- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi garipbirhayat
- #141
Nikah tarihinizin ertesi gün dava açabilirsiniz. Anlaşma şartlarını en ince detayına kadar yazıp imzalamanız gerekiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nikah tarihinizin ertesi gün dava açabilirsiniz. Anlaşma şartlarını en ince detayına kadar yazıp imzalamanız gerekiyor.
O zaman şöyle bi sonuca varılabilir değilmi şimdi yine ağlarsa yine döneceksiniz hatta ne yaparsa yapsın ağlarsa dayanamayacaksınız ağladı diye evlenen insan boşanamazda dönüp arkanızı gidemezsiniz değilmi???? (Bence sizin boşanmak gibi bi niyetinizde yok zaten sadece yalvarsın yapma desin istediniz olmadı) Neyse Allah yardımcınız olsun bu şekilde devam edersiniz hayatınıza kaç kişi girerse girsin mutlu olamazsınız evlilikte böyle bişey sevgili dönemi gibi hepimiz olsun isterdik ama malesef olmuyorBen duygularımın ne zaman başladığını bilemeyecek insan değilim.. Ondan ayrılmak istediğim zamanlarda ağladı zırladı, beni yanında tuttu. daha çok değil geçen ramazan nişanlı iken babası daha takılmayan altınlarım üzerinden çeşitli hayallere daldı ve eşim de onu destekler gibi konuşunca avm de buluştuk yüzükleri çıkarıp verdim arkamdan koştu kolumdan tuttu seni çok seviyorum yapma diye ağlayarak. yerlere oturdu. onu o halde bırakıp gidemedim.ama bu duruma geldim. evet eşimi yeni seviyorum belki de yaşattıklarımı yaşıyorum. Allah ım affetsin ne diyeyim. ben pişmanım.
O zaman şöyle bi sonuca varılabilir değilmi şimdi yine ağlarsa yine döneceksiniz hatta ne yaparsa yapsın ağlarsa dayanamayacaksınız ağladı diye evlenen insan boşanamazda dönüp arkanızı gidemezsiniz değilmi???? (Bence sizin boşanmak gibi bi niyetinizde yok zaten sadece yalvarsın yapma desin istediniz olmadı) Neyse Allah yardımcınız olsun bu şekilde devam edersiniz hayatınıza kaç kişi girerse girsin mutlu olamazsınız evlilikte böyle bişey sevgili dönemi gibi hepimiz olsun isterdik ama malesef olmuyor
Ben eşinizi sevmediğinizi düşünüyorum. Sadece sevgisinden çok emin olduğunuz birinin bu değişimi sizde soğuk bir duş etkisi yaratmış. Farkında olmadan onun sizi sevmesine çok alışmışsınız ve şuan çıplak gibi kaldınız. Neden sevmediğiniz biriyle evlendiniz sizi buna iten sebep neydi bilemiyorum ama bence kendinizle ilgili ciddi bir muhasebe yapmalısınız. Sırf alternatifsizlikten ötürü ya da güvenli sandığınız alanı terketmemek için mi üzülüyorsunuz bunun sorgulamasını yapmanız gerekir. Mesela çalışıyor musunuz kendi hayatınıza dair yaptığınız neler var? Tüm bunlar da çok önemli etkenler. Ben şimdiye kadar kendi için pek birşey yapmamış ve risk almamak için rüzgarda savrulmuş bir kadın profili görüyorum sizde. Bence biraz daha cesur ve dürüst bir sorgulamaya ihtiyacınız var kendinizle ilgili.. Kendinizle ilgili bu sorgulamaları yapmadan yol alamazsınız.
Ona karşı güzel duygularım var şuan. Belki de sevgisine alışmış olabilirim, 5 yıldır hayatımda.onunla tanıştığımda çocuktum daha.Evlenme öncesine kadar çalışıyordum, o dönemde hazırlıklardan işten ayrıldım,şimdilik yaptığım bir aktivite yok, evet belki de boşluktan böyle düşünüyorum. oyalanacak birşeylerim olup kafamı dağıtabilsem belki farklı durumda olacağım.. hayatımla ilgili yeni girişimlerde bulunacağım inşallah.
Yeni bir hayata başladın evlenerek ve daha önce çalışıyormuşssun bence bütün problem bu boşanmak yerine kendine bi iş bulsan belki bu küçük probleri kafanda böyle büyütmeyeceksin başka şeylerle meşgul olacaksın evliliğinde hakaret darp seni hiçe sayma bişey görsem asla kendini ezdirme boşan derdim sana ama şuanda hiç uğruna ayrılık planları yapıyorsun ve şu an üzgünüm diyorsunya ileride daha çok pişmanlıkların olacak ve üzüleceksin eemin ol bunaBoşanma fikri başından beri vardı,çünkü gerçekten mutlu değildim. güne mutlu uyandığım sabahlar sınırlıdır mesela.
Böyle böyle devam etmeyecekti biliyorum,hakkımda hayırlısı olur umarım..
