki boşanır. toplam 5 yıl mücadele etmiş, sen hala sevmediğini ima edip, baştacı etmesini bekliyorsun.
boşanmak en doğrusu sizin için. tek taraflı sevgi, bencil ve şımarık eşle evlilik yürümez.
Buradan yazacağım,dediğim gibi eşini araman gerektiğini düşünüyorum,bence bundan çekinme,adım adım ara açılıyor bak,Haklısınız
Aramışsın,ama o kadar kaprise katlanacaksın artık,bak o bunları yıllarca yaşamış,nasıl ağır geliyor değil mi,yarın pişman olacaksan,en azından mesajla duygularını yaz ve bekle,bir düşünsün,en azından sevgini öğrensin,şimdi mücadele sırası sendeBuradan yazacağım,dediğim gibi eşini araman gerektiğini düşünüyorum,bence bundan çekinme,adım adım ara açılıyor bak,
Buradan yazacağım,dediğim gibi eşini araman gerektiğini düşünüyorum,bence bundan çekinme,adım adım ara açılıyor bak,
Birtanem bak,haksız sayılmazsın fakat bir şey söyleyeyim mi?Eşimin bir huyu var, yapılan bir şeyi her tartışmada gündeme getirir.. eminim ben ona ulaşsam ve barışsak bana her tartışmada ben bitirmiştim, beni sen çağırdın ondan devam ediyoruz tarzı konuşmalar yapacak.
Bir evlilikte tartışma olmAz mı ama ben daha önce buna benzer sözlere maruz kaldım ve o kadar zor ki .
Aramızda yine bir sorun çıkmıştı ve suç tamamen bendeydi adım atıp ayrılmayalım dedim ve her tartışmada neredeyse yukarıda anlattığım sözleri duydum.
O kadar zor ki, Allah ım şu mübarek günlerde yardımcım olsun..
Gözlerim hep dolu içim buruk, kalbim yorgun. .
İnsanlarla göz göze gelmeye çekiniyorum, şuan bile ağlıyorum..
Gidişatım hiç iyi değil , Allah ım dam güç diliyorum.
Çok doğru söylüyorsunuz sorunlar her evlilikte oluyor..konu sahibinin yazılarından ne kadar üzgün olduğu anlaşılıyor..hayırlısı olur inşallah..bence de gurur yapma zamanla insan sakinleşiyor galiba ilk yıllardan sonra..tepkileri bile değişiyor..Birtanem bak,haksız sayılmazsın fakat bir şey söyleyeyim mi?
Evliyim ve 3 çocuğum var.Ama bu iş kahve pişirmeye benziyor,hem köpürtecek,hem taşırmayacaksın.Evlenmeden gözünü dört aç,evlenince birini kapa diye boşuna demezmiş eskiler.İşi yokuş kıyısına kadar getirip geri adım atmaya kalkmak yerine,bir kaç metre geriden görüp yavaşlamalısınız.Zamanla öğrenirsin,bence gurur yapma,bir şekilde ulaş.
Tabii,şimdi geri adım zor geliyor konu sahibine,ama bilmeli ki,ileri attığı her adımla daha çok uzaklaşacak,geri bakarak ta ileri gidilmez ki.Çok doğru söylüyorsunuz sorunlar her evlilikte oluyor..konu sahibinin yazılarından ne kadar üzgün olduğu anlaşılıyor..hayırlısı olur inşallah..bence de gurur yapma zamanla insan sakinleşiyor galiba ilk yıllardan sonra..tepkileri bile değişiyor..
Sevmemişsin sen. Aksi olsa eğer bu söylediklerine göre gurur falan dinlemezdin. Eşinin ördüğü o duvarlar da hikaye olurdu, seven insan yıkar geçer onları. Meselenin diğer tarafında ise kocan var, kendisini sevmeyen bir kadın ile beraber ve sanırım kendisini kandırılmış gibi hissediyor.
Zor bir vaziyet göründüğü kadarıyla. Uğraşmayın artık, herkes kendi yoluna ayrı devam etsin. Adli tatil bittiğinde de dilekçeyi verip bitirin. Birbirinize eziyet etmenin manası kalmamış çünkü devam etmek gereksiz bir hal almış.
26 gündür ayrıyız zaten... ailemdeyim, ne ailesinden ne kendisinden ses Yok.Evet, kabul ediyorum! Bazi erkekler bazen okuzluk yapabiliyor. Ama bence yuvanizi bozmayin derim. Tamam unutun demiyorum da, bosanmak...
Ayri yasayin atiyorum 1 hafta. O zaman ozlersiniz belki birbirinizi
Tabii,şimdi geri adım zor geliyor konu sahibine,ama bilmeli ki,ileri attığı her adımla daha çok uzaklaşacak,geri bakarak ta ileri gidilmez ki.
Evlilikte tabiiki duygular biraz durulur,yoksa o delikanlı heyecanı olsa hep,adam evinden işine gidip çalışır mı?
O enerji onu ne yollara sürükler.
Biraz sakinleşir insan,biraz dinginleşir.
Biz eşimle yatsı ezanı sıraları başlardık telefonla konuşmaya nişanlıyken,bir ezan daha okunmaya başlardı.Ezan okunmamışmıydı ya,bu ne ki diye sorardık birbirimize.Sabahlar olmuş,ezanlar başlamış,biz farkına varmamış olurduk.
Ama şimdi o kadar saati uyuyarak geçiriyoruz ve hatırlayıp gülüyoruz.
Hiç bir şey aynı kalmaz,gelişir,değişir,kılık değiştirir,faklı tatlar verir,ama hepsi güzeldir.
Aynı kalsa ondanda bıkardık.
Bal yiyen baldan usanır derler büyükler...
Ben adım atarım atmasına ama en ufak tartışmada sabah aşı akşam aşı gibi eşim bana "sen dedin de geldim,sen istedin de barıştık,bitmişti" gibi sözler duyacağım.
Bu sözler beni o kadar bıktırdı ki, ben ona surat assam bu lafları duyuyorum, ilgisiz olsam bu lafları duyuyorum. Mesela balayında ufak bir sürtüşmemiz olmuştu, onu bile defalarca gündeme getirdi.. balayını bile zehir ettin sen bana, şöyle yaptın böyle yaptın.
Bu eleştirileri dinlemek devamlı o kadar zor ki . Anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama .
Hayir sakin kendiliginden donme .
Yoksa kafana kakar durur
Aynen. Demek istediğim bu idi.
Onun da geleceği bu evliliğin devamını istediği YOk sanırım, 26 gündür gelmedi, aramadı sormadı.