Bence de hayatınızı biraz doldurmanız gerekiyor. Sanki elinizde bu sevgiden başka birşey yokmuş gibi görünüyor yazdıklarınızdan. Eşiniz sanki sığınılacak bir liman gibi bir kaçış gibi olmuş sizin için. Biraz daha cesur olma vaktiniz gelmiş bence. Henüz 25 yaşındasınız gereken muhasebeleri yapıp hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz. Tek başınıza bir varlık sergilemeye çalışın, dürüstçe gerçekten istediğiniz nedir bunu bulmaya çalışın öncelikle.
Anlaşmalı boşanmada dava tarihi itibari ile 1 yılın Dolması lazım . Şimdi ancak çekişmeli açabilirsiniz . Anlaşmalı boşanacajsanız avukatsızda hallebilirsiniz . Tabi şartlarda anlaşmanız lazım eşinizle .Kızlar,eşimle boşanmaya karar verdik.
Bugün ben kendisinin bazı davranışlarından dolayı bunu sundum,tamam dedi kabul etti. Benimle uğraşamazmış,beni mahkeme günü bile görmezmiş,beni öbür dünyada bile görmek istemiyormuş..Beni bir daha asla rahatsız etme vs. dedi.. Çok kırıcı konuştu.. Ha birde şimdi hatırlamadığım bir konuşma için şerefsizlik yapma dedi bana ...
Neyse iyi oldu bunları duymam, üzülüyorum şuan ama bunları düşündükçe soğumak istiyorum..İçimde değişik duygular var,umarım atlatırım..
Sorum ise şu, temmuz da 1 yıl dolacak evleneli. Anlaşmalı boşanacağız,çünkü kabul etti. Ben şimdi dava için başvursam temmuzdan sonraya gün verilip boşanılır mı? yoksa temmuzda mı açmam lazım illa davayı? birde anlaşmalı boşanmada avukata gerek var mı ?
Şuan hayatıma dahil ettiğim biri var seviyeli bir şekil de ilerliyor henüz ,çok yeni o yüzden analiz edebileceğim tek unsuru , kibar bir bey ve değer veriyor .Ne güzel güçlü ve dirayetlisiniz. peki tekrar bir ilişkiniz oldu mu ? erkeklerin maalesef boşanmış kadınlara bakışı can sıkıcı.. nasıl güvenebildiniz. Mesela eşim çok sevdiğini söylerdi,hissederdim de ama şimdi ki ruh hali ile o kadar sevilir miyim bir daha diye bile düşünüyorum..
Hakkınızda hayırlısı olsun.O da bunu bekliyormuştu hemen kabul etti..
Yeni bir hayata başladın evlenerek ve daha önce çalışıyormuşssun bence bütün problem bu boşanmak yerine kendine bi iş bulsan belki bu küçük probleri kafanda böyle büyütmeyeceksin başka şeylerle meşgul olacaksın evliliğinde hakaret darp seni hiçe sayma bişey görsem asla kendini ezdirme boşan derdim sana ama şuanda hiç uğruna ayrılık planları yapıyorsun ve şu an üzgünüm diyorsunya ileride daha çok pişmanlıkların olacak ve üzüleceksin eemin ol buna
Anlaşmalı boşanmada dava tarihi itibari ile 1 yılın Dolması lazım . Şimdi ancak çekişmeli açabilirsiniz . Anlaşmalı boşanacajsanız avukatsızda hallebilirsiniz . Tabi şartlarda anlaşmanız lazım eşinizle .
aminnn. çok saolun inşallahhHakkınızda hayırlısı olsun.
Şuan hayatıma dahil ettiğim biri var seviyeli bir şekil de ilerliyor henüz ,çok yeni o yüzden analiz edebileceğim tek unsuru , kibar bir bey ve değer veriyor .
Benim yapımdan dolayı henüz , seviyesiz düşünce de olan kişiler umurum da değil ama yok olduğu anlamına gelmez tabi ki , dikkat etmek de yarar var ...
.umarım bir daha onun gibi beni kimse sevmez gibi saçma düşüncelerden kurtulurum.
Altınlar hukuken kadının . Vermek zorunda değilsiniz . Muhattap olmanız lazım . Talep Olmasada aynı protokole karşılıklı imza atmanız lazım .eşimle muhatap olmama gerek yok sanırım. ondan tazminat eşya vs talebim olmayacak. altınlarda da kendi taktıklarını aldılar zaten,bir künyeleri var onu da veririm. onunla muhatap olmak istemiyorum..
Tüm ilişkiler için kilit nokta budur zaten. Ya birdaha sevemem korkusu olur ya da sizdeki gibi birdaha bu kadar sevilmezsem korkusu. Henüz başkası tarafından sevilmediniz ki ya da siz birini sevmemişsiniz ki.. Hayat bu kadar kontrollü ve korunaklı yaşanabilecek birşey değildir. Yaşanılsa bile pişmanlıklarla dolu ve keşfedilmemiş bir hayat olarak yaşanır. Bu da bir tercih meselesidir. Ben bir bireyin risk alıp kendisini keşfetmesinden yanayım. Acı çekmekten korktuğumuz için bırakamadığımız güvenli sandığımız o alanlar bir hapishaneden başka birşey değildir. Daha cesur yaşamayı tercih ederdim ben. Umarım sizin için herşey yolunda gider, bol şans..
Altınlar hukuken kadının . Vermek zorunda değilsiniz . Muhattap olmanız lazım . Talep Olmasada aynı protokole karşılıklı imza atmanız lazım .